|
![]() |
#3661 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Opet ljubomora? ![]() Nisam gledao tekmu ali sam pogledao maloo duže hajlajce i ne čini se dosadnom. ![]() Čestitke Evertonu na torpediranju i devastaciji M.Uniteda. ![]() U ostalom http://www.chelseacroatia.com/sest-p...-ekipi-godine/ Op op http://www.chelseacroatia.com/udarne...gracem-godine/ Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 27.04.2015. u 00:12. |
![]() |
![]() |
#3662 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
I Barca se protiv njih namučila i Nolito je radio darmar po Alvesovoj strani.. odlična ekipa i nije mi jasno kako nisu negdje u rangu sa Malagom/Villarealom. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3664 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#3665 |
Guest
|
Utihnuli fanovi stare gospođe. Vraćaju se kad im sudac opet pokloni penal? ![]() |
![]() |
#3667 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Koliko ljubomornih duša, drago mi je da toliko ljudi sa zanimanjem prati Staru Damu. ![]() Nisam stigao na forum, muči me jedan veliki problem. Naime, finale Talijanskog kupa je 7.lipnja, a finale Lige prvaka je 06.lipnja. Kak će Juve igrati dva dana zaredom. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3669 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Da, to je ono dosadno dodavanje kaj Barca radi... ![]() Trebao je biti penal za CFC kada je Arsenalov golman ubio Oscara i penal za Arsenal kada je Cahil igrao rukom. Dalje..Ramires je doron kao što sam i tvrdio. Lik solo pred golmanom i nemre ništa. ![]() Rijetko koji derbi ispadne epic... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3670 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3671 |
Premium
|
Pa Juve se sprda u seriji A, naslov je odavno u džepu (teoretski još 2 boda). Ovo je klasično zavaravanje protivnika u žabarskom stilu ![]() @hamm, da derbiji su uglavnom tak-tak, ali svejedno. Da, mogo je svirat penal za Chelsea.
#3672 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
#3674 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3675 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Slučajno, sasvim, nije da su to najbolji koeficijenti na kladari ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
#3676 |
Pod naletima kopita zla
|
Patrick Bamford - najbolji igrač Championshipa Eden Hazard - najbolji igrač PL Ji So-yun - najbolja igračica u ženskoj kategoriji. ![]() Rekao bi ivan77, dopminacija na svim boljima. ![]() + 6 igrača u prvoj postavi best of PL. ![]() http://www.theguardian.com/football/...b006cad0a269f2 http://www.mirror.co.uk/sport/footba...onship-5579502 http://www.theguardian.com/football/...ear-award-live |
![]() |
![]() |
#3679 |
Premium
|
Ne bi ![]() Šalim se malo, ali znamo da nisu više u vrhu po kvaliteti, pogledaj tko je u europskim natjecanjima ostao unatrag mjesec dana ![]() Nema proljeća u evropi ![]()
#3680 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Meni suđenje u PL nikad nije bilo jasno. Nekad se stvarno ne mogu načuditi. Eto recimo ona scena kad je golman Arsenala pokupio igrača Chelsea ( ne znam tko toga točno ali nije ni bitno). To je brate školski penal, igrač prvi na lopti, golman nakon toga ga je doslovno anihilirao, nije bio ni blizu lopte. Ništa. A onda imaš drugu tekmu situaciju kada se kod uklizavanje prvo izbije lopta i onda naknadno se pokupi igrač i bude crveni. Ima more takvih odluka koje su ono dijametralno suprotne nekom razumu. Zbog suđenja mi PL nekako i nije zanimljiva, za nikoga ne navijam tamo a nasekiram se. |
![]() |
![]() |
#3681 | |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3684 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3686 |
Pod naletima kopita zla
|
Može ga tko god zvati kak god želi ali čoek je stroj. ![]() ![]() Pošto svatko ima pravo na svoje mišljenje...po meni je on najbolji igrač danas. ![]() |
![]() |
![]() |
#3687 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#3688 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Iskreno, osobno mi je poprilično iritantan, ali kada je na terenu s loptom, na sebe navuče barem 3 suparnička igrača (vjerojatno, samo po sebi, zbog svog imena i broja na dresu) ... a što je s druge strane i više nego dobro za momčad, jer se uvijek netko drugi iz momčadi u tom trenutku nađe slobodan ili u (polu)prilici. U tom pogledu je i više nego dobar za momčad, ali realno gledajući, odavno nema one brzine i eksplozivnosti iz MU dana ... iako je tehnika i dalje tu. Možda da ne igra svaku tekmu i svaku minutu, možda bi bio i bolji/svježiji, ali to je opet natjecanje sa samim sobom u potjeri za nekakvim golovima, rekordima ili čime već. |
![]() |
![]() |
#3689 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
jeli se ovdje stvarno prica jeli c.r. dobar igrac ![]() |
![]() |
![]() |
#3690 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Kako je stariji, mogao bi sve manje igrati na krilu i završit karijeru kao napadač. A Balea bi onda mogli premjestit na njegovu poziciju. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|