|
![]() |
#3691 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja sam ga zvao i još ga zovem svakako i nikako ga ne mogu provariti još iz doba MU otkad je krenuo sa prekenjavanjima i bahatlukom... Ali to je moje mišljenje o njemu kao preseratoru i egotriperu. Ja ja ja i samo ja. To je jedan dio priče. Kao nogometašu bez ovog gore navedenog mu se ama baš ništa ne može prigovoriti. Kao ni o njegovom humanitarnom radu van terena. |
![]() |
![]() |
#3692 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Minvajl... http://www.chelseacroatia.com/chelse...fa-kup-mladih/ CFC mlađarija i CFC ŠKOLA fakat radi odlično. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3693 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
#3696 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Ma svi se nadaju necemu ali su svi svjesni da je Bayern bolji duplo. Pricam sta ljudi kazu ovdje u Dortmundu. Vidjeti cemo. Valjda ce biti dobar nogomet.
#3697 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Gerard slavi 500 utakmica...ali i dalje je daleko iza proper legendi. ![]() https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...0ed6674dcc1f3a |
![]() |
![]() |
#3698 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#3700 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Razočaran sam Bayernovom igrom pri kraju, zadnjih 15 minuta je bilo čisto silovanje lopte po terenu u Barca stilu. Uništit će BVB samo tako sad u produžecima. Ne mogu žuti izdržati 120 minuta.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3703 |
Guest
|
zbog ovih iz bayerna mogli bi uvest i hack-a-shaq u nogomet ![]() |
![]() |
#3706 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() I onda reci da ono nije bio samo Porto - i Barca je tako zgazila Getafe ![]() Bit će to divna tekma (Barca Bayern), ali mislim da Barca ide dalje. Bayern bez Robbena ne bu prošo, teško bi i s njim.
![]() |
#3707 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Guardiola ima još samo ligu prvaka. Ako to ne osvoji, skinut će ga navijači. Odvratno loša tekma. Forsiranje Robbena mi je diglo tlak još dodatno. I onda se sjetim onog bahatog pljeskanja liječničkom timu... Ne krivim igrače ni najmanje za ovo. Neka Klopp digne pokal, bit će mi drago.
#3708 |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
Neka Klopp digne pokal I zna se ko će biti nasljednik.. onaj koji je jučer više grlio Bayernove igrače od njihovog vlastitog trenera.. (hint: imal je žutu šiltericu i prsluk) Baš loša igra i slažem se da nije trebalo forsirati Robbena, i ja sam poludio zbog toga. Ostavi Alonsa koji ima žuti i uvede Švajnija koji s Alonsom nikako ne igra. I još vadi Mullera prije toga?!? Lika koji savršeno puca penale, lik koji svake sekunde može gol dati.. Lahm opet u sredini, a jedino je dobro igrao protiv Porta na boku.. pa to je babama na placu bilo jasno da je Lahm protiv Porta bio odlićan jer je igrao na boku..ali ovome to nije jasno.. Za Lahma i Alonsa nemam riječi.. 25 godina igrati taj nogomet i onda tak amaterski pucati penal?! Ko u županijskoj ligi. Igračima s takvim iskustvom i reputacijom se to NE SMIJE desiti! Svjetla točka, Boateng i Benatia na razini (Reus je još uvijek kod Beatie u džepu), Bernat odlićan, Thiago standarno dominira sredinom (nadajmo se da nije ozbiljna povreda u pitanju), Robert zabil priliku koju je imal, Neuer isto skinul par zicera. Švajnštajger kad je ušao pokazao želju i klasu u nekoliko navrata, protiv Barce bi MORAO igrati umjesto Alonsa. Lahma na beka umjesto Rafinhe jer bude ovaj karton dobil sigurno protiv Neymara, preblesav je on za takve utakmice. Sastav za Barcu po meni: Neuer- Bernat, Boateng, Benatia, Weiser(Lahm) - Švajni, Thiago - Gotze, Muller, Lahm(Weiser) - Robert Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 29.04.2015. u 13:28. |
![]() |
![]() |
#3710 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Skinut će ga možda budaletine, navijači neće sigurno. Jesmo mi gledali istu utakmicu ? ![]() od 120 minuta Dortmund ulovio možda 20 dobrih minuta kad su i zabili gol, sve ostalo su bili totalno nadigrani. Citiraj:
Opet, jeste li vi uopće gledali utakmicu ili to pišete onak po difoltu ? ![]() Citiraj:
Sama igra je bila dobra. Moglo se to riješiti i bez produžetaka - da su Lewandowski i Schweinsteiger iskoristili prilike koje su imali ili da je budala u crnom sudila 2 penala koji su bili čisti (čisto informacija - jedan od penala je bio dok je golman Dortmunda Lewandowskom slomio čeljust) Obožavam ovakve general poslije bitke gluposti ![]()
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 29.04.2015. u 13:28. |
||
![]() |
![]() |
#3711 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#3712 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3714 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
To je zato i jer si navijač Reala. Tam ako ne osvoji LP (ala Murinjo) trener je odmah nakaza, luzer i treba dobiti otkaz.
![]() |
#3715 |
Premium
|
Nisam navijač Reala, štoviše draži mi je Bayern, ali mislim da će tako biti. Pa čovječe, dobio je spejs šatl u ruke ![]() Zguzi li ga Barcelona mislim da ide ća.
#3716 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
U suprotnome, sumnjam. Em što ga ne bi imao tko zamjeniti, em što ima veliko povjerenje od uprave.
![]() |
![]() |
#3717 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Što kažete na ovo? Nema transfera u Španiji nagodinu haha ![]() http://www.jutarnji.hr/velike-kazne-...arcu-/1339677/ |
![]() |
![]() |
#3718 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Poslije onog s Barcom kad su im privremeno ukinuli kaznu da dovedu sve koji im trebaju bas treba ozbiljno shvacat Fifu i njihove kazne. Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 29.04.2015. u 13:05. |
![]() |
![]() |
#3719 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#3720 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nisu im nikako ukinuli kaznu, taj dio valjda mogu samo realovci sanjati. A Real je svoj shopping vec obavio, ocito su znali sta im se sprema ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|