|
![]() |
#3811 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#3812 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Standardne cijene, nije neka ekstra ušteda...
|
Oglas
|
|
![]() |
#3814 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3815 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#3816 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Na žalost osrednje. |
![]() |
![]() |
#3817 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
i to od "fotomobitela" ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 14.01.2015. u 22:27. |
![]() |
![]() |
#3818 |
Registered User
|
Za 85,99 dolara ja sam zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
#3819 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Za sam mobitel moraš biti zadovoljan za 86$ Za kameru,kao što sam bio rekao i postavio,usporediva je s HTC Hero iz 2009. ![]() I onda mene zovu flejmerom... |
![]() |
![]() |
#3820 |
Antimićanin
|
Al ajde, dela slike ko i moj ex G4C na AOSP ROM-u, a koštao je 780kn. Druga stavka, kakva je batka? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3821 |
Registered User
|
40 grama,deklarirana 2000mah.Inace samo jednom punjena.Nocas ide drugi put na punjac |
![]() |
![]() |
#3823 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ovo je jako loše.Koji je to mobitel RAUL? Vidiš kada je ekran uključen jer je onda zelena točkica na traci. I što su ove crne rupe? Takve sam ja imao na jednom starom ZTE-u koji se znao resetirati sam od sebe pa je imao takvu "rupu".
#3824 |
Antimićanin
|
Crne rupe su rebootovi ili gasi-pali sekvence. Takav prikaz imaju svi AOSP ROM-ovi i dobar dio Custom UI-ova. Prikazani su tako bez obzira jel se mob rebootao sam od sebe ili ga je korisnik rebootao. Ali da... 2000 mAh na 5" je slabo. Ali opet, vraćamo se na cifru od 86 USD pa se oprašta očito mnogošto. Ali koliko vidim sad je 200 USD. Tu moraš već bit jače pogođen u glavu da ga se uzme za tu cifru. |
![]() |
![]() |
#3825 |
Registered User
|
Kako da dobijem sot?Neznam kako doci do toga? Dakele small cola |
![]() |
![]() |
#3827 |
Premium
|
Najbolji rom za A806 trenutno? Multilanguage i sto manje bloatware-a obavezni ![]() |
![]() |
![]() |
#3828 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Stigo danas Xiaomi Note 4G. Onak na prvu mob je prebrutalan, dizajn, ekran, fluidnost, ma sve. Nego, jel zna netko jel 4G verzija ima gorilla glass? Negdje je navedeno da ima GG3, dok negdje da ima, ali da neke serije nemaju. I jel postoji način da preko Play storea sve aplikacije koje imam na Jiayu G4S, prebacim na Xiaomi, da nemoram jednu po jednu tražiti? |
![]() |
![]() |
#3831 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Cijena 533$, što će reći kod retailera oko 650$ (dosad ustaljena praksa) što za nas u konačnici znači 5.300,00kn (s pdv) što će reći da se okrenemo radije no name proizvođačima ![]()
#3833 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni je novi mi Note odlican. I spreman sam za narudzbu. Ali ne pro modela, vec obicnoga, kako u 2k rezoluciji ne vidim nikakvog smisla, sa fhd dobijem bolju bateriju. Samo da bude i u crnoj boji, jer me bijela ne zanima. Ali mislim da cemo se nacekati na EU/US verziju, tako da strpljen - spasen ![]() |
![]() |
![]() |
#3837 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#3840 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Evo kako je bilo mene (ss-ovi tek kad je krepala baterija nazalost, zadnjih 15ak % izgubi rapidno) ![]() ![]() Nije bas sramotno trajanje, na dnevnoj bazi bi valjda uhvatio tri ure sota... Bacio sam oko na temu na drugom forumu (TK), dosta se problema javlja sa ovom promo akcijom koja je bila. Nego, jednu zahtjevniju stvar sam pokusavao snimiti - vatru pirolitickog kotla kroz špijunku promjera par cm. Sa cetiri mobitela; SG S4, Find 5, Lg G2 i mala kola. Kvaliteta videa odgovara ovako kako je poredano s time da kola nista raznazljivog nije snimila, samo bljestavilo. Preveliki su videi pa mi se ne da uploadati ali tako je... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|