|
![]() |
#37501 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Sad samo mogu stavit mjerilo kod zderanja domaceg speka ![]() svako proljece krecem sa zeljom da se opet pocnem vozit vise al to brzo splasne...vidjet cemo sta ce bit ove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37502 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Kad smo kod speka, jutros sam taman sredio jednu tablu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#37504 |
Registered User
|
moram malo bacat glupe fore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37506 |
Registered User
|
nakon onog xt mjenjaca vise nista nije isto ![]() mozda i budem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37507 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#37510 |
Suit up!
|
Direktno od WTB-a, platija PP-om, poslali DHLom i za par dana kod mene. ![]() U biti, skroz slučajno sam na kraju uzea felge, prvo sam reklamira Volt koji je popuca sa strana odozada (neka Cannondaleova verzija sa cromo railovima, pretpostavljam najjeftiniji model) i odma su mi rekli da će mi poslati novi ali sam tražija Pro model zbog kevlar rubova za koje pretpostavljam da će trajati dulje i onda usput lipo rješija i kola ![]() Novi sic i štanga - WW kombinacija (ispod 400gr) ![]() ![]() Vuco, Europe@wtb.com
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#37513 |
Suit up!
|
Dilaš direktno, nema cjenika - Balkan FTW. ![]() Ovo te preusmjeri na WTB Češka, cijena felge je 70-75€ sa 10% rabata zbog toga što sam pretrpija emotivnu bol sa sicem i jer su Čehinjama dalmatinci very sexy ![]()
![]() |
#37515 |
Suit up!
|
![]() |
#37517 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Đesi bolan bio dok se pucalo? Mi (Nik, Night, Herci i ja) odvezli jutros u 10h... Ako si za sutra (srijeda) meni paše kad god tebi valja pa hajmo...moram popravni napravit iz nameštanja kuta kamere...opet sam falija ![]() 0 killed today: Nik i Night otišli na strmopeć i pilanu a mi od njivica se pozdravismo i na 20 ku ![]()
![]() |
#37519 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Trebao bih preporuku bajka. Htio bih uzeti (pomogučnosti) polovni do 1500 kn. U slučaju novog do 2000 kn ali znam (tj. predpostavljam) da se za te novce novo nemre ništ korisno kupit. Ugl. Namjena bicikla je za vožnju do grada i ponekad neki blagi offroad. Dakle treba biti MTB. Visok sam 180cm i imam 85 kg. Možda netko od vas prodaje nešto? btw. ne razumijem se uopće u bicikle, jel vas još kaj zanima ![]()
««-´`-´`·..·´`-´`-»» Zadnje izmijenjeno od: Z-man. 11.03.2014. u 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37520 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Jel zna netko put preko Japetica do Svete Gere?
![]() |
#37521 |
Registered User
|
Sjutra, srijeda, tunel u 10h (no1 i ja). Bujrum 'ko mere ![]()
![]() |
#37522 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37523 | |
Ubijate mi flow ;)
|
Citiraj:
Hvala ![]()
![]() |
![]() |
#37525 |
Ubijate mi flow ;)
|
![]() |
#37527 |
Registered User
|
Danas smo (no1 i ja) odvezli 52. Leustek je sve bolji, čak se i onaj dio može prehodat malo posle prvih klupica tj. ne treba više planinarit okolo. Kratke noge i duge ruke i taHman je bilo uz ovakve temperature, više ni nema onog severca da duva. Dok smo mi išli bile su one 2 prepreke na 52ojci, a večeras piše baraccuda na dropu da su to danas rešili tako da je fsa NN. Opet sam krivi kut namestio kamere, a reza je: 0 killed today. ![]()
![]() |
#37528 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Pozdrav, dal mi netko može preporučit kakav bajk za nekih ~1500kn nov naravno ne sa njuškala, al da nije neki šroteks mislim znam da za te pare nemogu tražit nešto wau, al ono da je otprilike uloženo dobiveno. Malo sam tražio po ovim katalozima, al nisam ništa pametno mogo nać sve nešto 600kn pa 1000, al su užasno loši. Pa ako mi netko može kakve linkove nać za neke ponude bilo bi super, tnx. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 12.03.2014. u 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37530 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma sve mi je jasno to i ja znam, al to je za starog za neku laganu vožnjicu ništa ekstremno tipa da će ić na sljeme s njim il tako nešto nego ovako malo po cesti se provozat da ne zarđa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|