|
![]() |
#3812 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
jel se moze namjestit u config u mp da mi pise koliko je ostalo zivih iz oba teama da ne moram gledat sa tabom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3813 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3814 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nikad nisam igrao to cudo od zombija pa ni neznam naredbe niti kako izgleda mod,ali raspakiraj mod pa vidi kako tocno ide naredba.u najgorem slucaju promjeni je u modu pa upload na server i restart
![]() |
#3815 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Jer ja sam vise koristio modern ali uvijek sam imo problema kod njega kada upisujem neke komande upisivo sam i po 20 puta i uvijek mi javlja nes krivo i onda isprobavam bez / i tako uvijek mi sjeban taj modern rcon. Ali je bolje sta se nemoras loginat i nemoras biti u igri vec sve mozes izvan igre. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3816 |
Premium
|
cemu potreba za te lose programe? imas konzolu,imas naredbe,znas sta sam upisujes i mora radit.Kad si u igri koristis konzolu od igre,kad si van igre koristis ASE il HLSW,ovisno sto koristis. kakvi mrtvi modernrcontool 0.63b verzija i slicno...
![]() |
#3817 | |||
Banned
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3819 |
Premium
|
najlakse ti je tako baja,pogledaj stvarno je logicki slozen svaki mod,naci ces jako brzo.
![]() |
#3820 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ako hocu igrat cod4 prek neta, koja mi verzija igre treba, tj. koja je zadnja/zadnji patch izašel??? može odmah link za download ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3821 | |
Banned
|
Citiraj:
Patcheve možeš pronaći na www.gamershell.com ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3825 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
kaj za cod2 patch zadnji? 1.3 je zadnji (samo taj instaliraš) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3826 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() |
#3828 |
Banned
|
@Apacer Tnx, radi mi kako sam zamislio ![]() Nego imam jedno pitanje. Srčao sam međutim google me odjebao, kako dodati preko konzole New Favorite, tj. kao za /connect x.x.x.x:xxxxx, tako npr addfav x.x.x.x ![]() Znači ima li komanda da upišem komandu + IP, i da dobijem taj server u favoritima, razlog lakše mi ide C/P nego prepisivanje ![]() EDIT Da li se kako može manualno upisat IPove u servercache koji je u COD4 rootu? Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 02.01.2009. u 06:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3829 |
Premium
|
pa za tog vraga baš trebam original serijski...prek xfire-a se više ne mogu spojit niti na jedan server...ima možda tko IP od nekog servera koji to ne zahtijeva ![]() serijski si bum kupil negdje drugi tjedan, pa da do onda na nekim piratskim igram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3830 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Pozdrav svima, imam jedno pitanje a kako je prevelika tema nisam bas uspio naci sto me zanima. Zanima me koliko vam traje vrijeme ulaska u multiplayer, znaci kada na desktopu kliknete 2 put na mp koliko vam treba da se igra pokrene. Meni sa procesorom na 3.5ghz treba doslovno cijela minuta, cak i nakon nove instalacije winsa kada sam mijenjao grafu. Prijatelju sa e7200 na 3ghz treba isto oko minut, dok recimo meni na laptopu sa "jadnim" athlon64x2 na 1.9 treba max 5 sekundi a bratu na athlonu 5000+ na 2.6ghz ulazi trenutacno. Je li to stvar proca, Je li moze bit da amd-u nesto bolje "lezi" ili je samo slucajnost? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3831 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3832 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Nisam imao pojma da to ima veze sa tim. Hvala! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3833 |
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
Zanima me dali netko zna,zasto mi se restarta cfg,tj obrise se tj.izmjeni,i nakon svake mape padne sa 18 kb na 16 kb i vise nije moguce igrati na njemu,prijatelj mi ga je poslao! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3834 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3837 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 06.01.2009. u 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3838 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Probat ću poslje postavit IPove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3839 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kod mene nema takvih problema makar se radi o intelovoj konfi. ja se na tvojem mjestu nebi zivcirao oko toga, dok igra radi sve 5. nego #Baja 001 kaj mozes navesti par servera na kojim igrate ako nije problem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3840 |
Premium
|
mala pomoc, frend kad igra cod4 ima ping po 200, 300, 400, a ima istu vezu kao i ja, brzina sve isto, svi ostali imamo po avarage 50-70, a on tako velik, možda zna u netko u čemu je problem??' |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|