Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.03.2006., 13:51   #3691
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Emissary
E pa neću stavit one di ja gubim

Zašto eustahije BTW?
ja vecini ljudi nadjevam imena, nisu to nadimci nego prava imena koja im bolje pristaju : hello2 :

@Rak tetak ajde jos mapa stavi da se igra ja sam skinuo sve sto si stavio tamo u onaj glavni thread
gospar je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2006., 14:08   #3692
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Isus
ukidanje kompasa- HTF
I kak bi se to onda igralo??

Citiraj:
Autor RAK
Pa ko 2 ili 3 puta ubije kolegu biva kažnjen određenom kaznom. Tako da to ne radi i pazi.
Ovo je donekle dobro, ali..
Ima dosta seljaka koji uopce negledaju sta im teammateovi rade pa jednostavno podletavaju pod rafal kolege koji se bori, i na kraju ni kriv ni duzan taj kolega najebe
Oglas

Oglas
Staro 21.03.2006., 14:14   #3693
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
eh zed, koliko se to puta meni dogodilo...ja zashiljim bombu, a on utrchi i stane.
i stoji na bombi.
e onda mi dodje da rafal iskipam u njega.
atha je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2006., 14:18   #3694
ejSid
Lunatic
Moj komp

ejSid's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Pa kaj vi ljudi imate protiv m77???pa to je pravi čovjek to ako se čuvjeku kašlja ili ako ima loš dan pa malo psuje i vrijeđa admine zbog toga ga netreba kickati.I zašt bi samo admin imao pravo kickanja?Ako se meni netko ne sviđa i imam nešt protiv njega zašt ga nebi mogel probati kickati?Pa onda ako projde projde a ako ne ne!!!Mislim da ste m77 bezpravog razloga izbacili i mislim da mu dugujete ispriku!!!
ejSid je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2006., 14:33   #3695
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor <4c!d>
Pa kaj vi ljudi imate protiv m77???pa to je pravi čovjek to ako se čuvjeku kašlja ili ako ima loš dan pa malo psuje i vrijeđa admine zbog toga ga netreba kickati.I zašt bi samo admin imao pravo kickanja?Ako se meni netko ne sviđa i imam nešt protiv njega zašt ga nebi mogel probati kickati?Pa onda ako projde projde a ako ne ne!!!Mislim da ste m77 bezpravog razloga izbacili i mislim da mu dugujete ispriku!!!
Gospon Fiškal do you rest your case ?
Staro 21.03.2006., 14:39   #3696
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor <4c!d>
Pa kaj vi ljudi imate protiv m77???
Nitko nema nis protiv M77 nego njemu nesto fali u glavi... A ti si zanimljiv "student" koji eto isto kao M77 ima 16 godina i ide u 2. razred srednje skole, te je slucajno isto iz Varazdina... Ista osoba ili prijatelj nebitno...

Citiraj:
Autor <4c!d>
pa to je pravi čovjek to ako se čuvjeku kašlja ili ako ima loš dan pa malo psuje i vrijeđa admine zbog toga ga netreba kickati.
Nek covjek kaslje i psuje negdje drugdje! Ako je toliko nesposoban da nezna procitati pravila, da se samo njega moli i ceka do zadnjeg dana, te smatra da je jedino on toliko pametan da nepostuje pravila nek mu bude...sad zna sta ga ceka... Njegova neodgojenost je njegov problem a nas boli briga za to!

Citiraj:
Autor <4c!d>
I zašt bi samo admin imao pravo kickanja?
Mozda zato sta su administratori ljudi koji imaju i svoj zivot izvan racunalnog svijeta a eto isti da bi nama bilo bolje svo svoje slobodno vrijeme trose u rad servera,upgradeove,dodatke... Ako ti se nesvidaju administratri sam zakupi server i budi ti admin pa kickaj koga hoces...Ili odi na neki drugi server PcE nije jedini server!

Citiraj:
Autor <4c!d>
Ako se meni netko ne sviđa i imam nešt protiv njega zašt ga nebi mogel probati kickati?
Super, anarhija... Djete drago ako se tebi netko ne svida odi plakati... Ako netko prekrsi pravila prijavi ga administratoru/moderatoru... Gdje bi zavrsili da svatko kicka koga hoce! Joj ovaj me dva put ubio evo vote kick i tako cijelu igru... Unistavas svima zabavu...ako to ne shvacas tvoj problem...

Citiraj:
Autor <4c!d>
Mislim da ste m77 bezpravog razloga izbacili i mislim da mu dugujete ispriku!!!
M77 ce moliti da se vrati i to pisuci stranice i stranice isprike!
Staro 21.03.2006., 14:40   #3697
gangster
Registered User

Datum registracije: Mar 2006
dali znate neke cake na mapama? evo npr. jedan na toujane (možda znate mozda ne znate za ovo) ako znate jos snimite demos i posaljite http://www.megaupload.com/?d=SK78R10I
Staro 21.03.2006., 14:44   #3698
Andeo
Premium
Moj komp

Andeo's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor <4c!d>
Pa kaj vi ljudi imate protiv m77???pa to je pravi čovjek to ako se čuvjeku kašlja ili ako ima loš dan pa malo psuje i vrijeđa admine zbog toga ga netreba kickati.
Da, vrlo pametno. Ako sam nadrkan onda ću psovati sve, ponašati ču se kako mi se digne i onda neću očekivati da ću dobiti ban. VRLO LOGIČNO.

Citiraj:
Autor <4c!d>
I zašt bi samo admin imao pravo kickanja?Ako se meni netko ne sviđa i imam nešt protiv njega zašt ga nebi mogel probati kickati?
Admin je osoba koju vodi na naš zahtjev i provodi našu zajedničku politiku. Ako je loš uvijek ga se može smijeniti ali ne zato jer si ti nadrkan.

Citiraj:
Autor <4c!d>
Pa onda ako projde projde a ako ne ne!!!Mislim da ste m77 bezpravog razloga izbacili i mislim da mu dugujete ispriku!!!
Da, dugujem mu jednu iza uha.
Staro 21.03.2006., 14:48   #3699
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Citiraj:
Autor <4c!d>

Stari moj na PcE se uvijek znao red i red ce ostati i dalje. Server vode Rak i Atha, o njihovom postenju i zaslugama netreba posebno naglasavati. napraviti da svi mogu kickati kak hoce dovest ce do totalne anarhije. na ovom serveru je tako, kom se nesvida nek neigra na PcE. Mene osobno to kickanje nezabrinjva, pravila su jasna i ok, ja ih podrzavam.

Sto se tice doticnog decka kojeg branis, njegova poruka MisterM-u dovoljno govori, taman da mu se i oprosti ponasanje na serveru, ova poruka sigurno nece.

Prema tome, frustracije, foliranje, pomanjkanje roditeljske paznje, probleme s libidom, nezainteresiranost suprotnog spola za vas, liječite negdje dalje a ne na mjestu s predznakom PcE!

Nadam se da mi moderatori nece zamjerit.

: cheers2
Staro 21.03.2006., 14:49   #3700
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

ćao acid! : hello2 :

@darth vader
m77 sigurno vishe neche na server. mozhe ga gledati iz ASE, ako mu tako pashe,
ali gore neche. i jucher se bezobrazno ponashao na serveru,
a da sam ja dobio onakav pm koji je uputio MM, proshao bi i gore.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.03.2006., 14:52   #3701
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor gospar
ja vecini ljudi nadjevam imena, nisu to nadimci nego prava imena koja im bolje pristaju : hello2 :
Oćeš reć da sam brz?

@all - Svi na server u 22:00. Opća mobilizacija!!
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2006., 14:52   #3702
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

he heheheh, nemogu vjerovat, dok sam napisao odgovor vec 5 prije mene ,hehe
Staro 21.03.2006., 14:57   #3703
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Citiraj:
Autor Darth Vader
he heheheh, nemogu vjerovat, dok sam napisao odgovor vec 5 prije mene ,hehe
vidi se koji ovisnici prate thread i u kojoj mjeri...
Staro 21.03.2006., 15:10   #3704
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor <4c!d>
LOL: roller : : hello2 :
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2006., 15:10   #3705
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Kaj se tiče M77, pravila postoje i vrijede za svakoga jednako. AKo u pravikima piše da nitko nema pravo kickanja osim Admina onda je to tako i toga se treba držati.

O tome se može ovdje raspravljati i iznijeti svoje argumente protiv toga.

Onakav PM, koji pokazuje smao da netko ljusku vrijedost određuje znanjem igranja neke igre dovoljno govori o mentalnom sklopu te osobe.

Ja loše igram to svi znaju al mi je zabavno i igram se radi razonode.
Iz istih razloga izbjegavam većinu stranih servera jer su krcati svakavim ljudima koji ne dijele moje gledište, što bi ja onda trebao tražiti kickanje svih njih? Jedino koga bih kickao i dao mu nogu u guzicu su cheateri, jer ubijaju gušt u igri.

