|
![]() |
#3811 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Grafika mi je Ati radeon 5750 HD 1 giga....monitor 22"...procesor ovreclockan na 3,5 dual core.,...4 gige ram rade na 960mhz...napajanje 500w...itd....mikslim da je stvar u instalaciji igre ili nešto trebam na postavkama složiti jer dok ne diram tipkovnicu grafika šljaka savršeno..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3812 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
E kao što rekoh prije par postova da ću kupiti novi gta 4 odustao sam od toga jer sam ipak našao svoj, ali imam ćudno štekanje radi sve ok ne trza jako i onda kda komp dosta jako zavibrira mislim od neke komponente da se ohladi ili da nešto ohladi poćne štekati, ali katastrofalno i to traje pet sek i onda opet normalno i tak stalno. Danas ili sutra sam mislo ići ponovu gtx 460 i napajanje cor vx 450watti! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3815 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3816 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Vjerojatno sebi ![]() Sranje je sa driverima, ja na 3870x2 imam dosta velika odstupanja od drivera do drivera. Ali ustabilio sma se sa10.4a i imam u benču oko 62FPS-a prosijecno na skoro maximalnim postavkama i 1600x1200. Ide ko zvijer ![]() JOs da naucim ubacivati one aute modane, ovako u pol njih nemogu ući ![]() ![]()
![]() |
#3817 |
Premium
|
Ako to ide mene ja imam 190.62 verziju i jako su dobri stavio sam prije nove i na njima mi igra radi totalno isto i još nemam rezu 1440x900, e sad uopće me ne smeta što komp toliko šteka već me smeta na zimu kad sam dobio igru nije jako štekala cijelo vrijem je jednako radila, a sad kao što rekoh radi super i onda najedamput ko da ja mislim procesor se zaćuje na 5 sek ili više i onda šteka, a kad se ne ćuje radi super proc nije klokan i nemrem ga klokat jer se onda sistem neće dići! Prije sam igrao na 1440x900 kombinacija high-medium i išlo je ok, sad igram na 1280x1024 i detalji smanjeni ispod 400 mi je oduzeta memorija grafe i šteka svako malo!!! Ps: gledam na youtubeu vide-e i vidim da na slabijim konfama igra ide isto ko i na mojoj kaj uopće mi nije jasno!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3818 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Ako neko igra online nek me nađe na Gamesforwindows pod cropishla |
![]() |
![]() |
![]() |
#3819 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
dali mi netko može reći hoće li mi radit gta4 na konfiguraciji pod moj komp? da ne izvadim igru pa se iznenadim njezinim ''neradom''. Zanima me i zbog toga jer je bilo priče da ne radi baš dobro sa više gpu-a. hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#3820 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Probaj pa javi. http://www.yougamers.com/gameometer/10296/ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3822 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Hoće, rediti će cisto solidno. Samo nemoj drmat po rezi baš prevelikoj, i one AA, AF i to nemoj forsat i radilo bude(patcheve sve skini do 5ice). Te dvije su kao ajmo rec 8800GTS 320 a doticna solidno vozi igru ako nisi perfekcionista. ![]() edit: INače mislim da meni oba GPU-a budu na oko 70% u GTA-u, nije valjda da jedan bzvz prdi?
![]() |
#3825 |
Banned
Datum registracije: Nov 2009
|
Pozdrav..imam problem sa GTA IV Prije dok sam imao windows XP home pack 3 radila je igra normalno...e sad... Sad imam windows7...konfa: AMD athlon II x4 635 clockan na 3.4GHz ATI Radeon XFX HD5830 4GB ram 19 monitor Znaci problem se pojavio kad sam instalirao windows7....uđem u igru imam oko 40-50FPSa sve na high, 1280x1024,distance i ono drugo na 50-52.....dok okrecem kameru okolo drvece i ostali detalji,stepenice po zgradama,smeća,stupovi itd. se sporo ucitavaju(kasno se stvore)...ne kuzim u cemu je problem.... EDIT:imam najnovji driver za grafu...a GTA mi sa patchem 1.0.4.0 radi normalno ali nema slika s animacija(zvuka ima), a sa 1.0.6.0/1.0.7.0 ima animacije ali mi se događa to sta sam gore pisao ![]() Zadnje izmijenjeno od: prodigy051. 24.10.2010. u 05:02. Razlog: okolo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3827 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3829 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3830 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
To ti i govorim, mislio sam da podržava DX10, pa ti je njega automatski upalio na sedmici i pale su ti perfomanse. Ali je igra čisti DX9, tako da nije stvar u tome. OK, rekao si imaš nove drivere od grafe, patchao si igru, a dal si updejtao DX koji dolazi sa igrom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3831 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3832 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Igra je ok samo se treba nać pravi crack i ako si nekim slučajem igrate na windowsima 7 onda dođe do određenog štekanja tjekom igre, ali i za to treba skinut neki određeni update i crack i sve savršeno štima |
![]() |
![]() |
![]() |
#3833 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Gdje najpovoljnije kupiti ovu igru za PC? Može li se samo key kupiti ili mora box-ana da se kupi. Zanima me samo MP, pa jeli za to dovoljno kupiti samo gta4 bez gay tony-a i one druge ekspanzije? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3835 |
Premium
|
Mislim da bude normalno radila. Meni je išla na prosječnim postavkama skoro bez ikakvog lagga (znala je jednom u sat vremena na 2 sekunde stati- i onda je nastavila). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3837 |
Premium
|
Probao sam ja SP i išla je igra prilično dobro, čak i dok sam bio na C2D procu Ovo sucka: ![]() Code:
This product might show ideal for gamers with the original CD/DVD of the game but there CD-KEY was banned, stolen etc. Please note that the publisher of the game might not support direct digital download of the game from its website / servers. The CD-Key provided by G2PLAY comes from original package of the game and you will be the first owner of this CD-Key and enables you to play on the official multiplayer servers of the game. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3838 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
di si to nasao? nije mi jasno sto si sa time htio rec radi digital downloada ili radi neceg drugog? Imas na netu clone dvd i to je to tako bi ti trebalo radit to su ti orginal diskovi i normalno instaliras i ko bog |
![]() |
![]() |
![]() |
#3839 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#3840 |
Premium
|
jurbAs, nasao sam to na onom linku sto si stavio gore. Ako skinem tu clone dvd verziju nikakav crack neće biti potreban i patchevi će raditi? Znači samo origigi key je potreban? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|