|
![]() |
#3691 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
@Rak tetak ajde jos mapa stavi da se igra ja sam skinuo sve sto si stavio tamo u onaj glavni thread |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3692 | ||
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ima dosta seljaka koji uopce negledaju sta im teammateovi rade pa jednostavno podletavaju pod rafal kolege koji se bori, i na kraju ni kriv ni duzan taj kolega najebe ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3694 |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
Pa kaj vi ljudi imate protiv m77???pa to je pravi čovjek to ako se čuvjeku kašlja ili ako ima loš dan pa malo psuje i vrijeđa admine zbog toga ga netreba kickati.I zašt bi samo admin imao pravo kickanja?Ako se meni netko ne sviđa i imam nešt protiv njega zašt ga nebi mogel probati kickati?Pa onda ako projde projde a ako ne ne!!!Mislim da ste m77 bezpravog razloga izbacili i mislim da mu dugujete ispriku!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3695 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3696 | |||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3697 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
dali znate neke cake na mapama? evo npr. jedan na toujane (možda znate mozda ne znate za ovo) ako znate jos snimite demos i posaljite http://www.megaupload.com/?d=SK78R10I
![]() |
#3698 | |||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3699 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
Stari moj na PcE se uvijek znao red i red ce ostati i dalje. Server vode Rak i Atha, o njihovom postenju i zaslugama netreba posebno naglasavati. napraviti da svi mogu kickati kak hoce dovest ce do totalne anarhije. na ovom serveru je tako, kom se nesvida nek neigra na PcE. Mene osobno to kickanje nezabrinjva, pravila su jasna i ok, ja ih podrzavam. Sto se tice doticnog decka kojeg branis, njegova poruka MisterM-u dovoljno govori, taman da mu se i oprosti ponasanje na serveru, ova poruka sigurno nece. Prema tome, frustracije, foliranje, pomanjkanje roditeljske paznje, probleme s libidom, nezainteresiranost suprotnog spola za vas, liječite negdje dalje a ne na mjestu s predznakom PcE! Nadam se da mi moderatori nece zamjerit. : cheers2
![]() |
![]() |
#3700 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ćao acid! : hello2 : @darth vader m77 sigurno vishe neche na server. mozhe ga gledati iz ASE, ako mu tako pashe, ali gore neche. i jucher se bezobrazno ponashao na serveru, a da sam ja dobio onakav pm koji je uputio MM, proshao bi i gore.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3703 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3704 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3705 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Kaj se tiče M77, pravila postoje i vrijede za svakoga jednako. AKo u pravikima piše da nitko nema pravo kickanja osim Admina onda je to tako i toga se treba držati. O tome se može ovdje raspravljati i iznijeti svoje argumente protiv toga. Onakav PM, koji pokazuje smao da netko ljusku vrijedost određuje znanjem igranja neke igre dovoljno govori o mentalnom sklopu te osobe. Ja loše igram to svi znaju al mi je zabavno i igram se radi razonode. Iz istih razloga izbjegavam većinu stranih servera jer su krcati svakavim ljudima koji ne dijele moje gledište, što bi ja onda trebao tražiti kickanje svih njih? Jedino koga bih kickao i dao mu nogu u guzicu su cheateri, jer ubijaju gušt u igri. Također ako mi neka mapa ne odgovra ili mi s ene sviđa snajper party otići su sa servera i vratiti se poslije. M77 je skoro izletio jer se nije držao pravila o obajvi podataka, Scorpio ga je spasio i onda on njega kicka što je i zabranjeno, te na onakav uvredljivi način odgovara čovjkeu koji je jedan od trojce zaslužnih da server uopće postoji. Pardon al to govori i o kućnom odgoju, tj. o ne postojanju istog. I ja sam imao 16 godina al fala bogu nisam bio toliko derište i takva baraba. Isus, Over and Out.