|
![]() |
#3722 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Igrao sad act I na pubu sa 4 lika inferno. Gledam nekak mi svi brzo padaju, i to oneshootani od strane nekog iz ekipe, kad ono imam kaj vidjeti. DH sa 280 000 DPSa ![]() butcher pao za 3 sekunde, doslovno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3723 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni je ustvari WD najjači lik u igri.. istina, ima beskorisnih skillova ali da se sve poslozit.. ako se mene pita buff ne treba ali neka.. neće škoditi.. ako pojačaju sve životinje od WDa, nemogu ni zamislit šta će to biti.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3724 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
ok je WD za igrat igram stalno s njim, ali je poslije acta 1 na inferno muka i pol za igrat solo, pogotovo ak nemaš dobru opremu. Petove će fala bogu pojačat jer su neiskoristivi na Infernu. Još gargantuan može proć na act 2 ali dalje nema smisla. Peseki su već na hellu sranje i niškoristi i stvarno treba buff za petove i onda će bit super za igrat solo. Može se i sad super tank od WD-a napravit ali za to trebaju pare, ali kad se buffaju petovi bit će mrak ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3726 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
#3727 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#3728 | |
Premium
|
Citiraj:
a čovjek je samo reko ono što svi znaju i govore ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3730 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() 322 milijuna xp-a ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3732 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Hah kak su ruby-ji digli cijenu sad vrijede ko emeraldi ![]() Za sto sam mogao dobit 20k sad mogu100k ![]() A i radiant star plan je skuplji od emeralda Nego gledao sam na ah iteme s bonus xp al nigdje nisam nasao stavku sam corav il sta??? ![]() Dosad sam imao semu mf amulet i kacigu s topazom, to + nef valor oko 170 mf a ostalo stat gear i udri sad gledam da kacigu socetam rubyjem amulet ostavim i eventualno prstenje probam nac mf tak da bude neki balans ![]() Jedino sto mi ide na k... je sto paragon lvl nisu ko artisani acc based, ovako je veliki f.... you svima koji imaju vise likova(ukljucujuci mene) ![]() Samo da to promjene i patch bi bio i vise nego solidan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3733 | |
Premium
|
Citiraj:
hm zašto bi bio veliki f you?. Ovako je fora kao i u D2. Nije problem doć do 60. lvla, ali do 100 je i sad da kad s jednim likom dođeš do 100. nije fer da se to vrijedi i za ostale. Napokon po nečemu da se lik malo razlikuje od svih ostalih istih klasa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3736 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3737 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja sam nekako sretniji danas što su nam dodali novih 100lev nego da smo dobili u početku igru sa 160lev.. Bit će skoro pa nemoguće dići lika na 160lev bez par godina igranja.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3738 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Edit: ajde, ovo je isto okej: Magic Find is no longer averaged among all players in a multiplayer game Ali osim Paragona, sve sitnice |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3739 |
Avocado
|
Moze li mi netko objasniti na realan nacin zasto vec postojece legendary iteme ne pojacavaju? Vec sam srocio post prije nekog vremena u kojem sam osudio ovakvu "mehaniku" patcheva, a nekako mi je to sve ogromna pljuska na nas vikend igrace koji smo legendary stvari dobili na kapaljku. Teoretski, igra se vrti oko toga da nabavis sto bolji item aka legendary, koji su se na kraju ispostavili kao losi. cemu sad te iteme buffati ali samo ako ih ponovo nades?
![]() |
#3740 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3741 |
Guest
|
bravo blizzard,odlican posao kao uvijek,d3 je najbolja stvar koja se uz cod serijal desila gejmerskoj industriji u zadnjih 10g. |
![]() |
![]() |
#3742 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Citiraj:
fascinantno ![]()
![]() |
![]() |
#3744 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
A dobro gle imaš 100 levela koji daju još statsa, prije toga nisi imao pa nisi osim item grindanja imao za što igrat sad bar imaš nekakav motiv u smislu razvoja lika, s tim da 100 levela sa povećanjem osnovnih statsa ipak bude neka razlika kad će se tabat raznu gamad...
![]() |
#3745 | ||
Strichek Moderator
|
Patch 1.0.4 Citiraj:
![]() Evo još par stvari: Citiraj:
![]() |
![]() |
#3746 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ocekujem da ce igra zivnuti. Pogotovo javne igre jer se health monstera skalira s 0.75. Brze farmanje = vise xp-a.
![]() |
#3749 |
Strichek Moderator
|
Reci ti kaj hoćeš ali meni nije neki gušt krepat 10 puta od jednog elita jer se heala na max dok opet dođem do njega, a neki su takvi da ih nemreš skipat, e sad inferno treba bit težak ali mi stvarno nije gušt igrat tako, a moj monk baš i nije slab...
![]() |
#3750 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Igraj hardcore ko ja, svaka grupa eliti je ruski rulet, definitivno zanimljivije nego softcore, poslije patcha sutra nastavljam sa Witch Doctorom. KONAČNO pet build. Neznam na koji način je zamro RMAH, uvijek je najbolji gear na njemu kako god okreneš. Definitivno, pogotovo dok ti sad spiči enrage i produže se enrage timeri. Tanking buildovi se mogu slikati trenutno, što je apsurdno za SP/coop igru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|