|
![]() |
#3661 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
|
![]() |
![]() |
#3662 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() @cocnut: hvala za info, nisam baš na ti sa Androidom. Da li postoji neki preklopni model mobitela sa Androidom? |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3663 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3665 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Vidio sam ga po nekim EU online shopovima, ali cijena je bila oko 400 funti ak se dobro sjecam. Preklopno ništa drugo od Androida. |
![]() |
![]() |
#3666 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Koja je tarifa/operater kod tvog ćaleta? MultiSIM je idealna stvar za takvu tarifu. Na kloniranu karticu uključiš samo data promet i staviš je u stik. Mislim da ne postoji "feature phone" koji podržava mobile hotspot funkciju, ali zato imaš stvari poput onog Samsunga S5610 koje podržavaju kabel hotspot i pune se putem USB veze. MultiSIM je odlična stvar (kao droga), a kad se jednom navikneš da uvijek imaš barem jedan živ uređaj i da možeš imati uz smartfon od milju kuna backup Nokiju od 200 kuna za po šumama i gorama ili ribolov i još eventualno stik, a sve se troši iz iste tarife osjećaj blaženstva je nezaobilazan. Svi koje sam nagovorio da probaju su postali toliko komotni da danas ne mogu zamisliti život bez barem jednog kloniranog SIM-a. P.S. Uzmi ćaletu neki Samsung koji ima smart cover i imaš lako dostupan preklopni android fon. Šalim se naravno.
#3668 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Tražiš od ISP-a MultiSIM uslugu. Meni ju je svojevremeno nudio VIP za 25kn mjesečno.
#3669 | |
Premium
|
Citiraj:
Ukratko, dobiješ dodatni mini ili micro SIM na kojem si duplaš usluge (net, poruke i pozivi) po želji i potrebi. Ja sam full sklonirao glavni SIM dva puta i uživam u korištenju dumbfona, smartfona i phableta po želji i potrebi, a svima je ista numera za pozivatelje i SMSatelje.
![]() |
#3670 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Neki Symbian možda?
|
Oglas
|
|
![]() |
#3671 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Molim mišljenje.. Sony Xperia E1, Huawei Y300 ili LG L4 II? Sa Y300 sam upoznat, relativno.. Pa molim ako ima netko osobno E1 ili L4 II može iskustvo s mobitelom.. Da li vrijedi te novce itd. Osim toga zanima me usporedba ta 3 moba i omjer uloženog, dobivenog? Bio bi to prvi smartfon u ruci.. |
![]() |
![]() |
#3673 |
Premium
|
Evo i ja sam simpatizirao E1 od te trojke (iako je Sony za hipstere), no čekao sam da vidim šta će brk da kaže i drago mi je da se slažemo. Meni (kao osobi koju boli kujac za kameru) E1 sasvim odgovara. Mana mu je samo to što će ljudi misliti da si smrdljivi hipster ako si ga uzmeš i kamenovat će te pokvarenim jajima ako im budu pri ruci.
#3676 |
Premium
|
Ja sam sestri (pošto je hipsterka) htio uzet taj E1 pred par dana, ali rekla je da ne treba i da će koristit stari mobitel dok ne rikne.
#3678 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
#3679 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Molio bih ukratko nekakvu usporedbu Note 2/ Note 3/ LG L2 ?? Neke najosnovnije prednosti i mane, te omjer cijene i "kvalitete" ?? |
![]() |
![]() |
#3680 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Gledano apsolutno po svemu, Note 3 nema konkurencije. Baš se osjeti da je vrh vrhova. Od softvera do one fake kože nazad koja mi je draža na dodir nego ona na original na novčaniku. Olovčica je zakon za neke skice i sitnice... Note 2 je i dalje odličan uređaj, al moraš biti svjestan da će za 4 mjeseca napuniti 2 godine. Nasljednik mu je nekoliko puta procesorski jači također... Kamere gledajući, Note 3 ima najbolju, pa G2 pa Note 2. Što se baterije tiče, tu su negdje, možda čak G2 blagu prednost ima, ali ništa pretjerano značajno. Zaslon mi je najdraži bio na Noteu 3 (fhd amoled), no i na g2 je vrhunski. Note2 ima generaciju stariji zaslon ipak, no i dalje dovoljno oštar. |
|
![]() |
![]() |
#3681 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Aha e hvala. Ono što se sad nameće nakon svega, da li vrijedi raditi upgrade sad sa Note 2 na Note 3 ili G2 ? |
![]() |
![]() |
#3682 |
Premium
|
Nepisano je pravilo da uvijek preskočiš barem jednu generaciju, ali ako ti je financijska situacija dobra slobodno se nagradi. Ja još uvijek koristim Note 1 i ne znam šta bi posebno dobio da pređem na Note 2 ili 3, kad ono za što ih koristim podjednako dobro odrađuju sva 3 navedena. U top klasi nema isplativosti. Takvi telefoni su čisti luksuz.
#3685 |
Premium
|
Ma sve se svodi na to da li njemu to bolje iskustvo vrijedi toliko novaca koliko košta. To je veoma individualna stvar i nezahvalno je nabadati oko tobožnje isplativosti. Neki ljudi još uvijek koriste iPhone 4 dok drugi imaju najnoviji 5S pod normalno, a da pritom raspolažu s jednako para. Sve je to ponajprije stvar prioriteta i meni je bolje preskočiti generaciju pa kasnije više uživati nego stalno bacati novce u bure bez dna zbog malo boljeg iskustva. Note 2 će još dugo vremena biti jako dobar uređaj koji je sposoban za sve bitno i puno nebitnog, a kada postane drlog ni Note 3 neće biti daleko.
#3686 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Svaki mobitel je bacanje novaca ![]() Druga stvar je attention whore birtaški efekt. To je nekaj drugo i tu je uvijek isplativo imati najnoviji, najskuplji, najveći smartphone. Eto, toliko o isplativosti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3688 |
Premium
|
Po meni su Xperia M i Lumia 520 dobar omjer uloženo/dobiveno, a ostalo spada u čisti hedonizam i picajzliranje.
#3689 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Meni je recimo N2 super radija, vrlo brzo i sve, N3 sam isto ima neko vrime i ista je stvar. Razliku u rezoluciji uopće ne vidiš osim ako ne pixel peepaš sa vrlo sitnim fontom, ali to nikad nećeš raditi u redovnom korištenju. Baterija je isto slične trajnosti, stylus je bolji jer ima softverske dodatke i mekani vrh koji je lipši za pisanje od tvrdog na N2. Zadnji poklopac na N3 je obična plastičetina i nemoj da te uvjere suprotno, to nema veze s kožom ili čak falšom kožom. Oni fejk šavovi su takav trash da to nije moguće ![]() Rubovi su isto osjetljivi na ogrebotine kao i na N2 tako da ti je ovako i onako preporučeno imati neki TPU case i onda ti je svejedno koji mobitel imaš. Tj nije jer N2 ide za 1000-1500kn manje od N3 ![]() G2 je ok, ali to je ipak dosta manji mobitel od Notea, dosta se vidi razlika u veličini ekrana, iako je nazivno 5.2", zbog OSD botuna efektivni ekran je dosta manji i ne može se uspoređivati sa Noteom. Niti jedan od tih mobitela nema pretjerano kvalitetnu kameru i sve ih ubija nosie reduction i sharpanje u JPEG-u. Da uzimam Android, mislim da nema boljeg od Moto G-a jer te ispadne 2-3x manje od ovih flagshipova a imaš praktički istu stvar samo sa malo lošijom kamerom.
![]() |
#3690 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|