|
![]() |
#3632 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
http://www.gsmarena.com/premium_sams...-news-9326.php Zivo me zanima kolko bu baterija trajala, a proc bi navodno trebal bit brutalni... Mogli su pricekat i ubacit android L.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3633 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3635 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Nazalost, mobitel koji je odlican u svakom pogledu i moze jos sigurno jednu verziju vise androida vrtitit bez da stucne. Citiraj:
Potpis, debilan naslov kako god okrenes.
![]() |
#3636 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3638 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Jel moguće da još uvijek nitko sa foruma nije uzeo S5 mini? On mi je uz Z1 compact jedina opcija za relativno ok vodootporan uređaj normalnih dimenzija, a jače specke na Z1 compact mi ne znače ništa jer od zahtjevnih radnji uglavnom samo surfam i pogledam tu i tamo neki film ili seriju. Uzeo bi si i prastari Xperia go, ali boktepitaj u kojem ga Vip centru imaju na lageru, a webshop nije opcija jer kartice nemam i ne želim ju imati sve dok se uz potpis (koji btw nitko ni ne provjerava) ne uvede i kucanje PIN koda. S5 mini mi se čini kao idealan kandidat za bestseller zbog dobrih karakteristika, idealnih dimenzija i urođene sposobnosti da preživi dan kada te ljetni pljusak uhvati nespremnog. Kada mu malo padne cijena gotovo sam siguran da će se prodavati kao vruće kifle.
#3639 |
Premium
|
Utjeha je ta, ovaj ne dolazi sa onom abnormalnom rezom, neg je FHD reza i ima " samo 2gb".. Nego zanima me ova alpha, navodno je taj exynos radjen u 20nm, valda ce bit milostiv prema bateriji.http://www.samsung.com/global/busine...l#?v=octa_5430 Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 14.08.2014. u 10:04. |
![]() |
![]() |
#3640 |
Premium
|
Trebalo bi malo proguglati kako se taj Exynos octa-core nosi sa quad Snapdragonom po pitanju performansi i gutanja baterije.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3641 |
Premium
|
Samsung veli da ovaj novi exynos trosi 25% manje, po meni baterija bi cak trebala bit ok, posto je manji proizvodni proces, manja reza ekrana a i manji display+ ima jos neki ultra power save mode.. Evo nekih rezultata http://www.gsmarena.com/samsung_gala...iew-1114p3.php Sto se tice alphe i testova http://forums.androidcentral.com/att...9a95559856.jpg http://forums.androidcentral.com/att...12ce3cf3c7.jpg |
![]() |
![]() |
#3642 | |
Premium
|
Citiraj:
Mala je to baterija, kolko god bio efikasan. Ne znam na kaj se odnosi tih 25%, po jednoj jezgri ili sta, efikasnost u odn. na SD801. |
|
![]() |
![]() |
#3643 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3644 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Pitanje za iskusne samsungaše: SGS3 l9300, izgleda kao nov, doslovno ko iz dućana, futrola kožna i garancija još 5 mjeseci, t-mobile lock, vrti kuhani KK sa XDA - 1000kn? Vrijedi li to tih para? |
![]() |
![]() |
#3647 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Na (moju) zalost dosao je i ovaj dan. Samsung Galaxy S3 GT-I9300 počeo otkazivati poslusnost. Nikada pao nisi vidio vode ili nesto sl, Originalni zadnji update na njemu (root na njemu nikada nije radjen). Uglavnom nakon mjesec i nesto dana cestih praznjenja je prikazao da je slaba baterija i nakon toga spojen na punjac da se naputi. Odjednom je postotak baterije skocio za 20-ak posto. Danas pokusaj slikanja, kamera pocne ispustati cudne zvukove, ekran zatilta i mob se ugasi tj restarta. Nije htio naci mrezu par minuta ali na kraju je uspio naci. Kamera i dalje pusta cudne zvukove, slike su uzas sa nekim crtama po sebi, ekran tu i tamo zatilta. Skinuo sam zadnju maskicu i izvadio bateriju. Cini mi se kao da je malo napuhnuta. Garanciju imam, traje do 19.03.2015. Sutra cu ga odnjeti u Tele2 pa vidjeti sto dalje. Prema vasim iskustvima koje su mi trenutne mogucnosti? Popravak, drugi mob ili? Sve me strah koliko citam o nasim servisima sto se sve dogadja a pehist sam boli glava... |
![]() |
![]() |
#3648 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne znam kakva je sad situacija s tim kombiniranjem, ali postoje i TW romovi koji su jako dobro optimizirani i debloatani poput ArchiDroid Rom-a (aktualna verzija je v1.7.18) |
|
![]() |
![]() |
#3649 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3650 |
Premium
|
Obavezno traži da napišu stanje mobitela pri preuzimanju. Ne bi bilo loše u zapisnik staviti i to da li su se aktivirali senzori vlage (one naljepnice koje promjene boju u dodiru s vlagom).
#3651 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3652 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
A nic, sutra ga nosim na garanciju pa cemo vidjeti sto kaze ekipa ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3653 | |
Premium
|
Citiraj:
Čini se super taj ArchiDroid, morat ću probat ako ne nađem TW kameru za AOSP. |
|
![]() |
![]() |
#3654 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3655 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3658 |
Premium
|
Po meni ne vrijedi 1000 kuna zato što je prčkano softveru od strane nekog njuba i garancija je upitna, a i zaključan je na T-Mobile pa nemreš koristiti Vip i TELE2 kartice. Futrola je nebitna stvar inače, a i tko zna gdje ju je vlasnik stavljao i gurao...
#3659 |
Premium
|
To je 10 minuta posla da se vrati nazad a otkljucavanje je desetak kn. Ak je u dobrom stanju vrijedi te novce bez probelma. To je jos uvijek jako dobar telefon, bolji od ovih novih iz neke srednje klase koji obicno dolaze sa manje mjesta, losijim ekranima i kamerama a kostaju vise. Lako se dezinficira to nije problem. Kod S3 je najveci problem plastika tj. u kakvom je stanju posto to bas nije napravljeno da traje. |
![]() |
![]() |
#3660 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
Oglas
|
|