|
![]() |
#3752 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Moram negdje napisati prije nego glavom probio zid ![]() Da Bog da svi oni koji igraju Tyrnadamere AD jungle,Shyvana AD jungle i Jarva IV jungle AD dobili sidu! Jos je dobro dok su AD pa je top tank...ali dok nije pa dive-aju i ginu ili opce ne gangaju nego se farmaju... Mah bolje da ne trosim rijeci...Bolje da legnem spavat ![]() Ovaj gold je gori od silvera...tolko trollera da to nije istina ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3753 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
+1 mislim da se nećeš dobro provesti u laneu ako igraš sa Vayne (osim ako ne igraš duo ranked sa nekim), kod nje je jako bitno pozicioniranje, tako da ono ako se znaš jako dobro pozicionirati slobodno uzmi Vayne. Corki je predobar, ima escape predobar(w), armor shredding(e), njegov ulti ima jeben range (taman kad protivniku ostane onih 10hp-a i misli da je uspio pobjeći ti opališ R i to je to) ![]() Dobra je i Caitlyn, ali nije baš nešto za lategame. Ovisi što želiš. Ako oćeš bit epic lategame, a malo pasivnije igrati na early-mid game onda obavezno uzmi tristana(najbolji izbor jer ima escape odličan dok vayne i kogmaw nemaju escapea, što se tiče tristane reseta joj se jump na killu ili assistu championa) + uz sve to imaš bolestan range 700 na 16 lvl-u ili 18lvl-u(nisam siguran). Ja da sam na tvom mjestu bi sigurno kupio Corkia jer mislim da je u svim fazama igre jako dobar tj kompletan, a i nije jako težak za igranje ![]() Nadam se da sam ti malo pomogao pri izboru ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 23.10.2013. u 04:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3754 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3755 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imam i tristanu i twitcha.. Twitch je jednostavno onakav champ kojeg nikad neću znati igrati, a tristana je ok, nije moj prvi izbor... Nemam pojma kaj da radim iskreno... Corki mi sad zvoni dosta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3756 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Graves se isto čini jako dobar ![]()
![]() |
![]() |
#3757 |
Premium
|
A Lucian? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3758 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
6 game losing streak! idemo do 10, i ispadanje u gold 2 ![]()
![]() |
![]() |
#3759 |
Premium
|
Noup, ne savjetujem. Btw, BUG.hr forum - pošto nas ima dosta LOL igrača koji su i tamo, odlučili smo malo organizirati srijedom u 20h custome na EUNE... trenutačno je prijavljeno barem 15-20, ali iz iskustva na EUW što su imali to znači da ih nekada neće biti niti 10 ![]() Ako želite, slobodno recite tko bi rado igrao, pa danas u 20h probamo da iskemijamo da se igra, ako nas stvarno bude 20tak možemo i 2x custome pa mijenjati ekipe ![]() P.S. Ovo je moj najdržai forum o LoLu :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#3762 |
Premium
|
Nema još cijena.. Ima od 520 do 975 ja mislim... Blitz je 520 bio prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3763 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3764 |
Premium
|
Nidalee je troll support, koji može carry-ati ad carry-a do killova zbog ogromnog poke-a. Inače, mrzim ju ko supporta... Ništa nema. Taj bjedni heal, koji 90% nidalaa iskoristi na sebe, i onaj trap.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3767 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Sa Nidalee support moraš odmah na početku ispuširat lane da bi protivnici stojali kod njihovog turret-a i onda samo rokat minione ispod turreta te ih onda gađat spear-ovima. Ako protivnik ispušira lane onda je Nid useless. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3770 | |
Premium
|
Citiraj:
QFT. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3771 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
http://www.surrenderat20.net/2013/10...ion-skins.html ![]() S4 some changes: http://www.surrenderat20.net/2013/10...ws-closer.html Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 23.10.2013. u 22:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3772 |
