|
![]() |
#3721 |
Guest
|
Bayern..jučer su našli gubit...srušili mi listić |
![]() |
#3722 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Također, ne razumijem kako su doveli Suareza i ekipu ako su imali transfer ban? Evo jos malo: http://metro.co.uk/2014/08/20/fans-f...rpool-4839635/ |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3723 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa nisu im ukinuli kaznu. Pomaknuli radi zalbe, a ista stvar ce biti i kod reala i atletica ako njima opale te kazne. Suareza su mudro potpisali prije nego su dobili kaznu. Isto kao sto je real sada kupio dosta igraca koji jos nisu ni vidjeli madrida, a kamo li tek zaigrali za real. A ako dobiju kaznu, ovi opet mogu doci u real jer je ugovor potpisan prije nego je kazna nastupila. Za 'mutavi' i takve idiotarije nemam na zalost advekatnog odgovora. Cak ni googlanjem isti ne mogu pronaci. Uzivaj. |
![]() |
![]() |
#3724 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
U hrvatskoj isto tak nećeš platit kaznu (ili otić u gajbu) sve dok ti ne prođe i žalbeni rok. Tek onda ti kreće služenje / plaćanje kazne. To što ti imaš nešto protiv Barcelone u ovom slučaju ne znači da si u pravu.
![]() |
![]() |
#3725 |
Mirko, a ne Harry
|
Nemam ja nista protiv njih, samo ih ne volim jel. To sto ih oduvijek maze i sto su ih u ovom slucaju pomazili to nijedan drugi klub nikad nece dobit. Uefalona ili Fifalona sa razlogom. Razumijem ove Barcine navijace od doba Ronaldinha, i da cijeli svijet kaze drugacije oni bi po svom ali da navijac ijednog drugog kluba brani ove glumce kojima su suci poklonili trofeja i trofeja u zadnjih 5+ godina.. to ne mogu razumijet. I ovo je zadnje od mene, ne znam zasto se uopce raspravljam s vama. |
![]() |
![]() |
#3726 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Majko mila... Koliko imas godina? 12? Meni je barca draza od reala. I to dosta draza. Ali ne bih od sramote mogao izvaliti nesto tipa 'realu suci pomazu, jadna moja mala barca'. To moze reci samo navijac getafea, athletica ili pak real sociedada. Jer suci poprilicno natezu za velikane u svim ligama. Pocevsi od dinama, pa bayerna, manchestera, psg-a, pa sve do barce i reala. Sad za koga vise natezu? Navijac barce ce reci - real. Navijac reala ce sta reci? To su price na koje se mogu paliti samo mala djeca. Kao i price od kad se navija za neki klub. Onda kao slag na kraju ne znati razliku izmedju zalbe, odgode i ukidanja. Mislim smijesno. I prava steta sto ovaj forum nema ignore opcije, jer neke postove je bolje jednostavno preskociti. |
![]() |
![]() |
#3728 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Mirko i Drug Brko jedini realni/pametni ovdje (nije sarkasticno). To sto su drugi slijepi u viđenju nekih cinjenica koji cijeli svijet vidi nije vas i moj problem. I bolje ih ignorirati ![]() |
![]() |
![]() |
#3730 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3732 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#3734 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#3736 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#3737 |
Hala Madrid!
|
Od kad je dosao ovaj "trener" na klupu velikog Bayerna taj klub mi se zgadio. Sjebao govnar i naseg mandjukica, ali i dobrim dijelom stil igre Bayerna. Gade mi se sad. Skoro pa su i oni postali padavičari kao zna se ko ![]() |
![]() |
![]() |
#3738 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#3739 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Nepismenost i slaboumnost u ovoj su temi, valjda više no u ijednoj drugoj, odavno dosegli kritičnu masu, and counting... |
![]() |
![]() |
#3740 |
Hala Madrid!
|
Edit: Bolje da izbrisem sto sam napisao. Nema se smisla svadjati sa takvom osobom. Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 29.04.2015. u 20:19. |
![]() |
![]() |
#3741 |
Guest
|
|
![]() |
#3742 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne znam baš. ![]() ![]() Nije mogao pričati detalje ali Mario se jako zamjerio dotičnom treneru te da je malo dotični trener ego trip. ![]() |
![]() |
![]() |
#3743 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Već od prvog dana se vidjelo da i Mandžo sam nema namjeru imati bilo kakav "odnos" sa trenerom (već na prvim trening utakmicama je psovao prema klupi). A koliko i vidim, i u zadnjih mjesec i pola je bilo nekih problema i u Atleticu. Tak da, ili su dva različita trenera u dva različita kluba teške debilčine koje svojim igračima zagorčavaju život, ili Mandžukić ima nekih problema sa egom (a njih je pokazivao čak i u prvoj sezoni u Bayernu pod vodstvom Heynckesa)
![]() |
![]() |
#3744 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
I tako cfc gubi...pa retardi prokleti. Didi, ajde u penziju..molim te... Iiiii to je karma. ![]() Ajmo dalje...mmmmm Hazard odi u real. ![]() ![]() ![]() ![]() Terry i Ramires za 1:3 ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 29.04.2015. u 22:34. |
![]() |
![]() |
#3745 |
Mirko, a ne Harry
|
Arbeloa "ukrao" Ronaldu gol pred nosom ![]() Njegova reakcija: https://v.cdn.vine.co/r/videos/742E9...uTc9blxtr2rQad |
![]() |
![]() |
#3746 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Hames sa bombetinom. Podsjeća malo na ono protiv Urugvaja na SPu
![]() |
#3747 |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3748 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3749 |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3750 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ovo je sport, a ne neki poslovni svijet, lik se natjeće gol za gol s Messijem i ovakva reakcija na gol koji je i on mogao zabiti za 3:0 u 85. min je imho normalna. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|