|
![]() |
#3721 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
probaj ovak ili odeš u sound opcije pa tamo namijestiš ili moraš duže slušat neku drugu radio stanicu koju onda on automatski stavi kao glavnu pri ulasku u auto ili kad zicneš na motor . ili da bi to odma napravio odeš i cfg fajl i tamo staviš da favorite stanica bude neka druga. eo bolje neznam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3722 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Nego iman sada još 1 problem, neće favorite da mi pusta. Uglavnom proskeniran i kao nađe 5/5, ali stalno reklame na radiju. Zadnji patch je gori. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3724 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
gta iv
Poštovanje molio bi nekog tko igra na svom pc-u gta iv da se javi na mail imam ga pitat neke stvarcice tipa neki linkovi i to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3725 |
Banned
Datum registracije: Apr 2010
|
Ja sam bas skinuo zadnji patch sad igru vrtim na 1920x1200, sve na max (osim zgasenih night shadows) view distance 65, i imam izmedu 50 i 250 Fps-a ( 50 na times sqer-u a 200+ u zatvorenom i na osamljenim mjestima) Inace imam i snow mod, dakle veliki sam fan GTA4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3726 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Pomogajte. Ovako imao sam prije Gta IV radio je na nekih 25 fps i bio sam zadovoljan, a sad sam reinstaliro windowse i stavio gta IV sad imam 10 fps, igra je original i nisam prije skido patcheve! Što se događa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3727 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3730 |
Premium
|
Može samo jedno objašnjenje da li da prvo stare obrišem ili da stavim samo nove ne njih? I jer mi možeš dati link za najnovije drivere? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3731 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Biti lijen je popularno ovih dana? http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3733 |
Premium
|
E ovako već sam dosadan sam sebi, ali nez kaj da radim! Ovako kao što reko stavio sam windowse na novo te koje sam i prije imao. Instaliro sam gta IV i šteko mi je cijelo vrijeme. Onda sam ga išao staviti na novo i onda je šteko, ali tako da je oko 30 sek ima 30fps-a, a onda 10 sek 10fps-a. Sad sam stavio te nove drivere i ujutro kad sam ih stavio bilo je slićno, ali malo bolje, a sada se to opet poćelo događati! Prije nije bilo ama baš nikakvih problema nemogu reći da nije baš ništa trzanja, ali nije bome padalo na 10-15 fps. Stalno je bilo oko 25, e da i oco sam malo grafu gpu ke bio na 720, sad je na 730 i shader isto tak, ali razlike na bolje nema memoriju nisam diro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3735 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: hrcfaca. 17.06.2010. u 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3738 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma nije da ga ne možeš naći, nego nisi ni tražio. Pazi ovo: http://lmgtfy.com/?q=gta+iv+patch Zadnji krik tehnologije pretraživanja interneta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3742 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo krenuo sam prelazit igru ispocetka, sa jacim kompom nego prvi put i na njemu letiii ![]() E sad, imam problem sa misijom. Za onog Vladimira ili kak se vec zove (pocetak igre) moram ukrast sivu Blistu Compact, sve prođe ok, ukradem auto i dovezem se do odredista, auto bi trebao spremit u garažu ali se vrata ni na jednoj od njih 5 ne otvaraju, a zuti kruzic za odrediste uredno tamo stoji, ako izadjem iz auta u njega nemogu ponovno uc. Kako to rijesit?
![]() |
#3744 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
evo imam problema sa EFLC,epizoda sa motorima... dobivam čudne boje u prikazu igre(najgore izgleda kad je okoliš sav nekako zelen) npr. ovo: ![]() i znaju mi se artefakti pojavit na kratko,onako blicnu na brzinu... iako se igra na mojoj konfi vrti na 30+ fps-a na high ovaj lik mi je neupravljiv i teško ga je okretat...sve ide nekako sporo i slabo reagira na naredbe zanima me da nije grafička ili nešto drugo pokvareno i s kojim programom da testiram/provjerim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3745 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Sinoc sam Frapsom benchao GTA IV, vozio se bezveze po gradu posto najvise vremena u igri tako provodim, Fraps je mjerio 350 sekundi. Postavke u igri su ove: ![]() Konfa je iz "moj komp", osim sto je procesor na 3450mhz @ x4, grafa je na defaultu.. fraps je pokazao ovo: Frames, 17960, Time (ms), 350000, Min, 31, Max, 107, Avg 51.314 Igra je patch-ana na 1.0.3. verziju Ja sam prezadovoljan sa framerateom s obzirom na postavke. Mislim da bi sa barem jos 1gb rama islo jos gladje. Probat cu izmjerit i sa "vehicle density-em" na 100.
![]() |
#3747 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#3749 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
napravi update na 1.0.7 ice i bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3750 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
da li sam ja nesposoban ili je u EFLC tony gay zaista teška ona misija gdje moram uništit jahtu sa helićem? problem je šta neznam i jako teško mi je upravljat helićem,probao sam puno puta ali neznam kako efikasno upravljat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|