|
![]() |
#3781 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Sad sam pogledao ovu zadnju od Last Resorta. Kak su ona dvojica otišla i vratila se na otok i kak je onaj SEALovac završio u SAD-u - to mi nije jasno. Kaj sam nekaj propustio u prošloj epizodi? Valjda im se žuri završit jer imaju još 2 epizode. Onaj green screen na početku je bio preočit. :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#3782 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
The League - zadnje 2 epizode su epic ![]() "Buddy, I don't know who you are, but you're going to get chlamydia" ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3783 |
Guest
|
ELEMENTARY , sviđa mi se ova varijanta Sherlock Holmesa , kao i Lucy Liu ![]() |
![]() |
![]() |
#3784 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gledam Castle. Ispočetka. Prilično simpatično unatoč činjenici da se radi o krimi seriji. Castle daje notu humora i zahebancije. Stana izgleda mrak kad je stave u pravu haljinu. Elementary mi je nakon Sherlocka izgleda nekako blijedo. BBC ipak ima više produkcijske standarde od Amera. Šteta što je snimljeno tako malo epizoda Sherlocka.
![]() |
#3785 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Revolution - gledam na imdb-u, "zadnja" 11. epizoda tek u 3. mjesecu? Pa što oni to rade? Slično se može reći i za BB ali mnoge druge.. ![]() Btw, može koja preporuka serija sličnih: Sopranosima Boardwalk Empire Magic City Lilihamer The Borgias SOA . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3790 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Walter na tripu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3791 |
Guest
|
Pa sad čekati novu sezonu Homelanda ![]() Samo da Mandy Patinkin ne otiđe kao iz Criminal Mindsa jer je previše krvavo hihi :P Rade dobru seriju, a svim ljudima kojima je stalo do toga boli briga za dulje čekanje. Samo da se posao napravi kako spada. |
![]() |
![]() |
#3792 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Svaka čast svima ali dugo se nisam smijao kao ovih zadnjih mjesec dana koje gledam Večernju školu. Pregledao sam prve dvije sezone (dakle ove što su se na HRT-u emitirale) i sad krećem dalje. Tko voli stand-up Pervana i sl. fore definitivno preporuka od mene.
![]() |
#3794 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Finale Dextera su svakako bile preodlične, jedva čekam sljedecu sezonu. Dokle prekojučer sam vidio da je 4. sezone The League-a vani! Nisam mogao vjerovati jer sam prije par mjeseci jos cak gledao na imdb-u informacije i nisu imali 4. sezonu na listi, sada sam vec na desetoj epizodi i ova sezona im je takoder odlicna!
![]() |
#3796 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Vjerojanto na youtubu gledaš, pregledaj stare sa OTV-a, mislim 96,97 godina, te su zakon, i obavezno Pervanov dnevnik, imaš i cijele epizode i isjećke.
![]() |
#3798 |
Guest
|
Suits počinje 17.1. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3799 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
pogleda baordwalk empire... me like it... jedino bi bilo bolje da se malo vise stvari odvija, tj. neke akcijske radnje, ovak je malo sporo. zavrsio 1. sezonu, sad cekam da se skine jos 25% druge sezone....
![]() |
#3802 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Ajme predzadnja i zadnja epizoda, brutalno, vrtio sam se na stolcu od napetosti ![]() Edit: Breaking Bad se vraca tek 15.7 ![]() Zadnje izmijenjeno od: Lud76. 20.12.2012. u 17:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3804 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Dobra serija nema šta. Osim što mi Damian Lewis jako ide na živce sa telećim pogledom i usiljenim smijehom bez otvorenih usta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3805 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() EDIT: Jebate kakvo finale Homelanda ![]() ![]() Sad kreće show! Napokon pogleda zadnje 2 epizode Boardwalk Empire.
Odlično jebate! ![]() EDIT: Jebate kakvo finale Homelanda ![]() ![]() Sad kreće show!
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 25.12.2012. u 01:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3806 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
u 2 dana sam pogledao Vratiće se rode ... najbolji dio kada Ekser ( cika Kure iz Rana ) bije onog Duletovog bikonju ( Svaba iz Rana ) ![]() nego,citam da ce biti nastavak serije i vidim na IMDB stoji 2007- jel to znaci da se pravi nastavak i da ce izaci ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3807 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Jesi pogledao rode u magli? Imas dvije ep komplet na yt . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3808 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3809 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Rode u magli su, koliko se sjecam bile nekakav novogodisnji specijal od dvije epizode. Kvalitetom losije od "originala", a radnjom se donekle nastavlja na ovo otprije . Odgledao ovih par epizoda Sherlocka, ostala mi je jos zadnja od druge sezone. Super serija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3810 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
" ...Rode" je odlična serija ![]() |
![]() |
![]() |
|
|