Mirko, a ne Harry
|
Forsam J4 u zadnje vrijeme i ne mogu si trenutno zamislit da jungleam s nekim drugim champom, ali nazalost poceli su ga sve vise pickat ili banat pa bi molio par alternativa za jungle. Samo nemojte ove: Xin - ok je, ali ni blizu ovim jacim junglerima. Malph - nije mi nesto na ovom levelu i prije 6. je dosta los Amumu - dosta jak ali malo fali da se sve usere Noc - nikad mi se nije svidao, uopce u njemu ne vidim dobrog junglera Elise - zasad nista od nje jer cu je dobit free Fiddle - tu i tamo ga uzmem da se Panda ne naljuti :P Hecarim - trebam ga malo duze igrat da se naviknem na njegovo gankanje Lee Sin - jednostavno ne zelim igrat jer ne mogu izvuci ni 50% od onoga sto ovaj champ moze Maokai - slab mi je nekako, brzo bez mane ostane Nunu - op trenutno koliko cujem ali mislim da bi ga malo duze trebao igrat da ga naucim Voli - ne mogu s njim radit vise one stvari koje sam mogao u silveru Skarner - ne svida mi se nikako Trundle - takoder mi se ne svida Udyr - zasad ga necu igrat jer se trebam privikavat na njega Zasad mi je first pick Sejuani, nije kao J4 da uleti na nekog preko miniona i championa itd ali ima knock up, slow, ulti stun itd Rammusa imam vec dugo i znam da nije bio bas viable pick neko vrijeme ali ne znam kakav je sad? Nautilus mi se isto cini kao tier 1 i mogao bi mozda i njega uzet, kakav je s manom? Shyvana mi se svida jer me ownala svaki put kad sam igrao protiv nje. Jedan put sam ostao paf sta je napravila mom team-u kroz cijeli game. Minus mi je sto nema ni stun ni slow... Vi mi je isti jedan od mogucih pickova. Ima dosta dobar dmg a builda se tanky, ima dash i nub shot op ulti. I na kraju Zac. Jako mi se svida jer ima i dmg i tankiness a gankovi su jedni od najboljih u igri + op passive. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3773 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
pravi čovek! ![]() Ja po osobnom dojmu od gankova koje dobijem (a jako se teško ili čak nemoguće izvući) Elise, Zac, Hecarim, Vi i Maokai Elise je ono, nobrainer, makar kao što si rekoh, sad je off limits do 11.11. ![]() Zac, plus je kaj ne koristi manu, ali koristi health, ali svejedno, meni se čini jeben, ima odličan engage, passive mu je isto veliki plus, dmg itd. Hecarima mislim da ni netreba objašnjavat ![]() Vi si i sam spominjao i na kraju maokai usprkos velikom mana consumptionu, to što on radi je prejebeno
![]() |
![]() |
#3775 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#3776 |
Premium
|
Ne vidiš Nocturne-a ko junglera? :O Prejak jungler je on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3778 |
Mirko, a ne Harry
|
Ima preporuka za svakog champa ![]() Ramm-a ću vjerojatno opet počet rokat, ali opet moram se odlučit za nekoga od ovih gore da kupim. @Panda Kako buidaš Fiddl-a u džungli, koju rutu ideš, gankovi i tako to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3779 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3780 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
build itema recimo boots - ili ideš na brzinu pa uzmeš Boots of Mobility, ali onda nemaš toliki magic penetration, ili ideš na Sorcerer's Shoes, ali onda si full sporiji pa trebaš na kroz rune ili masterije dignut movement speed zhonya's je apsolutni must have, rabadon's također, a ostatak je više preference i adaptacija na protivnički team, ja većinom rokam Rylai's kad su moji svi spori, a njihovi brzi, Void Staff mislim da sam za sebe govori WotA, Spirit of the Spectral Wraith, Abyssal Scepter što se gankova tiče, mislim da ti je jasno kak se ulti baca preko walla ![]() tak da je to neupitno a za prelvl6, loše pozicionirani protivnik + fear i stun od tvojeg suigrača i trebalo bi to riješiti stvari ![]() pogotovo ako imaš dovoljno cooldowna pa možeš fear baciti češće blue ti je svakak imperativ, red i nije toliko, na početku jedino toliko jer ide brzo do lvl6 Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|