Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.10.2009., 22:45   #3631
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
pogledao Paranormal Activity

Slažem se s gore navedenim da je film poprilično uznemirijuć. Napredak od "ostatka" horror filmova je ta kaj nema naglih iskakanja spooky lica uz visoke i nagle tonove. Osobno mrzim taj način izrade filmova jer da mi uz tak nagli zvuk Megan Fox izleti splašil bi se

Film ima savršenu atmosferu i svarno je odlično odrađen. Ne znam dali je po stvarnim događajima ali kako god da bilo početak i sam kraj filma malo utjeraju strah u kosti.

Preporuka svima da ga pogledaju.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2009., 22:55   #3632
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
pogledah Harry Potter and the Half-Blood Prince - IMO opce mi je zal kaj sam na takvu glupost potrosio vrijeme
Problem je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.10.2009., 23:03   #3633
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Prezirao sam serijal Harry Pottera sve dok me bolja polovica nije nagovorila da pogledam istog. Poslije drugogo ili trećeg nastavka filma totalno sam se priviknuo na "filozofiju" serijala i shodno tome Half Blood Prince mi je baš dobro sjeo.
Staro 22.10.2009., 23:21   #3634
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

tam prvi ili drugi su mi bili ok (sad neznam dali zato jer sam bio 7-8 godina mlađi), ovo ostalo tak tak, srednja zalost...
Staro 22.10.2009., 23:31   #3635
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Prezirao sam serijal Harry Pottera sve dok me bolja polovica nije nagovorila da pogledam istog. Poslije drugogo ili trećeg nastavka filma totalno sam se priviknuo na "filozofiju" serijala i shodno tome Half Blood Prince mi je baš dobro sjeo.
Turski Rambo je bolji film od toga!
  Reply With Quote
Staro 22.10.2009., 23:37   #3636
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Nisam rekao da je mi je film remek djelo ali nije niti tako loš. Zadnji crap od filma je bio "lesbian vampire killers" i "bad biology"
Staro 22.10.2009., 23:57   #3637
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

ove lezbe sam nabavio al nisam pogledao
Staro 23.10.2009., 10:03   #3638
Keyser Söze
Rent-a-maniac
Moj komp

Keyser Söze's Avatar

Datum registracije: Jun 2008

ono sranje na autoputu, kad bjeze od gps-a jer je neprecizniji izvan grada i nema toliko kamera, bla bla bla, i onda se najednom njih 5 nadje tamo...samo da su ubacili jedan kadar kada im javljaju gdje se seli borba, zbog recimo isteka vremena i dobio bi 7 film.meni jedna takva stvar moze upropastit film.

-->
jucer pogledao The Tournament

hmmm... 6... ajd....

nekako mi je ostao dužan....nesto...
edit: nasao sam dug

ono sranje na autoputu, kad bjeze od gps-a jer je neprecizniji izvan grada i nema toliko kamera, bla bla bla, i onda se najednom njih 5 nadje tamo...samo da su ubacili jedan kadar kada im javljaju gdje se seli borba, zbog recimo isteka vremena i dobio bi 7 film.meni jedna takva stvar moze upropastit film.

Staro 23.10.2009., 11:16   #3639
ONeill
Premium

ONeill's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
početak i sam kraj filma malo utjeraju strah u kosti.
Kraj ima alternativni kraj, tj, drugaciji je kraj onom sto se prikazuje u kinima i ovoj verziji sto se moze nabaviti na netu.
ONeill je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2009., 11:30   #3640
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Pogledajte Defiance,samo to ću reći za ovaj film. 9/10 moja ocjena.

http://www.defiancemovie.com/

Vrlo dojmljivo,uz odličnu glumu,zvuk i scenarij. Priča je istinita i naprosto nevjerojatna. Bez komentara.

http://www.youtube.com/watch?v=z7VZ2NXGHYA

Jednostavno šokantnost priče ostavlja bez daha,Daniel Craig je ostvario po mnogima ulogu karijere. Must see..osobno sam čitao mnogo na temu židova u okupiranim zemljama,počevši sa njemačkom, ali koliko samo ovakvih priča još
ima i koji su to bolesni umovi mogli sklepati, film ostavlja duboku poruku da se nikad ne zaboravi koliko ljudski život u biti malo vrijedi u jeku rata,ali i što vjera i snaga ljudske volje za životom može učiniti,borba dobra i zla na najprimitivniji način - iskonsko preživljavanje.

Fantastično..samim time što su likovi pravi,i postojali,priča prava,i odvila se,film dobiva na težini u ultra proporcijama. Na mene je ostavio vrlo dubok dojam..
Sinoc sam pogledao HD verziju tog filma, i mogu reci samo da se potpuno slazem sa tobom, film je prejak, a gluma isto fantasticna.
Oglas

Oglas
Staro 23.10.2009., 11:44   #3641
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:

Slažem se s gore navedenim da je film poprilično uznemirijuć. Napredak od "ostatka" horror filmova je ta kaj nema naglih iskakanja spooky lica uz visoke i nagle tonove. Osobno mrzim taj način izrade filmova jer da mi uz tak nagli zvuk Megan Fox izleti splašil bi se

Film ima savršenu atmosferu i svarno je odlično odrađen. Ne znam dali je po stvarnim događajima ali kako god da bilo početak i sam kraj filma malo utjeraju strah u kosti.

Preporuka svima da ga pogledaju.

Pogledao sam juče taj film i na masu scena sam se smijao, upadao sa stolice. Vjerojatno loš pristup "hororu"
Staro 23.10.2009., 16:18   #3642
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Datum registracije: May 2007
Inace, svi koji su trazili "Moon", dostupan je...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
ti.le je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2009., 16:48   #3643
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor ti.le Pregled postova
Inace, svi koji su trazili "Moon", dostupan je...
Tnx na infu, konacno
Nadam se da samo da se isplatilo cekati
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2009., 17:38   #3644
MAHER
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2005
ma joj lesbyan vampire killer je lom to gledat s drustvom je predobro
MAHER je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2009., 18:12   #3645
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Manja kolekcija odgledanih filmova

A History Of Violence [2005]

Radi se o prosječnom filmu, sa meni dragim V. Mortensenom, u mirnom gradiću se pojave 2 zločinca koja pokušaju u restoranu napravit zbrku. Vlasnik restorana ih hrabro spriječava u tom činu, te postaje heroj malog mjesta. Kasnije mu se život zakomplicira, zbog djela koji je učinio.

Ocjena: 7,5/10

Bobby [2006]

Film koji u centra smješta pripravu u hotelu za dolazak Kenedya i održavanje govora, uz to ima dosta popratnih priča za sve aktere koje kasnije čine zanimljivu cijelinu. Ima poznatijih ličnosti A. Hopkins, A. Kutcher, L. Lohan, L. Fushburne i dr.
Po meni prosječan uz dobru glumu.

Ocjena: 6/10

Crank: High Voltage [2009]

Po meni dobar nastavak, akcijskog Cranka. Nakon završetka prvog malo je glupo počeo drugi, ali tu je J. Statham koji opet mora pronaći nači da napuni baterije, i vratiti svoje srce. Odlično snimljeno sa trash scenraijem, i hladnokrvnim Stathamom čine mi i ovaj nastavak jako dobar.

Ocjena: 7,5/10

Dark Remains [2005]

Miran život supružnika naruši gubitak djeteta. U potrazi za duševnim mirom, odsele se duboko u planinski kraj, međutim tu tek priča započima. Žena koja je fotograf po zanimanju počima, s istraživanjem i pronalazi mračne detalje iz prošlosti. Po meni film nije ništa posebno, gluma je solidna, scenarij glupost (nisam za ove neke paranormalne šeme).

Ocjena 5/10

Deja Vu [2006]

Denzel Washington je istražitelj, kojemu je cilj otkriti kako je izvršen teroristički čin dizanja broda u zrak. Međutim da priča nije obična tu je na scenu nastupila neka "eksperimentalna" tehnologija koja može vidjeti vrijem iz prošlosti. Nije moguće vrijeme premotavati, nego je to kao snimka koja ide, naravno on pokušava ispravit događaj. Opet napominjem nisam za ova SF sranja, ali zbog Denzela sam odgledao film do kraja.

Ocjena 5,5/10

Devour [2005]

Studenski život se pretvara u moru, kada zbog jedne obične igre igrači bivaju ubijeni. Bolesna igra SMS poruka, pretvara se u moru nedugo nakon razudane večeri. Gluma je ok, radnja mi je onako. Ništa posebno.

Ocjena 5,5/10

Dreamland [2006]

Dreamland je mjesto u američkoj pustinji, koje ima samo par stanovnika. Svi koji su tu su zatočeni u svojim snovima, i ne proživljenim mogućnostima. Sve se mjenja kada se doseli mladić koji se svidi 2 najbolje prijateljice. Kasnije se radnja malo zaplete kada on odluči poći igrati košarku (mislim u LA ili neki drugi zapadni grad).

Ocjena: 6/10

Eight Below [2006]

Ekspedicija na Arktiku se pretvori u borbu za život kada se naglo promjeni vrijeme. Nakon uspješnog povratka u toplije krajeve, Paul Wlaker se nemože pomiriti da je ostavio na nemilost svoje najvjernije prijatelje (skupinu pasa). Skuplja pomoć za ekspediciju koja se vraća po pse. Gluma mi je OK, pase obožavam i jednostavno mi se svidio film.

Ocjena: 8/10

Freedom Writers [2007]

Novopečena učiteljica dolazi u školu, koja se pretovrila u bojno polje triju rasa, crnci, latinosi i azijati. Isprava vlada kaos i svi organi škole nemaju obzira prema učenicima, ali na inzistiranje učiteljice i vlastitu žrtvu uspijeva prodrjeti u um mladih ljudi. Kasnije ih kroz pisanje potiče na solidarnost te razumjevanje, jer svi imaju iste probleme. Gluma vrlo dobra, scenarij odličan.

Ocjena 8,5/10

Hollywoodland [2006]

Poznata glumačka ekipa, vrlo dobra priča. Radnja se svodi na uspijeh mladog glumca, te njegovu ljubav prema starijoj ženi. Međutim ubojstvo novog poznatog glumca ostavlja masu pitanja iza samog čina. Meni jako dobar film, sa provjerenom glumačkom postavom.

Ocjena 7,5/10

Inside Man [2006]

Početak samog filma je malo čudan, ali kasnije je sve jasno kao dan. Meni vrlo draga glumačka postava, odlična priča i koncepcija. Radi se o savršenoj pljački banke, a kako sam posebno zagrijan za takvu vrstu scenarija očekivao sam da će biti loš. Šta mogu očekivati nakon masu filmova o pljačkama, kada on suprise. Radi se o umnoj bitci između D.Washingtona i C.Owean, te interesu da se zaštite osobni podaci pohranjeni u banci od strane vlasnika. Gluma odlična, radnja odlična. * vidio sam da se snima 2 dio

Ocjena 9,5/10

Jumper [2008]

Ispunjenje snova svatko ko voli putovati. U filmu imamo skakače koji jednostavno mogu se teleportirati "skakati" sa mjesta na mjesto, što ima otvara masu mogućnosti , naravno tu su i lovci koji ih probaju obuzdati. Po meni još jedno u nizu SF sranja, ali mi se sviđa pomisao da mogu biti za nekoliko minuta na Big Benu, pa u Budimpešti, pa Siciliji....

Ocjena 6/10

License To Wed [2007]

Ljubavna drama o preispitivanju prve ljubavi. Sve postaje komplicirano za dečka i curu kad moraju proći pripravu za brak, nakon raspada veze počimaju uviđati neke stvari za koje su bili slijepi. Gluma ok, priča standardna.

Ocjena 6,5/10

One Missed Call [2008]

Remake japanskog horora Chakushin Ari
. Meni osobno nije nešto posebno. Uglavnom radi se o tome da pojedinci dobivaju vrijem, datum svoje smrti. Kako god pokušali, jednostavno poginu. Naravno uvijek je policajac i studentica ti koji pokušavaju dokučiti i rješiti slučaj.

Ocjena 5,5/10

War [2007]

Meni iznimno drag Statham i Jet Li u filmu u kojem se Japanske obitelji u americi bore. Priča se proteže na ubojstvo Stathamova partnera od strane misterioznog ubojice. Kroz film se tu provlače i ratovi Japanskih obitelji, smještanje jedni drugima. Uglavnom vrlo dobra priča, gluma isto tako.

Ocjena 8/10

Sicko [2007]

Dokumentarni film M. Moorea, o općoj zatupljenosti amerikanaca, te naravno prepotentno gledanje svega nonAmeričkog. Naravno film ima karakter razuvjeravanja amera da nije sve tako ljepo od Aljaske do Meksika
Meni odlična stvar je se je ova stvar i ove godine prolačila kada je Obama dao prijedlog jednog "socijalističkog" zdravstvenog sustava.

Ocjena 9/10

Street Kings [2008]

Postojaba policije koja je uzdrmana korupcijom, prijetnjama unutarnje kontrole, ubojstvima. Radi se o dobrim glumcima, a film ima dobru radnju. Prikazuje kako i prijatelji mogu imati tamne strane i skrivene motive.

Ocjena 7,5/10

The Abandoned [2006]

Amerikanka se vraća u rodnu Rusiju () da pronađe izgubljenu prošlost. Po dolasku je već očekuju neka iznenađenja, dok kasnije na imanju otkriva još mračnije tajne. Glumci nisu neki razvikani ali dobro su odradili stvar, scenarij mi ne leži jer sam već napomeni da nisam za ova ghost sranja.

Ocjena 6,5/10

The Matador [2005]

P. Brosman u ulozi ubojice koji je "poslovno" u Meksiku. Upoznaje slučajnog radnika koji je došao poslom. Nakon par popijenih Maragarita oni se sprijatelje i razmjene iskustva. Kasnije u filmu se ponovo susreću da bi mu prijatelj vratio uslugu jer mu ovisi život o njoj

Ocjena 8/10

Eto kraći osvrt na ove filmove što sam gledao u zadnje vrijem a da ih se sjećam
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2009., 19:16   #3646
Thundercool
Plebium
Moj komp

Thundercool's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Doghouse[2009] http://www.youtube.com/watch?v=A8rsPuFN8wg
8/10

Shaun of the Dead [2004] http://www.youtube.com/watch?v=yfDUv3ZjH2k
8/10

Toplo preporucujem, zabava garantirana.
Thundercool je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2009., 20:04   #3647
ONeill
Premium

ONeill's Avatar

Kako je "Wrong turn 3" los film, ucinite si uslugu i nemojte ga gledati.
Staro 23.10.2009., 20:08   #3648
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor ONeill Pregled postova
Kako je "Wrong turn 3" los film, ucinite si uslugu i nemojte ga gledati.
Pa lgano vidiš prije skidanja i isječke iz filma i imdb.
Staro 23.10.2009., 20:59   #3649
baban
Premium
Moj komp

baban's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Bad Boy Bubby (1993)

bubbya mater drzi prevarom 30 god. zakljucanog u kuci/sobi tokom kojih ga siluje i zlostavlja..da bi naposljetku izasao van...

ako niste gledali svakako preporuka..
gledao sam ga davno i opet cu kad uhvatim vremena
baban je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2009., 21:08   #3650
Razer
.

Razer's Avatar

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Pa lgano vidiš prije skidanja i isječke iz filma i imdb.
Na svu sreću, IMDB je strašno mjerodavan po pitanju ocjenjivanja
Razer je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2009., 23:27   #3651
Bambusha
Premium

Bambusha's Avatar

Datum registracije: May 2008
Paranormal Activity - Nemam baš puno za komentirat'. Film je spooky i kao takav je odličan. I ne, nije sniman po istinitom događaju. U creditsima na kraju piše da je svaka sličnost sasvim slučajna.

Orphan - Nakon ovog gore se čini kao nedjeljni obiteljski film. Glumačka ekipa nije baš poznata, al' je posao odradila sasvim korektno. Preporuka.
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional
Bambusha je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2009., 00:11   #3652
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
Na svu sreću, IMDB je strašno mjerodavan po pitanju ocjenjivanja
Narvno da je Razer biser morao uletiti.

Ocjena ne čini film, i šisto je subjektivna. Meni imdb služi da vidim u kratkim crtamam o čemu se radi, znači ako ima sranja u filmu (tipa neonke oko pasa kao mačevi, puno dugih ušiju glume profesore, neke brojeke po ekranu se vrte...) samo to filtriram i automatski dajem 1/10
Staro 24.10.2009., 00:13   #3653
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Pogledah danas Gamera...
Meni je prefora film, jer je sniman i odglumljen tako da sam se i sam uživio...

Pogledao sam jučer i The Plan, al ono nekako mi je čudno sjeo, više sam očekivao.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2009., 00:37   #3654
Perki
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Thundercool Pregled postova
Shaun of the Dead [2004] http://www.youtube.com/watch?v=yfDUv3ZjH2k
8/10

Toplo preporucujem, zabava garantirana.
Pridružujem se preporukama. U zadnjih par mjeseci sam pogledao sve kaj u naslovu ima "...of the dead", ovo je jedan od zabavnijih.

Citiraj:
Operacija odstranjivanja kičme uspješno obavljena.
Staro 24.10.2009., 02:04   #3655
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Baš sad pogledao Open Season, ne znam zašto nisam prije . Predobar animirani film!

Ocijena 9/10 (zbog diskriminacije nad zečevima )
rams je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2009., 02:30   #3656
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor rams Pregled postova
Baš sad pogledao Open Season, ne znam zašto nisam prije . Predobar animirani film!

Ocijena 9/10 (zbog diskriminacije nad zečevima )
Meni je odličan isto, nego ima i nastavak ali ga nisam gledao.

Ako je tko gleda neka baci koju rečenicu.
Staro 24.10.2009., 02:33   #3657
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Meni je drugi dio na hardu, ali mi se neda sada gledat. Sutra ću drugi dio
rams je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2009., 03:00   #3658
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Tnx na infu, konacno
Nadam se da samo da se isplatilo cekati
Je, isplatilo se i to debelo se isplatilo. Upravo sam ga pogledala i film je ooooodličan. Definitivno nekaj najbolje kaj sam gledala u zadnje vrijeme. Al je tužan. Rasplakala sam se na jednu scenu. Ugl, ja mu dajem 10/10.
Staro 24.10.2009., 07:39   #3659
d4rk_ch1ld
Premium
Moj komp

d4rk_ch1ld's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Knowing meni odličan film. Nedavno su znanstvenici pričali da bi nas tako nešto moglo uskoro pogoditi. Uglavnom preporuka za ljubitelje SF-a.
Year one za ljubitelje Jacka Blacka.
d4rk_ch1ld je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2009., 10:42   #3660
ONeill
Premium

ONeill's Avatar

Citiraj:
Autor TheEmpress Pregled postova
Je, isplatilo se i to debelo se isplatilo. Upravo sam ga pogledala i film je ooooodličan.
Film je vrlo dobar, mene su se najvise dojmili prikazi povrsine Mjeseca u onim njihovim izletima izvan baze.
Ali radnja je jako predvidljiva, vec u prvih 20 min se moze skuziti kamo sve ide.
Ipak, SF fanovi bi trebali svakako pogledati film
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno