|
![]() |
#3722 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ja za Howarda nemogu naći riječi. Predobar golman! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3730 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nemaju klasu napadaca jbg ali imaju super igru. Super sanse i dobar prodor lijepo za gledanje |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3731 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
belgija igra krasan nogomet, divota za gledati.
#3736 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
#3737 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
#3740 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ma zaboravi sad na kritiziranje obrane, ipak su to AMERI, većina igrača je iz MLSa ![]() Ja i dalje stojim kod toga ovo što su oni do sad u nogometu napravili brutala. Ja dajem Amerima više šanse da osvoje SP u narednih 20 godina nego Englezima ![]() I da, Howard će se garant fino prodat ili dobit brutala novi ugovor ![]()
![]() |
#3741 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Belgijanci jurišaju po naslov, ne znam samo jel se mogu s Nizozemskom križat prije finala jer igraju najbolje uz njih. Švabe, Brazil, Argentina...sve je to goli kurac od nogometa za ove dvije reprezentacije. |
![]() |
![]() |
#3743 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Ispravio sam kaj si napisao ![]() Argentina kako sada stvari stoje nema šanse s Belgijom Prognozirao sam prije da će USA proći, pokazali su zube ali promašili su previše da bi prošli, Howard je najbolji golman svjetskoga, sve zaustavlja Prognoze za iduću rundu: Kolumbija Francuska Nizozemska Belgija |
|
![]() |
![]() |
#3744 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
hehe, jed2i, se sječaš da sam ti prošlu prognozu morao ispraviti USA u Belgiju ![]() ![]() sada ti budem ispravio sve osim nizozemske: Brazil Njemačka Nizozemska Argentina iako navijam za kolumbiju i belgiju u tim utakmicama. Nadam se epskom finalu Njemačka - Nizozemska i trijumf tulipana: 3:2
#3745 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Navijam u idućem kolu za: Kolumbija Njemačka Kostarika Argentina Iako mislim da Kostarika nema šanse, ali imaju grande cojones pa će to biti dobra utakmica. U biti, samo želim da ispadnu gamadi: Francuska i Brazil. |
![]() |
![]() |
#3746 |
Premium
|
Zubichu đabe ispravljaš i govoriš, odradi nekaj Ja sam odigrao ovo kaj sam rekao ![]() Brazil bi lako mogao ispast, Kolumbija je pokazala puno bolju igru, konkretniju, Brazil sve igra preko Neymara, napad im je koma, osim Neymara Njemci su pokazali slabost kada ih se izvuče malo pa se ulovi kontra, i to je tako očito, obrana im se NE SNALAZI nikako, Francuzi imaju puno bolje napadače od Alžira i tu bi moglo biti problema, Dechamps je dobar trener, vjerujem da je vidio svoju šansu Za Nizozemsku ne moram puno pisati Argentina - Messi i 10 ovčica, Belgija igra dobru obranu i vjerujem da će ga zaustavit, a kad zaustaviš Messija zaustavio si i 10 dezorijentiranih ovčica |
![]() |
![]() |
#3747 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
sve ovo što si rekao stoji, ali znaš onu, kad krene utakmica više nitko ne gleda teoriju. žal mi je kaj nisi dobil na kladuši... valjda je to onaj problem kada bi trebao imati 8 jedinica, pa si malo bolje pogledaš i kažeš: "ma nemoguće, mora negdje biti 2" ![]() evo, i ja bum stavil 20kn na ovu svoju kombinaciju, tek tako... iako znam da bum se u tom trenutku ureknul
#3749 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovo je zanimljivo ![]() Pitam je sad za sljedeće utakmice: "It's too early to say for sure, but I'd give Germany the edge over France" "I anticipate Brazil taking this one over Colombia" "I anticipate Argentina taking this one over Belgium" "I anticipate Netherlands taking this one over Costa Rica" Ajde da i to vidimo ![]()
#3750 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |