|
![]() |
#3721 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ma spartak je druga galaksija od mrtvaca. svaka epizoda, ali doslovce svaka je imala nesto u sebi. mozda malo sirovo snimljena u ponekim situacijama (gole zenke, goli muski, scene karanja), ali ajd, to nije bilo tabu tada, jer je bilo drugacije doba ![]() uglavnom - neusporedivo.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3722 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni Walking Dead nikad nije sjeo... neznam što vidite u toj serii... samo razvlače. Napravija sam par "zamjena", Revolution, Last Resort su out, Arrow je na ledu a uvedeni su Parks and Recreation i Workaholics (koje istina, gledam od prije ali u vrlo sporom tempu, ali serija je luda skroz ![]() Jedino mi je bed šta vrlo malo 40-minutnih serija gledam, Fringe i Supernatural ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3723 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() Arrow mi je jednostavno ok. Baš je onako, tinejđerska serija, ali meni se sviđa, tj. drži me još, da svaki put kad izađe pogledam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3724 | |
Osobni opis - pitaj me
|
ma znam, pazi, meni ne smeta. ali jednom naletila jedna starija gospodja sa mojom starom, po licu zene sam vidio da je to "joj, joj, kako prosto i neukusno". a ono, gole cice (prvoklasne, da se razumijemo ![]() samo hocu reci da, iako to nije neka intelektualna serija, ima poprilican postotak ljudi kojima bi bila odbojna upravo zbog takvog sirovog prikaza. a normalno je da gledaju Sulju i gore serije ![]() Citiraj:
![]() i onda je sve otislo u klinac u drugoj sezoni. jebiga. sada gledam jer eto, da pogledam. uopce ne cekam nedjelju ko' zedan casu vode, kad pogledam - pogledam. i tako prode gledanje, kako doslo tako proslo.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! Zadnje izmijenjeno od: Burko. 28.11.2012. u 12:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3725 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3726 | ||
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
![]() gole cice mogu biti izmedu pupka, ali mogu biti i na djevama robkinjama koje moraju slusati svoje gospodare ![]() ![]() iako je to ono, mali postotak zasto "ZA" kada se spomene spartacus. Citiraj:
plus sto je nelogicnosti i prisilnih situacija mali milijun, pa me i to zivcira.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3728 |
Guest
|
Valjda bude. Cast nema baš nekog high paid posla (čitaj u USA) i sezonu su popratile odlične pozitivne reakcije (za razliku od zadnje od prije par godina). I neka je 6 epizoda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3730 | ||
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3731 |
Guest
|
Da, a film će na žalost biti samo skup ovih malih epizoda ![]() |
![]() |
![]() |
#3732 |
Osobni opis - pitaj me
|
pogledaj TWD jucer. komentar, i dalje nit smrdi nit mirisi. nekakav bla osjecaj, prode vrijeme gledanja, ali ne s uzitkom. ali barem ne u dosadi, kao 80% vremena druge sezone. Misfits. jucer odgledao 2, 3, 4 i 5 brojeve epizoda cetvrte sezone. nije to to........ nikako to vise nije to to. prve dvije sezone su bile predobre, stvarno svjeze i ugodne kada se naviknes. treca je bila neki mix, ali je bila ok. ova cetvrta mi je sva, ne znam, uopce ne uzivam u njoj. gledam ju isto kao TWD, reda radi. jedini koji valja je rudy, ali on je 50% nathana ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3733 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Da, znam za BSG: B&C. Super izgleda osim sto je kompletno snimano pred green screenom pa je malo previse efekata. Ona Caprica je bila loša... Ali sve gdje Adama ima glavnu ulogu ne moze bit lose. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3734 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3736 |
Premium
|
Arrow mi je sve veća glupost, sve ide v rit :P (ako opće još ko prati) ![]() Spartacus gledam prošlost sada, 4 epizoda "2. sezone" (Gods of the Arena), i mogu reći, da imam gadnog konkurenta za prva 3 mjesta serija ikad pogledanih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3737 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
iako, ja ih ne svrstavam u TOP x. jer tu je jos Game of Thrones, Curb Your Enthusiasm, ej - Red Dward, Black Adder, Star Trek serijali......... ima toga, meni su sve vrh, te zauzimaju prvo mjesto ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3740 |
Guest
|
Homeland , kako su je razvukli za 90 min predugo. Jedna čekam zadnji SOA iz ove sezone , onaj šerif sprema neko veliko s***. |
![]() |
![]() |
#3741 |
Premium
|
Meni je nekako van normalnog razmišljanja. Već 7 epizoda se ne dešava baš ništa. Na početku su našli taj zatvor i to je to ![]() EDIT: Pogledao i drugu sezonu Spartacusa. E, to je već serija. Istina, malo je slabija od prve sezone, ali super je. I sve je savršeno povezano tako da nema "nije mi jasno kako". ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 03.12.2012. u 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3743 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3744 |
Premium
|
Ali, da ova sezone nema potencijala, nije istina! ![]() EDIT: Gledam spartacusa 3. sezonu. Nije mi iskreno baš nešto s tim novim glumcem. Dosta lošije od prve 2. ![]() Pogledao TWD... Ajde, moram reći najbolja epizoda do sada u ovoj sezoni
![]() ![]() Ali, da ova sezone nema potencijala, nije istina! ![]() EDIT: Gledam spartacusa 3. sezonu. Nije mi iskreno baš nešto s tim novim glumcem. Dosta lošije od prve 2. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 05.12.2012. u 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3745 |
Guest
|
SOA -zadnja epizoda. Iz svega je jasno da će se snimat i 6 ako ne i 7. sezona ![]() Materijala i "repova" imam napretek ![]() |
![]() |
![]() |
#3746 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ima li neke naznake za nastavak Breaking Bad-a? već 3 mj. nema nove epizode... to kao spada pod 2013 release?
![]() |
#3747 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Odgledao breaking bad. Sve u svemu - odlično ![]() Navodno je ovo zadnja sezona, a kad se dogodine ocekuje zadnjih 8 epizoda??? Nije valjda u 7.mjesecu, pa obolit cu dotad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3749 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3750 | ||