|
![]() |
#3631 |
Guest
|
ako se rade usporedbe nekih modela onda nek se stave screeshotvi i sl. gdje se može vidjeti na koji način je mobitel korišten (igranje igrica, surfranje, slušanje glazbe i dr.) isto vrijedi i za kameru i druge funkcije |
![]() |
#3632 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3633 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Baj d vej, jel itko ima Lenovo S660 da kaže 2-3 pametne o tom uređaju? Zadnje izmijenjeno od: Brko. 06.01.2015. u 15:32. |
![]() |
![]() |
#3634 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
ne razmem ove fore gašenje svih funkcija moba preko noći ili povremeno ne kužim zašto? jedina poanta očito da se može kurčit ovdje koliko mu baterija traje. opet velim ja i moja cura imamo g2 i mi3 normalne upotrebe bez šparanja nemogu niti jedan 2 dana. |
![]() |
![]() |
#3636 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
I dalje ne moraš razumjeti, to se od tebe ni ne traži...a pojam normalne upotrebe bez šparanja je vrlo subjektivne prirode... |
![]() |
![]() |
#3637 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Evo Moto G 2 koja ima osjetno slabiju bateriju od Coolpada 7320 izdrži cijeli dan s 2 aktivna SIM-a, nikad gašenim 3G-om, GPS-om, BT om na kojeg je non stop zakažen Google Wear sat; za radnog vremena, a često i dulje BT slušalica, za vrijeme treninga Garmin ciklokomp, WLAN-om, 2 Google accounta, Facebook, Facebook Messengerom, Viberom, Stravom, Garmin Connectom, Tapatalkom i Track Checkerom od aplikacija koje non stop nekog vraga šalju/ primaju. Za radnog dana skupi oko 1h razgovora preko BT-a i preko 3h SOT-a ukupno gdje je brightness na auto. Baterija izdura dan bez problema, do dan i pol ovisno kakav je dan na poslu tako da ga punim svaku noć. Coolpad je durao nešto više tako da je u istim uvijetima znao izdurati i 2 dana preko vikenda ili praznika, inače dan i pol. Još uzmi u obzir da sam van grada gdje je loš signal što dosta mrcvari bateriju. Uglavnom lijepo je ako mobitel izdura 2 ili više dana, ali ako ne, koga briga? Dok spavaš ionako se ne koristiš njima pa ne vidim problem u tome da je za to vrijeme prištekan na struju. Ista stvar LG G Watchom - svi pljuju bateriju kod tih satova kako je to još u ovoj fazi poluproizvod. Baterija ako je ekran u standbyu i ne čaćkaš po njemu nepotrebno (zašto bi po satu?) izdura 2 - 3 dana. Za vrijeme treninga koji imam svaki dan ionako skidam svaki sat s ruke pa tako i ovaj za koje ga vrijeme stavim na punjač ako vidm da neće izdurati do sljedećeg. Treba mu 1h da se napuni do čepa i kada završim s treningom evo ga nazad na ruci punog. Tako da ne znam čemu se diže tolika fama oko te baterije osim ako nisi u GSS-u i sl.... pogotovo lagati i pričati da ti baterija dura 9 dana, kada svatko s imalo soli u glavi zna da to nije istina.
![]() |
![]() |
#3638 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Ajmo back on topic, jel tko ima doma Zopo ZP 520, 780 ili 920 da prozbori koju o njima? Izgledaju mi skroz u redu pa me zanima koji je generalni konsenzus na threadu ![]() P.S. Gdje se za Zopiche mogu nabavit romovi? Pucam na čisti android if possible (ili eventualno neki derivat CMa)
#3639 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3640 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3641 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: brisani. 06.01.2015. u 22:55. |
![]() |
![]() |
#3643 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#3644 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Kupio sam Doogee dager dg 550 prije mjesec dana i za sada sam zadovoljan ali me zanima vaše stručno mišljenje jer nisam verziran na temu kao vi pa bi bio zahvalan ako ima netko ko koristi ovaj mob neko duže vrijeme da podijeli iskustva |
![]() |
![]() |
#3645 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#3646 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3648 |
Registrirao User
|
Ruke možda? ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#3649 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Moj kratki osvrt na kineze. Tenutno koristim zte v5 red bull 2gb ram verzija. Kupljen kod nas za 1340kn sa garancijom. Najbolji kinez kojeg sam vidio i koristio. Od izgleda do performansi. Vidio sam dva doogee jedan je kod ljepse polovice i nije to to. Od izrade do ekrana i kamere. Ako izdrzi 5mjeseci extra. Kolega ima neki asus sa intelom i znam da se bunio da neke aplikacije sa trgovine ne rade a poprilicno je skup mobitel- kad je vidio da je zte sa 2gb ram-a i našom garancijom jeftiniji nije mu bilo svejedno. Coolpad f1 i 7320 su bas extra mobovi i nikom ne treba nista bolje. F1 ima problema oko romova al et buraz se nekako snalazi. Rođaku sam morao vratiti u kinu iocean x7hd jer je gubio signal, mobitel vise nikad nisam vidio jer je trebalo platit popravak a rođak je procijenio da se ne isplati. Kasnije sam saznao da dosta ioceana gubi signal zbog neke vram greske pa eto savjet da ih zaobidjete. Inew v3 sa minideala samo se izgasio, vracen na minideal u perfektnom stanju. Njihov odgovor je bio da je crkla maticna te da ne pokriva garancija(pa sta onda pokriva) i nakon mjesec natezanja morao platit 500kn popravka te opet carinu. Zato sad imam kod nas kupljen s garancijom. Ako vec kupujete nemojte minideal ni upola cijene.- o tome sam vec pisao. Eto pozz valjda sam malo pomogao ![]() Zadnje izmijenjeno od: puding22. 07.01.2015. u 14:57. |
![]() |
![]() |
#3650 |
Registrirao User
|
Reci burazu da stavi ovaj AOSP i neće imat nikakvih problema. ![]()
![]() |
![]() |
#3651 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: frulex. 16.04.2015. u 13:30. |
|
![]() |
![]() |
#3652 |
Registrirao User
|
Da, uz pet punjenja u ukupnom trajanju od preko 3.5 sati ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 07.01.2015. u 15:55. |
![]() |
![]() |
#3653 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
A gle sad, nećemo baš sve javno obznaniti ![]() Bila su zapravo samo dva kratka, od cca 20-50% ![]() Ma zapravo mi je već glupa ta rasprava o trajanju baterije i jel 5 ili 6 sati SOT-a jer su uvjeti korištenja potpuno drugačiji, SoC-evi su razni, verzije Androida, područje stanovanja itd., previše parametara je tu u igri da bi se moglo na dva različita uređaja išta uspoređivati, a kamoli sad kada je baterija od 2000+ postala praktički standard i za izdržavanje jednog dana aktivnosti... |
![]() |
![]() |
#3654 |
Registrirao User
|
Nego što. Podatak je zanimljiv samo okvirno a faktora je previše da bi se moglo bilo što ozbiljno usporediti. Samo dva primjera koji prilično utječu na potrošnju: Cell Standby - ako si daleko od antene i modem ima problema sa signalom Osvjetljenje ekrana - automatika (i da li radi kako treba) i osobno preferiranje razine osvjetljenosti ekrana P.S. Punjenja je ipak bilo 5, jasno vidljivo na krivulji i ispod nje ![]()
![]() |
![]() |
#3655 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
@Dakok meni se čini da si ranije share-ovao neki sajt za pretragu koji je sadržao skoro sve kineze, sada nema šanse da nađem link, pa možeš li ako se sećaš ponovo da okačiš? |
![]() |
![]() |
#3656 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
#3657 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Je meni maloprije, prvi dojmovi nisu nesto. Preglomazan je za 5inčera ali ovo je za sada najvece razocaranje: ![]() Vidljivo ne samo na tamnim podlogama. Inace mu je crna boja uzasna. Edit: mislio sam da se to moze uhvatit na SSu, ali to probijanje osvjetljenja sam htio pokazat, ono je dosta izrazeno... O.k. poslije cu to uslikat Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 07.01.2015. u 18:17. |
![]() |
![]() |
#3659 | |
Registrirao User
|
Meni stigla jutros, još je nisam otvorio ![]() Citiraj:
Otprilike kao većina 5" mobitela, ako se ne varam? Stranica s akcijama i usporedbama je Kimovil
|
![]() |
![]() |
#3660 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Zapeo mi je za oko taj zte v red bull jer sam ga nasao za 110$.kakve su fotke slikane po noci blic i to?? imam hongmi redmia obicnog i za mene jedini kinez kojem valja fotic za nocno slikanje.. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|