|
![]() |
#3782 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Jel' to Costi fakat pukla noga ? :O
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3783 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Lukaku će mi ostati pitanje.....to će biti super napadač. ![]() ![]() ? Nisam vidio. |
|
![]() |
![]() |
#3784 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Jebe mi se tko njemu zviždi, ja vidim da se valja ko curica na svaku sitnicu, jedina dva čovjeka koja su gledala dal ih se gleda su njih 2, to mi dovoljno govori. A da je to tako grdo u engleskoj onda bi bio takav pritisak da ni ne igra a ne da mu se još dan danas klanjaju jer im je donio ligu prvaka a par min prije su mu fučkali, amdo to se zove dvoličnost ![]() A ta ista vojska žmiri kada drugi igrači u drugim klubovima rade to kaj oni ne mogu smislit, evo ti primjera i na ovoj temi koliko hoćeš. ![]()
![]() |
#3785 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Prema reakciji njegovih suigrača, čini mi se da nije dobro ... del Bosque će poludit, prvo nema Valdesa, Iker se posvadio sa pola Barceloninih igrača, ozljeda Jesea, ozljeda Coste ... biti će sretan ako bude imao koga voditi sna SP. |
![]() |
![]() |
#3786 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Svi koji ih ne mogu smisliti su samo ljubomorni papci...i tak to. ![]() Citiraj:
Izraz lica nije ni blizu onog kaj neymar može složiti,a nije mu ništa. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3787 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Španjolci budu dogurali do polufinala / finala uz svu sreću svijeta i jebeno pristrane suce, inače, I can't see that happening ![]()
![]() |
![]() |
#3789 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Još ćeš napisat da drogba nije padavičar ![]()
![]() |
#3790 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Iniesta nije padavičar. Padavičari su: Mascherano, Dani Alves, Jordi Alba, Buskec, Divemar, Pedro i Sanchez. Valjda nisam nekog zaboravio ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3791 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#3792 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014
|
![]() |
![]() |
#3794 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=X1rGbatibpo Robbery xD ![]() Činjenica da ima takvih videoa koliko hoćeš.. Dosta njih pada,ali ono što barca radi je pritisak na suca i to svih igrača i to mi nije gledljivo.. Njemački suci su puno bolji.
Macbook M1+ LG32UQ85R iPad 5 White 32gb Wifi iPhone XR 128gb Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED) Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80 Zadnje izmijenjeno od: Lihto. 14.04.2014. u 00:42. |
|
![]() |
![]() |
#3795 | |
Strichek Moderator
|
Našao si se prozvan, pitam se zašto ili kristina ne dajva nikad? ![]() Citiraj:
![]() A kaj se sudaca tiče to nije problem barce nego sudaca koji to dozvoljavaju, da podjele par žutih (kako bi trebali) odma bi bio mir. Ali barca nema ono kaj ima real, a to je da se žale na suce čak i kad su suci više za njih sudili.
![]() |
#3796 |
Pod naletima kopita zla
|
Jok buljo nema. Zadnje su se zalili na visinu trave i na to kaj protivnik nije zalio travnjak. ![]() Nema tog kluba na svijetu s takvim setom glumaca koji radi strasan pritisak na te lose suce. Znas da ce samo jedan spanjolski sudac biti na SP? ![]() |
![]() |
![]() |
#3797 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() the beast i stakleni u akciji.... ![]() Stakleni je poletio na 1:05, baš se sjetio pjesme Lastavica,Meri Cetinić. "leti, leti daleko, tvoja krila su meka lastavice moja mala" ![]() Danas Udinese-Juventus u 20.45h Treba pobjeda, Roma igra izvrsno i približila se na samo 5 bodova. |
|
![]() |
![]() |
#3800 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Zato u Primeri Atletico mora pobjediti 4 i zadnju protiv Barce mogu izgubiti i svejedno će biti prvaci ![]()
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 14.04.2014. u 10:36. |
![]() |
![]() |
#3803 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
@panda505 Obzirom na to kakvi su Dudeki, ni to nije sigurno. @Hamm U zadnjem kolu idu u goste Cardiffu, koji se bori za ostanak, eto im prilike ako nebu prije. ![]() |
![]() |
![]() |
#3804 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#3806 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#3808 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#3809 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#3810 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Juventus ide prema naslovu, pobjeda 2-0 u gostima protiv Udinesea, nevjerojatnih 87 bodova. ![]() Zabili Giovinco i Llorente. Odlična predstava... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|