|
![]() |
#3781 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
@ Lun: Frajer je vjerojatno na WG sisi. To je malo postalo preočito. Velim, ovaj video je prema nekom threadu sa NA foruma. Zato sam ga i stavio - jer su ga ispravili da kenja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3782 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
odigrao par partija zaredom u clevlandu zbog ranked-a... nekad ponos i dika USA CA linije, a sada teški prosjek - uz bok pensacoli i new orleansu. jedino se mozes gustat ako ima cv-a
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3783 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Kakva ekonomija, kakav buff. Veličanstveno. Prva partija sa Shokakuom, gubimo debelo, imaju 2 Lo yanga, fletchera i udaloia, skinu nam 2 DDa i cruisera odmah u startu. Njihov CV je AS lex. Okrenem partiju, potopim 3 DDa, cijelo vrijeme sam ih spotao, 45k DMG-a, izgubim 25k kredita. Druga partija, mislim si ko jebe DDove idem farmat damage jer od onoga nema kruha. 130k DMGa, 3 potopljena broda, zaradim veličanstvenih 15 kredita. Bravo WG! Bravo! Riječi su suvišne, naprid naši balotaši ![]() ![]() Edit: Očito neznaju kako balansirat AA i carriere nerfanjem / buffanjem statsa, pa su se odlučili riješit carriera nerfanjem XP-a/kredita koje zarađuju. Zadnje izmijenjeno od: Lun. 02.10.2016. u 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3784 |
DBS
|
Ekonomija ne radi dobro za CV-e. To je navodno i potvrđeno. Kreteni. No, svakome tko ima Des Moines toplo preporučam Propulsion Mod 2 & Steering Gears mod 3 combo. Iz tromog broda se pretvorio u meni možda najdraži brod u igri. Scharnhorst level zabave. IFA skill u kombinaciji s tim modovima i radarom svake 2 minute je noćna mora svakog DDa ako ga se zna vozit. Danas 4/6 partija debelo preko 100k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3786 |
DBS
|
BB-i su najviše profitirali s ovom ekonomijom jer ionako partiju rijetko završavaš na full HP. Tako da ako radiš dobar dmg i dalje možeš profitirati dobro. Pogotovo u slučaju Yame lakše se diše malo na T10 s BB-ima. Dok su ga CV-i primili bez vazelina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3787 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ove ranked borbe su zivi uzas Katastrofa od igraca. Ne kuzim dal su fakat tolko idioti ili su vecina u teamu Botovi. Jer ne kuzim kak ekipa nema logike gdje treba ic i sto radit, ne ulaze u cap, voze ku muhe bez glave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3788 |
DBS
|
Just Bismarck / Tirpitz stuff: - ista stvar je s NC. I NC i Amagi jedan drugoga uredno iz bliza probijaju, dok su ovdje trolavi topovi razlog zašto jedan ima torpeda a drugi secondary-e. Btw. jučer s Des u dvije partije naletio na lika u Minotauru koji ga je testirao. U drugoj je se zadimio na manje od 10km od mene - radar i ostalo je povijest. Citadelirao sam ga s Des skoro na nos. Mekan je ko putar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3790 | |
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ima bolje...gdje idemo, A ili B?...B, OK...i pol ekipe ode na A. I ne jebe 5% što se piše u chatu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3791 |
DBS
|
Dok si se ti napucavao s RNGsama-om u Ranked Gigi, Roy i ja smo vozili diviziju sa Sander93-om - 2. na EU serveru po WTR-u (RNGsama je 3.). Des Moines i Fletcher dominacija cijelu večer. Izgubili svega 2 partije od 17. Prvu kad smo naletili na Sander93-a na protivničkom timu, nakon čega sam ga pozvao u diviziju s nama. Ostalo je povijest. ![]() Lik svaku partiju tuče debelo preko 100k dmg, što se vidi i po avg. dmg. svih (T10) CA s kojima igra: http://worldofwarships.eu/en/communi.../pvp/overview/ EDIT: Opet naletio na nekog lika koji je testirao Minotaura. Nasadio sam ga na torpeda za First Blood sa Fletcherom. EDIT2: Hakuryu partija 165k dmg - u minusu s lovom: ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 05.10.2016. u 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3793 |
DBS
|
