|
![]() |
#3632 |
Guest
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3633 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
sve su to fotosopovi, neka ga naprave istog ko One, samo nek izbace htc logo i za toliko povecaju ekran,odnosno rastegnu. i kameru poprave, sve drugo nek ostane isto sto se mene tice. |
|
![]() |
![]() |
#3636 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
HTC One app autostart
postoji li način spriječavanja software-a da sam pali servise? moram ga svakih par sati buditi iz stand-by-a da u task manageru ubijem sve, kako mi ne bi ispraznio bateriju za 2 dana. uvijek mi u kategoriji "power usage" android system posisa preko 90% baterije. ima popis servisa koje sistem koristi, ali ne mogu ništa s njima.
#3638 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Hahaha, dva dana veliš ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3640 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Velim da mi je tak napravljeno i svejedno, imam power saving on sad, al i sa iskljucenim isto nije valjalo, jel moze bit ukljuceno stednja baterije dok je wi fi ukljucen ukljucena? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3641 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
kod mene je wifi uvijek upaljen a u power opcijama sam iskljucio sleep mod.. I Wifi mi je uvijek ukljucen.. Evo recimo preko noci.. Ekran iskljucen po sigurno 6-7 sati a wifi aktivan. |
![]() |
![]() |
#3643 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Definitivno su prolupali. Službeno ime M8 će biti (bubnjevi i fanfare)...The All New One. Kakvi idioti. https://twitter.com/evleaks/status/435916582569517056
#3644 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Pitanje kolko je istinito to |
![]() |
![]() |
#3648 |
Premium
|
I opet će popušiti od Samsunga jer će izaći nakon S5 i biti nešto slabiji od njega. A da ne govorimo koliko lošiji marketing ima HTC od Samsunga.
#3650 |
Guest
|
|
![]() |
#3652 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Aha, dakle mobiteli se kupuju od onoga ko ima najbolji marketing i slušaju se samoprozvani stručnaci koji pišu reviewove po netu i ucjenjuju proizvođače ko da više para, njegov pobjeđuje u round-upu? Po tome, svi moramo imat Samsung jer ima najbolji marketing i zato jer je najprodavaniji i zato jer su tako rekli internetovi. Ajmo dosta o tome. Ovo je HTC tema. O usporedbama ćemo u temi Android mobiteli. Batalite Samsung, ko će od koga spušiti i slično. Svatko će kupiti ono što mu odgovara. |
![]() |
![]() |
#3653 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Da priupitam ekipu, imam HTC Media Link HD koji se uredno spoji s HTC One i sve divno i krasno radi. E sad da bi Media Link spojio s kućnom mrežom trebam otići u HO wi-fi postavke i odabrati wi-fi od ML ali HO ne prikazuje mrežu od ML, dok na dva laptopa (xp i 7) vidim ML wi-fi, i na HTC Desire i na Huaweiu vidim wi-fi od ML. Sad je moje pitanje jel moguce da neka postavka na HO brani prikaz wi-fija od Media Linka? Zadnje izmijenjeno od: maxba. 20.02.2014. u 09:08. |
![]() |
![]() |
#3654 |
Premium
|
Htjedoh reći da se S4 ipak prodao u više komada nego HO. Unatoč činjenici da je HO super mob i u nekim stvarima revolucionaran (zvučnici sprijeda), prodajni rezultati mu baš i nisu opravdali očekivanja.
#3656 |
Premium
|
Kamera će navodno biti bolja. Opet će to biti UltraPixel tehnologija, ali sa više MP (čini mi se da se pričalo o 8MP umjesto 4MP na HO).
#3657 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo ja sam se opet ponovio što se tiče telefona. ![]() U zadnjih manje od godinu dana sam promjenio 4 modela i 3 proizvodjača. Prvi je bio Huawei Y300, poslije njega došao Huawei G510, onda nakon nekog vremena sam i taj zamjenio Samsungom Core (8260). Samsung me strašno nervirao. Prvo naopak raspored tastera, zatim HW home, onda bezvezno kućište, pa onda nepostojanje automatskog zatamnjenja/posvjetljenja ekrana, pa nedostatak opcije vibriranja prilikom stiskanja tastera, itd. Juče mi je stigao HTC One. Za sada sam prezadovoljan, posebno me iznenadio kvalitet zvuka (beatsaudio). Oduševljen sam kućištem, čvrsto, aluminijumsko, jednostavno perfektno što se mene tiče. Buraz ima Galaxy S4 i taj telefon mi je očajan što se tiče kućišta ako se pogleda njegova cijena. Sav je k'o neka igrača, meni blagi užas. Jedina "mana" ovog HTC-a koji je meni stgigao je to što je ovo 16GB verzija. Kako je ona dosjepla na ovo naše tržište? Nemam pojma. Ja sam ga dobio preko mobilnog operatera (m:tel). U suštini meni taj prostor i ne igra toliku ulogu pošto sve što snimim/fotografišem redovno prebacujem na komp. Ali kako je taj model, koji je u suštini bio namjenjen samo tajvanskom tržištu, dospio ovde, ostaje misterija. Od ova 4 napravio bih sledeću rang listu: 1. HTC One 2. G510 3. Y300 4. Core 8260 Znam da je glupo porediti ova tri modela sa One, ali to je ono što sam ja do sada koristio. Core ima toliko nebuloznih stvari da je to smiješno, a skuplji je od oba ova Huaweia. |
![]() |
![]() |
#3659 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#3660 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Mene flagshipovi previše ne zanimaju, volio bih više mobitela u rangu Moto G... kada bi HTC ubo s takvim nečim, možda bi im i prodaja krenula. Ok, ne očekujem baš cijenu kao za Moto G, ali dajte neki jeftin i funkcionalan mobitel s velikim ekranom. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|