|
![]() |
#3751 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Stigao mi K3 Note na carinu i naravno zadržan zbog nedostatka računa. Zvao sam ih da li mi mogu dati PCP pa mi je čovjek rekao da nije potreban, samo da u subjectu umjesto njega stavim tracking number pa će naći po njemu. Pa ako si želite malo ubrzati carinjenje...
![]() |
![]() |
#3752 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Mali offtopic,radi se o PS4 kupnji preko ebaya. Uzeo bi si Witcher 3 Collectors Edition PlayStation 4 iz Francuske,sa poštarinom me ispadne 2300 kn,nisam dugo u toku,koliko bi ja morao platiti državi harača ? Vrlo vjerojatno da mi se uopće ni ne isplati naručivati. http://www.ebay.com/itm/The-Witcher-...item35e8c9887b Ili je to samo igra u CE hahah ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3753 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3754 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3755 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#3756 |
Premium
|
Nisam ni vidio već pisalo ps4 i cijena 2300 kn pa sam automatski pretpostavio dolazi i ps4 sa witcherom 3,no nebitno sad,da uzmem recimo laptop iz Njemačke koji dobijem na Ebay aukciji da li plaćam ikakve namete državi Ili samo cijena + postarina ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3758 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
#3759 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2015
|
best-buy.hr
Pozdrav, Naletio sam slucajno na ovu online trgovinu. Imaju jako dobre cijene mobitela i naravno da mi je to odmah sumnjivo, pogotovo sto trebam mobitel za kolegu,znaci nisu moji novci. Na netu nema skoro nikakvih informacija o njima,a online trgovinu moze otvoriti bilo tko. Molim vas ako netko ima nakakvog iskustva s njima. Hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#3760 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Pa ne čine mi se i cijene baš tako dobre, a izgleda da je sve legitimno, možeš provjeriti malo po netu firmu, vlasnika, svi podaci su ionako uredno navedeni... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3761 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vezano na moje postove #3741 i #3743 s prethodne stranice, samo da vas obavijestim da je Ali riješio dispute u moju korist. Moram provjeriti je li mi lova legla nazad na račun. Unatoč tome što je dispute rješen u moju korist, i dalje nisam previše zadovoljan načinom i brzinom rješavanja mog problema, tako da preporuka za eB i PP u odnosu na Ali i dalje ostaje.
![]() |
#3763 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ljudi moji, imam pitanje, uzeo sam danas na pandawillu m1 note na akciji za 186 $ + 18.60 osiguranje i jedini nacin da uzmem mobitel uz to " osiguranje " za povrat PDV-a je da uzmem shipping opciju koja kosta 21-22$, DPD dostavna služba, interesira me jesu li oni kao i DHL da uzmu naknadu za obradu posiljke na carini? Jel itko od vas uzimao na pandi nesto uz osiguranje?
![]() |
#3764 |
Premium
|
Provjeri vrijedi li to osiguranje za HR. Netko jednom reče da smo mi izuzeti od toga.
![]() |
#3765 |
Premium
|
Yeah, vrijedi i za RH, ali umjesto 5% se plati 10%
![]() |
#3766 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
A sto je sa tim shippinhom? Ako se mora uzet i nije neki deal |
![]() |
![]() |
![]() |
#3767 |
Premium
|
Racunao sam, ispalo me 225 USD m1 note 16 gb sa osiguranjem i tim DPD brzim shippingom, isplati se definitivno na ovoj akciji sta je bio sam uredaj za 186 USD, e sada, bez akcije mozda se i ne isplati, nisam siguran, sve u svemu, kontaktirao sam pandu i kazu da je must uzeti DPD shipping ako zelim osiguranje, uglavnom cekam telefon da stigne, ali me i dalje interesira jel DPD isto kao DHL ( dhl naplacuje uslugu speditera ako se tako kaze itd pa je konacna cijena usluge astronomska )
![]() |
#3768 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Ne znam. To ces izgleda biti prvi koji koristi tu uslugu sa pande. Javi kako je proslo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3769 |
Premium
|
Ljudi moji, nije telefon u pitanju, ali morao sam podijeliti svoje frustracije ovdje, naručio preko banggooda jastucice za slusalice i par keramickih nozeva i danas mi fino dode sa carine čestitka....Uskoro ce nam i gace fino cariniti
![]() |
#3771 |
Premium
|
Znam kako funkcionira carina, vrijednost je pisljivih 140-150 hrk, ugl, od sada nadalje cu uzimati stvar po stvar i tako vise nikada necu imati veze sa ovim majstorima.
![]() |
#3772 |
Premium
|
Trebao si posebno naručiti sluške, a posebno noževe pa ti ne bi ocarinili jer bi vrijednost bila premala tj. dozvoljena.
![]() |
#3773 |
Guest
|
zato sam lijepo rekao nedavno da carina sve pakete zadržava... a nije više kao prije ![]() sad više niti dhl nije loš izbor za skuplje proizvode jer isto plaćaš 25% pdv-a, jedina razlika je oko 80kn jer dhl-u plaćaš 125kn, a ako bi išao normalnim putem onda caini plaćaš oko 40kn. |
![]() |
![]() |
#3774 |
Premium
|
Da, znam @coconut, od sada nadalje cu tako raditi, stvarno nisam ocekivao da ce se ovo dogoditi, do sada zaprimio par stotina paketa doma i ovo je prvi puta da mi ovakvu vrstu posiljke zaustave...
![]() |
#3775 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pitanje za Coolicool i slanje iz EU skladišta, vele u opisu da računaju 29€ shipping. Ali kod checkouta nema tih 29€, već samo cijena itema. Kad oni to misle zaračunati, ako misle?? Edit: Skužio da prije nek šalju mobitel, javljaju da je handling fee 29€ pa moraš platiti... Pušing. Zadnje izmijenjeno od: i-man. 09.05.2015. u 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3776 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Naravno da su se sjetili ozbiljnije to kontrolirati.
![]() |
![]() |
#3777 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Discount Coupon za Pandawill..
Imam Discount Coupon za Pandawill od $10.. Ako nekom treba nek se javi na PM.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3778 |
Premium
|
Stigao mi danas M1 note sa Pandawilla. Kao što sam iznad napisao uzeo sam ga uz osiguranje i DPD shipping. Kada je telefon bio poslan dobio sam tracking number od SF Expressa i bio sam ljut jer sam mislio da su kinezi pokusali malo zaraditi i poslati socijalnijom dostavnom sluzbom ali je paket doma stigao DPD sluzbom, znaci to je ok. I onda najbolji dio svega, telefon je isao iz kine preko Hong Konga, Francuske, Njemačke, Austrije, Slovenije i konačno Hrvatske. Paket nije niti vidio carinu, direktno je iz slovenije bio dostavljen u DPD centar i dpd agent mi ga urucio na kucnoj adresi, neznam jel to puka sreca, stvarno neznam. Je da sam platio 19$ insurance pandi posto sam ocekivao 100% da ce se carina docepati paketa, sve u svemu, telefon odlican, dostava brza, ja zadovoljan ko' malo prase.
![]() |
#3779 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
ima li tko iskustva sa DHL i dostavom iz EU? nazubio sam se na kupovinu preko honorbuy, pa me zanima da li DHL nabija još kakve svoje troškove uz shipping naveden na webu. i još pitancje vezano uz osiguranje pošiljke - ima li to smisla dodatno plaćati, s obzirom da se ne radi o nekakvom nacionalnom snail mailu, već o jačoj kurirskoj službi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3780 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Nema dodatnih davanja prema dhl-u ako je pošiljka iz eu.. Mislim da ti ne treba osiguranje, naručujem svako malo sa sportsdirecta koji šalje dhl-om pa sve uredno dojde.. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|