|
![]() |
#3781 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#3782 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3783 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#3785 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Može li se znati soundtrack korišten u videu? Thanks ![]()
![]() |
![]() |
#3786 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#3787 |
|
![]() |
#3788 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3790 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Skida se igra ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 28.11.2011. u 14:39. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3793 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
tjedan ranije za ps3 ![]() ![]() ![]() Nadam se da ovih 7 pointova nije samo Conquest Assault, vec i regular CQ....... p.s. Ja ovo potpisujem: http://www.youtube.com/watch?v=lQ8r1r0up3k Zadnje izmijenjeno od: zen_sux. 28.11.2011. u 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3795 |
|
Dobar. Mislim da je najdalji headshot (bar što sam vidio) još onaj iz bete kad je sa tornja na Borderu pogodio lika u RU deploymentu - 900+ m (nije baš moving target ali svejedno) Ima na youtubu video. A bullet drop je opet smješan, i za ovih pišljivih 400-tinjak metara moraš nišaniti na ovu drugu najdužu donju liniju na scope-u. Koda bacam krompire parabolom a ne pucam metak koji samo što ne probija zvučni zid ![]() EDIT: Ufff, koliko sam se prevario za longest headshot ![]() http://battlelog.battlefield.com/bf3...s/soldier/1/0/
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 28.11.2011. u 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3796 | |
Premium
|
Citiraj:
Btw slazem se za krumpir i parabolu. Snipanje u BF3 je totalni shit, preružno je. Ionak ne igram recon, jer mi je puno zabavnije trcat s timom okolo i capat flagove. Ak igram recon to je najcesce sa shotkom. U BC2 je balistika PUNO bolje rijesena, bar sto se scopanja tiče. Taj problem s balistikom sam i u tenku primijetio. Prakticki oko 100 metara vec moras dizat cijev iznad protivnika da bi ga pogodio granatom. Glupost, pravi tenk moze metu pogodit na 5 kilometara. To sam u nekom glupom dokumentarcu vidio, Mk II Challenger, na nekih 5200 metara skrljao protivnicki tenk sa 120 mm topom (sličan top imaju i Abrams i T90) Dokumentarac je shit u globalu al ima zanimljivih podataka. Sumnjam da se mora optika kalibrirat na udaljenosti do 500 metara, ak ne i više. Zadnje izmijenjeno od: scp. 28.11.2011. u 18:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3797 |
|
Nebi znao za tu udaljenost, ali možda ima veze sa ovim: Glitchanje Al opet koja je mapa dužine 4 km? Također sa tenkom ista stvar. Jučer sam na Caspianu sjeio u tenk u RU bazi, izašao tek do onog tornja na izlazu iz baze, i gađam Mobile AA koji stoji na klasičnom mjestu - čistina ispred US baze tamo prema onom makadamu koji je ograđen ogradom - cijev sam morao dići toliko da AA više nisam ni vidio ![]() No usljedio je direct hit i disable vehicle. Samo se ne slažem za BC2, ako išta, tamo je bullet drop još veći, pogotovo na manjim udaljenostima (tipa 150m), moraš ciljat za cijelu glavu više da bi HS-ao
![]() |
#3798 |
Premium
|
Ma nisam mislio na bullet drop, krivo sam se izrazio. Mislio sam na izgled metka kad ga ispalis iz puške. U BF3 ko da pukneš goruću kuglu veličine naranče, što, bar meni, potpuno razbija doživljaj pucanja iz snipera. U BC2 je metak sitan i puno ugodniji oku kad izleti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3799 |
|
Haha, da istina, baš su kugle, al dobro, ipak gledaš kroz optiku, veći fail imaju puške i pištolji; sa bilo kojom/kojim zapucaj u nebo i divi se kuglama kao da Serious Sama igraš ![]()
![]() |
#3800 |
Premium
|
Da, istina. To mi najvise smeta u ovoj igri, rangira sa flashlightom po razini retardacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3801 |
Addicted to music.
|
Probavali smo mi jucer postaviti neke rekorde, ali metak nakon odredjene udaljenosti jednostavno nestane.Ide prema tebi i nestane.
![]() |
![]() |
#3802 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3803 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
moj je najdalji 767m ![]() i to je nišan bio na trecoj crtici (sv98) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3804 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#3805 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Nisam igrao već 15 dana sigurno, ako ne i više i danas pokrenem origin-krene update, pa onda update igre i spojim se na battlelog i šta???!! Black screen, čujem neke zvukove u pozadini, znači čekam spawn i niš, tako stoji black screen dok ne igru ne ubijem preko task m.!! Eto, sad znam zašto nisam igrao 15 dana-sad opet moram drhkat po driverima, potrošit opet pitaj Boga koliko vremena da djubre proradi..ma igra je suicid totalni!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3806 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ruska verzija? Ako da onda nisi upoznat sa informacijama. Prolistat zadnjih par strana foruma i sve će ti bit jasno, ne odma krivit sve po spisku. Ako nije ruska opet malo istražit po forumima, puno je priče o tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3807 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3808 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() Ja kad alt-tabam dobijem samo crni ekran i moram ručno zgasit igru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3810 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ima li tko problem pri spajanju na neki server odnosno s ulaskom u igricu. Ovako ide to kod mene: 1. put mi se igra crasha pa moram na Close program 2. put mi piše Could not join ili tako nešto 3. put You were disconnected from EA online i tek 4. put se mogu joinat u igricu... Ponekad mi preskoči 2. i 3. pa onda uđem u igru. Zna li netko u čemu je problem? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|