Također ako mi neka mapa ne odgovra ili mi s ene sviđa snajper party otići su sa servera i vratiti se poslije.

M77 je skoro izletio jer se nije držao pravila o obajvi podataka, Scorpio ga je spasio i onda on njega kicka što je i zabranjeno, te na onakav uvredljivi način odgovara čovjkeu koji je jedan od trojce zaslužnih da server uopće postoji.

Pardon al to govori i o kućnom odgoju, tj. o ne postojanju istog. I ja sam imao 16 godina al fala bogu nisam bio toliko derište i takva baraba.

Isus, Over and Out.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2006., 15:15   #3706
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Citiraj:
Autor Isus
Ja loše igram to svi znaju al mi je zabavno i igram se radi razonode.
Iz istih razloga izbjegavam većinu stranih servera jer su krcati svakavim ljudima koji ne dijele moje gledište, što bi ja onda trebao tražiti kickanje svih njih? Jedino koga bih kickao i dao mu nogu u guzicu su cheateri, jer ubijaju gušt u igri.
Ne budi skroman...jucer si rasturao kad si igrao s Andeom i samnom... Dok je andeo bio pod satorom i cistio nokte jedino sam se u tebe mogao pouzdati
Staro 21.03.2006., 15:34   #3707
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Autor atha
ćao acid! : hello2 :

@darth vader
m77 sigurno vishe neche na server. mozhe ga gledati iz ASE, ako mu tako pashe,
ali gore neche. i jucher se bezobrazno ponashao na serveru,
a da sam ja dobio onakav pm koji je uputio MM, proshao bi i gore.
Gle kad sam jučer pročitao taj PM ono - gljedam i nevjerujem svojim očima. Pošto po prirodi imam vrlo kratak fitilj (čitaj nemam fitilj) došlo mi je da sajednem u auto i skočim do Varaždin brega.
I onda stanem si malo razmišljati - koji si ti konj - velim sam sebi - kad te ovakvo nešto uopče može uzrujati. Pa taj ti je bitan manje nego snjeg na zimskim olimpijskim igrama u Sarajevu 1984. I sjednem i napišem ono što ste pročitali pa evo recite i vi koju o tome - mislim si u sebi.

A sad dio samo za M77 aka Acid - vidiš da poštujem pravila PCEkspert foruma kojeg ti očito brkaš sa PCE COD 2 serverom. Ne psujem - makar imam baš sijaset psovki koje bi podjelio s tobom. Ali pravila ponašanja na ovom forumu su jasno i glasno napisana - štoviše stalno nadograđivana kak su se pojavljali razni wonnabe biseri. Prekšim li ja to pravilo - zna se kaj slijedi.
Koji dio pravila - NITKO NEMA PRAVO KICKANJA I BANANJA OSIM ADMINA - tebi nije bio jasan. Pa ako se 50-tak ljudi složilo oko pravila koje ti nisi uopče pročitao - čemu uopče daljna rasprava.
I nisi odmah dobio ban nego si upozoren da ne radiš takve stvari. Ali....: suicide
Neki su ljudi jednostavno autodestruktivni i nema im pomoči.
O ovom više neču trošiti ni jedan redak
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2006., 15:49   #3708
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Citiraj:
Autor MisterM
Pa taj ti je bitan manje nego snjeg na zimskim olimpijskim igrama u Sarajevu 1984.
nemoj ti meni po rodnom gradu i po snjegu u njemu, heheh: cheers2
Staro 21.03.2006., 16:01   #3709
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor <4c!d>
Pa kaj vi ljudi imate protiv m77???
Niš efikasno. :clap:

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2006., 16:13   #3710
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
imam ja frenda u murji vu Varazdinu(Mijlenko Toljaga zvan Cvjecarnica!!!)...je da se sad hladi trenutno,al ziher bu se on opet vrnul i fatal obijace cvjecarnica/il zaludene i brezobrazne zutokljunce koji ni smrklje neznaju obrisati,al si daju na pravo da su najvazniji,najpametniji i uvijek u pravu! on bi mu bil fakat po mjeri(prvo pendrek po bulji a onda licna karta!)definitivno mi je zal vremena koje gubimo radi takvih Nerdova.....

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2006., 16:15   #3711
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

miljenko toljaga. zvan cvjecharnica...
jeben ti vraga...kidam se...
Staro 21.03.2006., 16:23   #3712
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Nego Mitzek di ste ti i Junior...Nis vas nema na serveru?
Staro 21.03.2006., 16:24   #3713
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

mneee,nije ga ni tako....sam se je poskliznul na koricu od banane.. i to jedno petnajstak puta....a pod sklizak u milicijiii..bem ti te cistacice, navek stave prevec Dominola pa se sljuzbene cimpele skljizu po njemu...dosklizu i do pritvorenikovih bubrega..al bogek, ni namjerno,poskliznul se je....heh...mda...

Staro 21.03.2006., 16:30   #3714
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Citiraj:
Autor E.T.
Nego Mitzek di ste ti i Junior...Nis vas nema na serveru?
da se ne zamaram ponovnim pisanjem,pitaj Athu,on sve zna ..ko No1......stariji brat od Metuzalema..hihihi

mislim da vise nebus nis pital ....al bume dosli skoro.... morali smo odradivat kulturni i drustveni zivot sa nasim boljsim polovnjacama i tak to..,kurtoazni posjet dedi i baki od JR strane( ubiranje extra pocket money-a..)..Atila i Jr i moja velikost smo pobrali sve lisce,grane i okopali oko vocki i ...ma dalje mi se i ne nabraja,sami bute vidli i culi ...kad vas starci napadnu za pripomoc po vani..( ko ima grunta..) ,a ko nema bu klofal tepihe,premjestal namjestaj i proklinjal kaj jos barem metar -dva nije zima i da moremo spilat na Serverceku..lol!: Machineg : CoolRamb : quake : : quake2 : : bonker : : Drone : : DualWiel : sniper : : suicide

Staro 21.03.2006., 17:07   #3715
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Autor Darth Vader
nemoj ti meni po rodnom gradu i po snjegu u njemu, heheh: cheers2
Nisi uhvatio skrivenu poruku - taj snjeg mi je bio bitan 1984-te tak da budu dobre igre ali sada.....: cheers2
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2006., 17:36   #3716
mITZEK jr
R.I.P Mitzek
Moj komp

mITZEK jr's Avatar

tata dobro kaze malo smo posla imali pa nismo stigli......
al doc ce nase vrijeme uskoro!jedino kaj stignem je odigrat jedan skirmish u
battle for middle earth 2!kad imam vremena nema nikog na serveru....al poz svima i pucamo se jos bez brige....

p.s vidio sam za m77 i nemam komentara!mislim imam i ja 16 ali bi me mitzek razbio da se ponasam ko on....
mITZEK jr je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2006., 17:40   #3717
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citam ovo sve i nemrem vjerovat Tome liku/decku/djecacicu nisu sve letve na broju... Iako sam ja bio taj kome je jucer na serveru uputio "pozdravnu poruku" mene to opce nije diralo, mislim ono ajde covjek je malo nabrijan pa nek mu bu. Ali sad dok vidim sve kaj je napisal MisterM-u slazem se sa svima i necu nista previse pisati nego samo reci da takvim ljudima nije mjesto na nasem serveru i tochka. : nono : Umjesto da bude zahvalan sto uopce postoji server on vrijedja dvostruko stariju osobu. Nema postovanja prema nikome... Ajde atha pozovi svoju ekipu iz grmlja, reci im neka se ostave flasa i posjetite malo M77
maX je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2006., 17:40   #3718
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Citiraj:
Autor mITZEK jr

p.s vidio sam za m77 i nemam komentara!mislim imam i ja 16 ali bi me mitzek razbio da se ponasam ko on....

nakon ovoga se i ja bojim mitzeka.
Staro 21.03.2006., 17:46   #3719
mITZEK jr
R.I.P Mitzek
Moj komp

mITZEK jr's Avatar

Citiraj:
Autor atha

nakon ovoga se i ja bojim mitzeka.

pa ne pa mislim odavna ljeta gospodnjeg bla bla bla je receno i napisano(nemre rec da mu se treba nacrtat jer je sve u boji)da kick moze napravit samo admin....i onaj dio u vezi psovki je izrecen....pa mislim da psujem i ja al nesto tipa j... ti thompson sa 20 metaka kad mi sfali u unakrsnoj vatri al to nece sigurno u eter a bogme ni napismeno ic....
a mi nismo opasni ako imas hrane..fine molim lijepo i sve 5!: hello2 :
mITZEK jr je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2006., 17:53   #3720
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
mitzek jr. mislim da bi ti ovaj http://ftp.jasc.com/pub/tutorials/kitty.jpg avatar bolje pasao
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno