|
![]() |
#3661 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Tu sam prodao kolegi Huawei GT3 Pro. Ima iphone i muče ga notifikacije, iphone samo ubije aplikaciju, a potrebno je da aplikacija radi u pozadini da bi mogla slati notifikacije, tako da je vrlo vjerojatno u tome problem. Ako si na Androidu, složi da battery saver ignorira Huawei Health aplikaciju, koju skineš direktno sa njihove stranice, ne sa PlayStorea.
![]() |
#3662 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Evo jutros otisao na posao, zaboravio mob u autu, nisam dobio poruku da je pukla BT konekcija kao obicno. Skuzio tek kasnije u sred sastanka da nemam mob. To mi se nikad nije desilo na proslim uredjajima i ta fukcija mi mora 100% vremena radit. Citiraj:
U svakom slucaju, vec me je dobrano izivcirao, tako da ide nazad |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3663 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Tko ima Galaxy Watch, kažu da je ovo dobro uraditi nakon većeg updatea... https://www.reddit.com/r/GalaxyWatch/s/GvBhm1VR9s |
![]() |
![]() |
![]() |
#3664 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Zna li netko kako na Apple Watch Ultra 2 aktivirati tipkovnicu za pisanje? Radi samo dikcija a u korisničkoj službi ne znaju... Edit: funkcionira na ovaj način, pa ako nekome bude trebalo: "just add English keyboard to the iPhone (not the watch app) general - keyboard and you will now be able to find the keyboard when u swipe up in mail or iMessage on your watch" Zadnje izmijenjeno od: Motorbreath. 18.12.2024. u 10:16. Razlog: rješenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3665 |
Fresh Juice
|
Dodaj englesku tipkovnicu na iphone pa nju postavi za sat. Pretpostavljam da je ti je tipkovnica HR, a mislim da nju sat nema podržano |
![]() |
![]() |
![]() |
#3666 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3670 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2024
|
Ima li koga da je isprobao amazfit trex3? Naime kako mi je garmin malo preskup,nasao sam si 2 alternative. Trex3 ili huawei gt5 pro. Cijenovno su tu negdje. Trenutno koristim withings scanwatch2,a on nije bas neka solucija za trcanje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3671 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Sport watch nije samo device, nego cijeli ecosystem. Davnih dana sam imao Amazfit i iako je hw bio obecavajuci, software, firmware i ecosystem je bio katastrofa. Da li je danas bolje? Ne znam i ne zelim znati. Ako si imalo ozbiljniji, uzmi nesto nesto sto nece promijeniti app, podaci nestati, zblesati se na pola rute, HR skociti nenormalno iako samo hodas, moze se spojiti external HRM i za bike, power meter (ANT+)... Osobno koristim Garmin (Fenix 7 Solar). Imam i HRM-Pro Plus koji koristim kod interval running jer optical HR nije dovoljno responsivan. Za bike imam 4iiii power meter. Ta dva sam jednom upario i od onda jednostavno radi. Ima Garmin i jeftinijih opcija. Za trcanje je popularan Forerunner. Ili Instinct 2 Solar koji ako si dovoljno na suncu ne treba ni puniti. Imao sam i VivoActive 4. sasvim solidan sport watch. Bolje je jednom potrositi malo vise, nego biti frustiran kad jeftiniji uredjar radi lose i nepouzdano.
![]() |
#3672 |
Registered User
|
Vidis zato bi i garmin uzeo,bas zbog ecosustava. A vidjet cu,dosta se dvoumim za huawei,a mozda i produzim ruku u dzep pa uzmem fr 265 ili 965 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3673 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Kupio sam sat na Timestoreu. Kada je stigao skužio sam da sam naručio krivi koji je gotovo identičan iste cijene ali eto nisam skužio na ekranu mobitela. Ispunio njihov obrazac za zamjenu s weba, vratio, platio poštarinu nakon slanja novog računa i dobio onaj koji sam inicijalni htio nakon 2-3 tjedna. Prošlo glatko. Pozitivno iskustvo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3674 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Imaš Coros brend pogledaj izguglaj vs garmin. Sritno Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3675 |
Registered User
|
Evo na kraju sam narucio fenix 8 51mm |
![]() |
![]() |
![]() |
#3676 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Aleluja https://www.hrvatskitelekom.hr/dodatne-usluge/multisim MultiSIM kod HT-a sad funkcionira i sa Apple Watchom. Već gledam koju tarifu da zemem
![]() |
#3677 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
neki dobar sat da radi sa iPhonom? imam apple watch SE (40mm) ,sve je to okej,ali baterija...cesto ga ne nosim jer mi ga se ne da punit traje dan,dan i pol dakle neki sat koji radi s iphonom pouzdano,da pozivi i poruke dolaze,da nema kasnjenja..da ne radi kao gore sta kolega pisao za huawei sat,koji ima problema s notifikacijama i naravno batrerija sta duze,barem tjedan dva... volim manje satove jer je manja ruka ( 16cm) prvo sta sam nasao je Garmin instinct solar 2s,nesto slicno ili bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3678 |
The mighty pirate
|
Bilo koji Garmin... Imam Instinct Crossover, 20-30 dana na jednom punjenju. Kad baterija ode skroz i pametni dio se ugasi, kazaljke rade i dalje. Solar verzija teoretski ni ne treba punjenje. Kako misliš...pozivi i poruke dolaze? Dobiješ notifikaciju, ali ako misliš urlati na sat i tipkati poruke po njemu, onda traži dalje. Kad smo kod Garmina, evo Instinct 3 stiže za koji dan, AMOLED kao opcija ![]() https://www.garmin.com/en-GB/p/1316397
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 06.01.2025. u 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3679 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
ma vraga pricat,samo da dobijem notifikaciju,vibro zvono kad imam dolazni poziv ili sms da mogu imat mob sa strane negdje tnx..pricekat cu neku akciju,mislim da je sada skoro 300 e |
![]() |
![]() |
![]() |
#3681 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Pitanje za pametni sat u kojim ide kartica. Mala ima neki pametni sat koji nije neka sreća, ne planiramo joj mobitel kupovat do viših razreda, ali ipak kako je krenula u školu ima situacija gdje se moramo čuti telefonski da si olakšamo život. Pa gledam neki "normalniji" pametni sat preko kojeg možemo komunicirati, po mogućnosti da NEMA igrice na sebi i slično. Jel valja kaj ovo? https://euro-markt.hr/products/pamet...xoCCQAQAvD_BwE Jel ima neka alternativa ovome s linka ili je ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3682 |
Fresh Juice
|
Pametni, polu pametni te glupi satovi al' na baterije
Garmin 8, pozivi najnormalnije rade u kombi s Iphoneom (na sat se može pričat). Kaj se tiče poruka to je Garmin razvio neki garmin messaging al nisam proučavao na koju foru radi. Imam Amoled 51mm verziju i baterija je oko 25 dana s tim da nemam uključen always on nego na pokret ruke se uključuje ekran ili dodir prsta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3683 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3684 |
PRO
|
preporučija bih ti huawei , ali mi je prijatelj reka da im notifikacije rade sporadično na iphoneu. APlikacija mora biti aktivna da bi notifikacije bile preusmjerene prema mobitelu, a očito iPhone ubije aplikaciju pa u jednom trenu prestanu notifikacije dolaziti. da li je tako i sa Xiaomi uređajima, ne znam.
![]() |
#3685 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Imam huawei gt2 pro u kombi sa iphoneom vec godinama i radi u 90% slucajeva dobro. Vrlo rijetko se dogodi da iz nekog razloga notifikacije ne dolaze i onda odem u huawei health app, refresham ga i instant vidi sat i radi dalje normalno. Vecinom mi cijeli dan radi dobro. Ja ga navecer stavljam u do not disturb mod jer ga ne nosim dok spavam, ujutro jedan refresh appa napravim kad ga vratim iz dnd i vozim dalje. Amazfit/xiaomi ne bi preporucio, to sranje vise ne radi nego radi kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3686 |
PRO
|
e vidiš, mislim da su počeli komplicirati sa GT3 Serijom pa nadalje. Ista je situacija i na Androidu. Na GT2 Pro mi je uredno radilo "Find my Phone" opcija. Na GT3 Pro mi javi da aplikacija mora raditi da bi taj feature radio. Također imam taj "issue" i sa GT5 Pro. Na GT3 Pro je prijatelj imao problem sa notifikacijama na iPhoneu.
![]() |
#3687 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Koji sat dobro mjeri krvni tlak (može i EKG)? I da se ne mora puniti svaki dan ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3688 |
The mighty pirate
|
Pročitaj si ovo prvo pa vidi jel ti neki od navedenih paše https://afibinstitute.com.au/atrial-...smart-watches/
![]() |
#3689 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3690 |