|
![]() |
#3751 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Što veća klasa to ti brže zapisivanje, mislim da je sve iznad classe 6 optimalno Imam pitanje, stavio sam frendu na mob cyanogenmod 7.2 benruv4 rom i instaliro fix za kameru (sa 3 na 5 mp) ali kad se uđe u kameru i dalje daje odabir za max 3mp, kako to ispravit da daje 5mp?
![]() |
#3752 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Kada je uključena aplikacija za kameru u dnu imaš 4 kružića na kojima su podešavanja.Krajnje desno je za rezoluciju. Ako nemaš opciju 5MPix, onda skripta nije instalirana. Btw, ja koristim lg camera aplikaciju i odlična je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3753 |
Banned
Datum registracije: Mar 2012
|
ima neki custom rom koji radi normalno,a da nije benru gubitak vremena sa ovim mobitelom.mobitel je sranje! Zadnje izmijenjeno od: mark11. 01.08.2012. u 23:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3755 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
Sve je sranje i mobitel i benru i custom i stock i baterija i htc mania i ekran i kinezi i japanci i poklopac i u8650 i iphone 4,5,6,7,8,9,10 sa s i bez s i golf gti i tdi i sdi i mdpi i hdpi i rsi Sve je sranje Zadnje izmijenjeno od: dulesbj. 02.08.2012. u 14:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3756 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
vi bi svi iPhone za 4000kn... da vam nesto velim! ovaj mobitel nije nesto posebno i ja bih iPhone 4s al sta je tu je.. nema se para.. naime ovaj mobitel otvara , surfa, isrctava (bilo sta) radi brze od burazovog 3GS-a pa bitch please!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3757 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
CM9 LuckyIcs GSM 4.0.4 Beta3 Popravljen USB mount, hotspot, tethering. Ostaje još BT i kamera. I loše vijesti za koje mislim da direktno utječu na developing ICS za U8650:http://www.svijet-androida.com/02/08/2012/nema-vise-cyanogenmoda-nakon-verzije-7-2-za-nexus-one-htc-desire-legend-xperiu-x10-i-druge/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3758 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
![]() Jel moze neko ko ima iskustva sa navigacijom za ovaj nas phone da postavi ili linkove ili napise tutorial oko toga gjde skinuti apk karte itd. jer sam proveo vise od 8 sati trazeci ali bezuspjesno uglavnom nailazim na mrtve linkove,pa onda ili fale karte ili skinovi uglavnom nikako sve skompletirati!Ako neko moze da pomogne meni kao i ostalim clanovima foruma,naravno,oko ovog!HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#3759 | |
Registered User
|
Citiraj:
nekako mi je zvuk u slusalici tih na ovom ICS-u iako je pojacan do panja . jel to samo do mene ili? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3760 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3761 |
Registered User
|
![]() |
#3762 |
Registered User
|
onaj vrag za mijenjanje veličine particija na cyanu... nakon toga pa-pa internoj SD kartici... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3763 |
Registered User
|
Probao sam cyan 7.2 v4.0 i nimalo nisam srećan sa njim, ne snalazim se, stvari su prilično izmenjene u odnosu na "obične" romove. Ne znam kako bih cyan prilagodio sebi, nije to za linux noob-ove. Nisam primetio neke razlike u brzini u odnosu na fundowskog 4.0. Vratio sam fundowski 4.0 (ponovo ga download-ovao, vidim da je Fundowski ubacio neke sitne izmene u odnosu na prvu postavljenu verziju), te sa originalnim kerenelom i procecorom na 729 MHz tel je prilično brz, nema značajnijeg laga, tako da ostajem na tom romu sve dok budem imao ovaj tel. Što se tiče navigacije, iGO Primo ne radi na ovom telefonu, iz nekog razloga izbacuje na home ekran androida iako iGO procesi još uvek rade. iGO my way, ndrive rade bez problema. Da, i link2sd ne mogu da pokrenem, ne nalazi ext3 particiju i počinje da ruši tekuće procese nakon bezuspešnog starta, tako da aplikacije prebacujem ručno. A2SDGUI postavke za instalaciju aplikacija na SD ne rade, jer se sve instaliraju na interni ROM. Takođe, nije moguće manipulisati dalvik cash-om, mislio sam ga prebaciti na ext da vidim ima li razlike u brzini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3764 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3765 |
Registered User
|
imam problem, naime na zadnjem cyanu od benrua v4 ima aplikacija rom manager i da bi mogo bilo kaj radit moro sam..tak mi je aplikacija rekla instalirat recovery 5.0.2.8 i nakon instalacije reboot i mob se nece stavit u recovery al mogu ga upalit sve normalno..iuglavnom sad sam napravio srenje..nemam il nemrem u recavery a u tom manageru pise da imam taj 5.0.2.8 jel mogu ja vratit stari nekako.. i kako..onaj 2. nesto..neznam tocno kak se zove
![]() |
#3766 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3767 |
Registered User
|
daj me samo podsjeti prije neg kaj stavim mob u fastboot jel treban nes tipa usb debugging il tak nes ukljucit i jos nes posto sam na moru i nisam na svom kompu..ovaj je xp..skinuo drivere al neznam kak da ih pokrenem/instaliram jer mi treba neki deviace manager..di se on nalazi??
Accidentaly sent from my SGS i9000 Zadnje izmijenjeno od: Caks. 05.08.2012. u 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3768 | |
Registered User
|
Citiraj:
ak se ne varam, device manager je desna tipka na computer na desktopu i properties. xp... !??!??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3769 |
Registered User
|
Hvala, uspelo je sa ext4, iako mi se ta particija u partition menager-u prikazuje kao ext3. Inače, jako korisna stvar za premestiti libraries i dalvik cache na ext particiju aplikacija koje se već nalaze na ext, pošto a2sd koliko sam shvatio premešta samo apk fajl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3770 | |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
http://www.mycity.rs/Drajveri/Drajveri-12.html Samo polako i opusteno i SRETNO ![]() Edit1:Ti posto imas vec drivere samo stavi phone u fastboot i spoji na komp onda prati instrukcije SAMO za instalaciju drivera preko device managera za XP sto ces naci u ovom linku sto sam ti postavio! Edit:Ako jos sta treba ili negdje zapnes slobodno se javi! Zadnje izmijenjeno od: Gongy. 06.08.2012. u 01:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3771 |
Registered User
|
Up time
Ma bas sam se htio pohvaliti sa up time i onda zabucam sa operom mobile i operom mini. Naime imam obe instalirane jer mobile ima integriran flash, poktenuo sam obe verzije i mob se prvi put restarta od kad sam instalira novi beneru. Steta up time je bio impresivan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3772 |
Registered User
|
Kako misliš ima flash? Opera mobile nema flash na ARMv6 procesorima. Ja sam pokušao da instaliram onu prerađenu verziju flash-a za ARMv6 i v7, međutim to ne radi. Radi samo flash iz stock playera, bar kod mene... dok flv video u operi otvara neki od video player-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3773 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Jel neko uspio pokrenuti Igo primo 2.0 na sonicu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3774 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3775 |
Registered User
|
Ja pokrenem iGO primo, ali se ruši nekoliko sekundi do minuta nakon starta, 3 njegova procesa teku, ali se grafički interfejs gasi. Ne znam je li problem loša instalacija, ili nešto sa ovim telefonom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3776 |
Premium
|
Jel ima netko problema sa pozivima na benruu ili nekim određenim kernelima? Pričam fino 2 minute i onda odjednom čujem isprekidano sugovornika dalje. benruv4, supercharger, smartassv2. Zadnje izmijenjeno od: tutix. 07.08.2012. u 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3777 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3778 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3779 |
Premium
|
Meni odjednom počelo, stavio sam orginal ROM i opet ista stvar, već sam se uplašio da sam sahranio telefon. Zvao sam SZK i do bazne stanice je. Usput sam grunuo gore novi recovery 6.0.1.0. Ništa značajno nije donio osim što se kreće kroz menije sa tipkama (gore, dole i power za odabir) i sad kad se mobitel ugasi i prištekaš na struju ne pali se više recovery nego ona animacija kao na orginalnom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3780 |
Registered User
|
nesto mi je mirno na forumu pa jel nema vise novih romova za testiranje ? iako sam ih jedno 20tak isprobao nisam se jos zasitio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|