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3706 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3707 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() I onda stanem si malo razmišljati - koji si ti konj - velim sam sebi - kad te ovakvo nešto uopče može uzrujati. Pa taj ti je bitan manje nego snjeg na zimskim olimpijskim igrama u Sarajevu 1984. I sjednem i napišem ono što ste pročitali pa evo recite i vi koju o tome - mislim si u sebi. A sad dio samo za M77 aka Acid - vidiš da poštujem pravila PCEkspert foruma kojeg ti očito brkaš sa PCE COD 2 serverom. Ne psujem - makar imam baš sijaset psovki koje bi podjelio s tobom. Ali pravila ponašanja na ovom forumu su jasno i glasno napisana - štoviše stalno nadograđivana kak su se pojavljali razni wonnabe biseri. Prekšim li ja to pravilo - zna se kaj slijedi. Koji dio pravila - NITKO NEMA PRAVO KICKANJA I BANANJA OSIM ADMINA - tebi nije bio jasan. Pa ako se 50-tak ljudi složilo oko pravila koje ti nisi uopče pročitao - čemu uopče daljna rasprava. I nisi odmah dobio ban nego si upozoren da ne radiš takve stvari. Ali....: suicide Neki su ljudi jednostavno autodestruktivni i nema im pomoči. O ovom više neču trošiti ni jedan redak ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3708 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3710 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
imam ja frenda u murji vu Varazdinu(Mijlenko Toljaga zvan Cvjecarnica!!!)...je da se sad hladi trenutno,al ziher bu se on opet vrnul i fatal obijace cvjecarnica/il zaludene i brezobrazne zutokljunce koji ni smrklje neznaju obrisati,al si daju na pravo da su najvazniji,najpametniji i uvijek u pravu! on bi mu bil fakat po mjeri(prvo pendrek po bulji a onda licna karta!)definitivno mi je zal vremena koje gubimo radi takvih Nerdova..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3712 |
Moderator
|
Nego Mitzek di ste ti i Junior...Nis vas nema na serveru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3713 |
Prigorec po defaultu
|
mneee,nije ga ni tako....sam se je poskliznul na koricu od banane.. i to jedno petnajstak puta....a pod sklizak u milicijiii..bem ti te cistacice, navek stave prevec Dominola pa se sljuzbene cimpele skljizu po njemu...dosklizu i do pritvorenikovih bubrega..al bogek, ni namjerno,poskliznul se je....heh...mda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3714 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
mislim da vise nebus nis pital ....al bume dosli skoro.... morali smo odradivat kulturni i drustveni zivot sa nasim boljsim polovnjacama i tak to..,kurtoazni posjet dedi i baki od JR strane( ubiranje extra pocket money-a..)..Atila i Jr i moja velikost smo pobrali sve lisce,grane i okopali oko vocki i ...ma dalje mi se i ne nabraja,sami bute vidli i culi ...kad vas starci napadnu za pripomoc po vani..( ko ima grunta..) ,a ko nema bu klofal tepihe,premjestal namjestaj i proklinjal kaj jos barem metar -dva nije zima i da moremo spilat na Serverceku..lol!: Machineg : CoolRamb ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3715 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3716 |
R.I.P Mitzek
|
tata dobro kaze malo smo posla imali pa nismo stigli...... al doc ce nase vrijeme uskoro!jedino kaj stignem je odigrat jedan skirmish u battle for middle earth 2!kad imam vremena nema nikog na serveru....al poz svima i pucamo se jos bez brige.... p.s vidio sam za m77 i nemam komentara!mislim imam i ja 16 ali bi me mitzek razbio da se ponasam ko on.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3717 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citam ovo sve i nemrem vjerovat ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3718 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() nakon ovoga se i ja bojim mitzeka. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3719 | |
R.I.P Mitzek
|
Citiraj:
pa ne pa mislim odavna ljeta gospodnjeg bla bla bla je receno i napisano(nemre rec da mu se treba nacrtat jer je sve u boji)da kick moze napravit samo admin....i onaj dio u vezi psovki je izrecen....pa mislim da psujem i ja al nesto tipa j... ti thompson sa 20 metaka kad mi sfali u unakrsnoj vatri al to nece sigurno u eter a bogme ni napismeno ic.... a mi nismo opasni ako imas hrane..fine molim lijepo i sve 5!: hello2 : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3720 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
mitzek jr. mislim da bi ti ovaj http://ftp.jasc.com/pub/tutorials/kitty.jpg avatar bolje pasao ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|