Hvala! Pogotovo mi se sviđa camo na kraju knjige. Ako netko još nije čuo za Reyte-a, evo što frajer radi s CV-om: - još jedan prikaz koliko je ekonomija udarac u jaja CV igračima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3794 |
Premium
|
Ranked partija 1000-990 pobjeda Kakva partija upravo u rankedu. 147k dmg-a u bismarcku, a naš benson spašava partiju u zadnji čas. @THOR Gledao sam Raskeriu kako igra Hakuryua na streamu, 2 partije, po skoro 200k dmg-a, u jednoj je imao 6 killova, u obje je spušio 20k kredita sa premiumom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3795 |
DBS
|
Odlično, bacim oko sutra. Za danas sam gotov i samo ću stavit ovaj replay ovdje... http://wowreplays.com/Replay/18581 ![]() - Prije nisam bio vrijedan ovog broda. Sada mu se klanjam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3796 | |
aka Striko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3797 |
DBS
|
E da je samo jedna. One od 170k dmg ne stavljam replay. ![]() Šalu na stranu, prije sam totalno krivo igrao brod. Sad sam skužio u čemu je fora. A ovaj Propulsion Mod 2 & Steering Gears Mod 3 su odlični za trolanje BB-a kad se nađeš na otvorenom ili za zatvaranje boka u krivom trenutku. Upravo radi tog moda sam i izbjegao torpeda od Zao u B capu u koji sam rush napravio na kraju partije da pomognem našem Yami - gdje su i pala zadnja 4 killa (zato i Rampage naslov). ![]() Polako mi rastu statsi s brodom, a uživam kao sa Scharnhorstom. U biti igram samo Des i Fletchera zadnjih dana, toliki gušt su oba. EDIT: @ Roy, sjećaš se onog lika od jučer kojeg sam ti spomenuo da ga viđam često u Des? Sad sam bacio oko na statse mu: http://worldofwarships.eu/en/communi...p=des_20moines - lik ima preko 4000 jebenih partija s tim brodom LMAO! Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 06.10.2016. u 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3798 | |
15/JG52
|
Citiraj:
Jebeno. Ali se i broji da smo ga sredili ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3799 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3800 |
DBS
|
Odličan replay Lun. Imam samo jedno pitanje - onaj Hydro je samo za ukras ili to plaćaš premium 22500 srebra čisto reda radi? ![]() Nevjerojatno mi je koliko Bensona nema Survivability Expert skill... A one Caroline što bok pokazuju je još veći smijeh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3802 | |
Premium
|
Citiraj:
U ovoj partiji se vidi koliko njemački topovi trollaju, nekoliko puta sam gađa broadside caroline i nisam uspio skinit citadelu, i onda naletim na poprilično anglanu carolinu i skinem joj dvije citadele pod kupole. Na kraju sam zeznuo stvar, jer sam treabo oko otoka ić i sakrivat se od zadnje caroline, al san je htija zaplait što više da je naš DD može dovršit. Na kraju je dobro ispalo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3803 |
DBS
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3804 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3805 |
DBS
|
Bit će i gorih poraza, ne brini. ![]() Akizuki leak s kineskog servera: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3806 | |
DBS
|
Ono kad u pol noći odradiš žešći (Ranked) carry s Fubukijem i vratiš izgubljenu partiju a iz nekog razloga se replay ne snimi. Barem imam screenshotove: ![]() ![]() ![]() ![]() --- Da nije baš sve moje baljezganje ovdje trolanje o NC, slaže se i Flamu: https://www.reddit.com/r/WorldOfWars...d_punish_that/ Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3807 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Vec mi se par puta desilo da cujem zvuk ispustanja torpeda i u tom trenutku me netko potopi, a torpeda nisu izbacena i fakat me to zivcira ![]() Uspio dogurat do ranka 12, mislim da cu probat do 10 da dobijem onu zastavu i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3809 | |
DBS
|
Citiraj:
Btw. za sve one koji imaju problema sa potapanjem njemačkih BBa: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3810 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Opet ranked drame... bismarck ostao na 400hp s vatrom bez repaira kad su pobjedili na pointse ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|