|
![]() |
#3751 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Možete vi reći što hoćete ali Ronaldo će, kada se može dodati, dodati 90%. Da prevedem, skoro uvijek doda onome tko je u boljoj poziciji i očekuje isto od drugih. Što je, po meni, sasvim pošteno i ok. Ovo što se naljutio ono, to ne podržavam, ali bio je malo nasekiran što mu nije išlo. Arbelou da Hajduk kupi, ni ovi ne bi baš umirali od sreće. Lik igra u repki, Realu itd itd. Kako kaže jedna pjesma "ulicama noću lutam i pitam se zašto, gdje li sam to pogriješio a sve sam ti prašto" ![]() |
![]() |
![]() |
#3752 |
Guest
|
ma ovi koji kenjaju po ronaldu (i ne kuze ovakvu reakciju) sami sebe zavaravaju ili nisu proveli odredjeno vrijeme u organiziranom sportu, (2x dnevno trening i tako to), pa ne razumiju. ali i to je isto ok ![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3753 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja znam dobro što i kako to je ali kenjam po Ronaldu isključivo zbog njegovog ucviljenog ponašanja primadone za koje NEMA opravdanja. O njemu kao nogometašu koji se jebeno trudi i dobrotvoru, kao što rekoh odavno, sve najbolje. A ova reakcija je najmanji problem u cijeloj priči. Ima puno puno boljih primjera. |
|
![]() |
![]() |
#3754 |
Guest
|
|
![]() |
#3758 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3759 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#3760 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Mirko, vorda ti je stari fiškal Ronalda, Hamiltona, Federeda i LeBrona tako da bolje sa njime nemoj ništa o njima jer se ne isplati ![]() ![]() ![]() ![]() sve što oni naprave je dobro i opravdano iako to mi ne razumijemo ![]() ![]() @vorda Nadalje, Mirko i ekipa za Real navijaju i prije Geloja. Doksi ti uz Real otkako je i CR ![]() ![]() Nego, Pogba... Kaj da on vredi te pare??? Zadnje izmijenjeno od: Brko. 30.04.2015. u 13:14. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3763 |
Guest
|
ja sam za real jos od franca. tj. zidana i onog manekena sa tocnim centarsutom. roberto carlos, figo i ta ekipa ![]() sto se ostatka tice, moras bit cudan da ne navijas za federera. sto se tice lebrona, smijesno mi je koliko je covjek najbolji, a ekipa ga pljuje ![]() lik radi instant championship contendere. evo ovi irving i love nisu playoffa vidjeli dok se lebron nije vratio, a kao on treba njihovu pomoc. plakanje jebote... |
![]() |
#3764 |
Mirko, a ne Harry
|
Pogba je jedini igrač kojeg bi htio u Realu bez obzira na cijenu, dečko će kroz sljedećih 5 godina bit u top 5 igrača svijeta ako ne i najbolji, barem sam stekao takav dojam prateći ga ove godine. |
![]() |
![]() |
#3765 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3767 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Podcijenjen?Pa šta nije plaćen Palermu cca 40 miljki pred koju godinu.40 miljki je tada još bilo puno novaca u odnosu na sada.Precijenjen,svakako.To kao da sada daš za njega 80 miljki ![]()
#3768 |
Mirko, a ne Harry
|
Meni je Pastore isto precjenjen, ako se dobro sjećam, prošle godine nije ni igrao u prvoj a sada igra zbog ozljeda. Igra nekakvo krilo u PSG a sporiji je od Kroos-a. I nebi ga htio u Realu, ni da ga džabe daju jer je Real pun takvih igrača. |
![]() |
![]() |
#3769 | |||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nakon par ozljeda kad je zaigrao moglo se vrlo lako vidjeti kakva je igracina. U skupinama LP kad su barcu dobili, prakticki ih je sam dobio. Vozao ih je bolje nego to messi, riberry i robben skupa rade. A takve stvari moze raditi samo klasa od igraca. Gust mi ga i gledati, tako da se iskreno nadam da ce otici iz PSG-a kad vec ne moze igrati u pocetnoj postavi. |
|||
![]() |
![]() |
#3770 |
Guest
|
U ovoj temi ima sve manje rasprave o nogometu |
![]() |
#3772 |
Premium
|
Pa tu i treba mahati rukicama. I jos onom idiotu opalit par samara koje ce pamtiti do kraja zivota. Pa gdje si bas iskopao mozda jedinu situaciju gdje Ronaldo nije reagirao preburno? ![]() |
![]() |
![]() |
#3775 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3776 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
#3779 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ronalda ne bum komentirao jer nema smisla, svatko fura svoje i to je to. Kaj velite na ovo ![]() http://m.24sata.hr/sport/panenka-mes...d-vidio-417231 Edit: Samo da dodam na neciji komentar da ronaldo uvijek doda suigracu ako je u boljoj poziciji (mislim da je to burmuz bio) http://m.24sata.hr/sport/bahatom-i-s...stadion-417202 Valjda stadion zna... ![]()
#3780 |
Mirko, a ne Harry
|
Panenka ko panenka, ne znam po čemu ova može bit bolje od drugih ![]() Ne znam kakve veze ima to što je burmuz rekao da Ronaldo uvijek doda kad mu je igrač u boljoj poziciji i ovo sinoć što su mu zviždali jer je bio ljut što je Arbeloa zabio ispred njega ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|