|
![]() |
#3751 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3752 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
samo je zule vidim imao pozitivan score... ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3756 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
to je xPsycho a zašto ti je sumnjiv? Jucer me zule ubio dok sam gledao sa dalekozorom okolo, jako zločesto! ![]() ![]()
![]() |
#3757 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3758 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
xPsycho i scorpio su pricha za sebe. oni koriste jedan specijalni cheat, koji se zove modem. toliko je dobar, i daje im dobar ping, da nas ponekad mogu pogoditi i iza kuche. ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3759 |
Premium
|
Mislim da bi se trebalo zabraniti ulazak na server onima koji nemaju default rate na 25000 jer inace nisu svi u ravnopravnom polozaju. Ako to slucajno onemoguci igranje onima koji nisu na ADSL-u jebiga, nisam ni ja godinama igrao online, sustav se neprilagođava pojedincu nego pojedinac sustavu. Ovako stalno postoji sumnaj u varanje i nisu ravnopravni uvjeti igranja kad ja njega vidim metar dalje ili sek. kasnije nego on mene i obrnuto.
![]() |
#3760 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Problem je u tome što gubimo dva igrača. Žmirio sam na oba oka zbog toga pa su počeli protesti ostalih. Nisu oni jedini koji to iskorištavaju još neki nemaju rate namješten kako treba. Treba li to tolerirati ili napraviti oštar rez? Odluku prepuštam vama. Biti će onako kako vi odlučite. Ja sam si dovoljno razbijao glavu i postupao po principu "ne talasaj".
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3763 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3764 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Pa nije ni adsl više toliko skup.. ![]() Tako da sam ja za "pure" server...Sry decki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3765 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Dečki možete bar do isdna?
![]() |
![]() |
#3767 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Kod njih nazalost jos nema ADSL-a tako da je u tome problem. Vec su slali i onaj papir za onu akciju ako ima vise od 15 zainteresiranih ili tako nesto, ali nazalost nije bilo nista od toga. Jos je vise zanimljivo da sam ja selo do njih i ja imam ADSL, a oni ne. Vec decki glancaju palice i spremaju se da posjete T-com pa da ih malo oraspoloze ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3768 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
ne samo da glancamo palice nego i skupljamo ručne bombe da posjetimo one pizdune iz T-coma : CoolRamb ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3771 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Kad je večeras okupljanje za s&d?
![]() |
#3773 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
E sada je pitanje slijedeče - kome to pada kruna sa glave ako im njih dvojica malo poremete ŽIVOTO VAŽAN killl : death omjer? Jer nekako se stalno vračamo na isto - jedino bitno je koliki nam je taj omjer. A omjer uloženo - dobiveno kroz zabavu stalno pada i pada. Jučer kad sam došao prvo nekima nije bilo jasno zašto nosim snajp - alo kakve to veze ima - čisto iz zahebancije sam to uzeo, onda u Moskvi moja "teleportacija" sa jedne strane mape na drugu - da je objasnim dva puta sam je ponovio na njemčkoj strani dva puta na ruskoj - opet nekima nije bilo jasno da ja kao rus pretrčim mapu što brže mogu dojurim do švaba - putem gledam baš Scorpia kako zauzima položaj ispred mene onako malo udesno - ima i snajp ali me ne vidi da dolazim - naglašavam da trčim skoro po sredini mape - kada sam došao do njega stojim jedno par sekundi pokraj njega u razmišljanju lol kak me nije vidio i kako da ga ubijem - metak iz TT-jca u vugla je bilo dosta, okrenem se počnem pucati u zrak kao na kraju partije - niko ne kuži kaj radim - nastavim i skenjem još dvojicu ili trojicu sa TT-jcem (vidi vraga jedan od njih baš xPsyho - ne pomaže mu kvantni pomak) završi taj dio partije ja pitam jel sada jasno ali... dobar dio jedne i druge ekipe se još šulja iz spawn područja da ih ne bi neko slučajno skinuo. Sve završava klasičnom zahebancijom MM chiteru.... ili možda nije zezancija? Jer je jednostavno nemoguče pretrčati Moskvu četri puta bez dima i još uspjeti nekoga i skinuti. Kad Zule uleti na drugu stranu i poskida par ljudi onda chita ali kad ga zaredom skinu par puta onda je okej? A niko se ne pita o faktorima iznenađenja, žrtvovanja, očekivanju nemogučeg ili jednostavno čiste zahebancije. Jednu večer na bušteli bio sam prvi na popisu mog tima sa 58 killova i 40 smrti ( mali problem je u tome da sam donio pet zastava = 50 kilova ). Znači u stvari sam ukebao 18 puta a oni mene 40 puta - meni to izgleda kao loš igrač?!? Ovaj moj monolog u stvari znači da sam protiv kažnjavanja ljudi jer je jedna (psovka, psovka, psovka,psovka) monopolistička firma ne smatra njihov dio Hrvatske - HRVATSKOM - barem ne vrijednom njihove pažnje (psovka, psovka, psovka,psovka) ![]() Biti će kako večina odluči - moljet ću ljepo glasanje pojdinačnim izjašnjavanjem meni na pm - uključit ću ga samo za ovo.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3775 |
mmmda
Datum registracije: Jan 2006
|
HA , vi mislite da je vama bed pogoditi nas kad se tu i tam igramo "beam me up scotty" ![]() lako bi istrcal pred vlastiti metak kako zna stekati pokoji put ![]() znam da je gadno jer i vama zna ping skociti za 5-10 zbog nas ali jos je uvijek u normalnim granicama. a mozda bi bilo i dobro da stavite granice za rate ... mozda mi konacno padne tel racun. , jer sad nabijam oko 300kn na carnetu : stoopid ...a dok se sjetim da bi za te pare imal FLAT ...joooj... stvarno mi dojde da se zaletim s mp44 u t-com i napravim reda. NADAM se da budu cim prije spelali adsl kod nas pa da ja i xPsycho normalo zaigramo s vama. baš me zanima, dal se bum čudil sad na LAN partyu kaj sam stalno zadnji jer stalno gađam ISPRED protivnika a ne u njega :clap: poz
![]() Zadnje izmijenjeno od: scorpio_007. 22.03.2006. u 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3776 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Skenjati modemaše je imaju modem pa drukčije ne mogu igrati. ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3777 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3778 |
Premium
|
Za probu sam se spojio s tako niskim rateom na 5min i mogu samo pohvaliti one koji izdrze tako igrati ![]() ![]()
![]() |
#3779 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma dečki super igraju i što se mene tiče,ne bi trebalo uopće bit rasprave o tome da li treba fiksni rate stavit..iako taj, kako mm kaže, kvantni pomak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3780 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |