|
![]() |
#3631 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3632 | |
Guest
|
Citiraj:
Ali naravno, zašto bi itko htio imati funkcionalni USB. Pa ti ljudi nisu normalni! Oni bi nešto spajali na mali mob/komp. ![]() |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3634 | ||||
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
ali ako ces samo krcati MP3ove i slike/video na tu karticu (a ne koristiti je i za custom ROMove koji dio OSa i cachea stavljaju na SD karticu) onda mos komotno ustedjeti novaca i uzeti class4 karticu (ja imam toshiba class 4 karticu i nema nikakvog laga prilikom slusanja MP3ova, pregledavanja slika ili gledanja HD videa) Citiraj:
ti imas opciju manualnog odabira koja ce aplikacija (ali nisu obuhvacene sve doduse) biti instalirana na SD karticu jedino kod custom ROMova koji dolaze sa skriptama poput "data2sd", "app2sd", "d2ext", itd se aplikacije po defaultu instaliraju na SD karticu zajedno sa odredjenim dijelovima OSa no nista od toga te ne bi trebalo pretjerano brinuti sto se tice potrosnje prostora rijec je o relativno malim aplikacijama i ne vjerujem da bi mogao nakrcati preko 1gb aplikacija na mobitel (osim ako nije rijec o aplikacijama tipa navigacije koje skidaju mape od po nekoliko stotina megabajta) Citiraj:
isplati se kupiti marke na glasu Citiraj:
jedina razlika sad jest sto je implementirana sluzbena podrska za gamepadove a zasto bi netko spajao gamepad na mobitel, ne znam i ako mi das neki konkretan razlog, vjerojatno ce i dalje vrijediti ona moja izjava da ce to biti od koristi mozda 0.5% android populacije |
||||
![]() |
![]() |
#3635 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
samo da nes dodam ako ti ovo igra ulogu imao sam class 4 kingston na SGS1 i radila mi je problema kad sam htio na nju snimat video sa max rezolucijom.. neznam koliko imas u planu snimat video, ali eto samo sam htio napomenut.. nije bilo problema kad sam gledao hd video sa kartice |
![]() |
![]() |
#3636 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Po svemu sudeći, Nexus One neće dobiti službeni update na ICS http://www.androidcentral.com/offici...style_mobile=0
#3637 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Evo za sve zainteresirane korisnike SE X8 moba. Nakon nagovora jednog Strojnice ovdje s foruma, uhvatila me manija isprobavanja custom rom-ova za X8. Isprobao sam sve dostupne 2.3.x romove i nekoliko 2.2.x. 2.2.x iliti Froyo romovi su extra stabilni i rade ama baš svi featurei mobitela. Nema force closeanja i nikakvih problema s njima. Jedini bug koji sam ja uočio je da je ostao isti problem kao i na stock 2.1.1 romu, a to je da wlan i kad se uključi opcija da se ne gasi nikada, on se svejedno čim bude nekorišten gasi, kao neki powersave feature, a pri paljenju, ne uhvati često vezu, nego aplikacija javi da je network disconected. Trajanje baterije je odlično, responzivnost moba je bolja dosta nego na stocku; dakle mobitel je brz dovoljno. Ali, najvažnija stvar, vidna je razlika u brzini u odnosu na 2.3.x romove, fluidno je sve, ali vidi se na oko da je sporiji, a kamoli u testovima. 800 i nešto sitno bodova u quadrantu je score za najbolji 2.2.x based rom koji sam probao, a to je froyobread v0.23b. 2.3.x iliti Gingerbread romovi, većina njih, ima određene bugove. Najgori i najveći je battery drain, koji sam doživio na gotovo svima. Drugi je taj da ne radi fm radio na većini njih. A treći je kamera, tj vga only (to je uspio jedan developer fixat, pa su na većini 'uglednijih' romova se poslužili njegovim kamera fixom). Isprobao sam dakle 10ak custom romova, i svi su imali manje više iste probleme, no jedna stvar je kod svih bila fascinantna - brzina mobitela, stvarno je napredak tu vrhunski. Scrollanje po aplikacijama, učitavanje, sve, vidno brže. Prosjek rezultata u quadrantu sa gingerbread romovima je 940, čak sam sa jednim imao 980, mislim da je kuyadroid u igri. Mobitel je neclockan, znači sve postavke na stocku, aplikacije osnovne koje dođu u sklopu rom-a + mojih 5-6 svaki put instaliranih. I taman kad sam mislio odustati od 2.3.x romova, zbog prokletog battery draina (24-26h od 100% do 15% baterije), doslovno naočigled padanje postotka baterije, instaliram zadnju nadu, GingerXperiu v11 (kad sam krenuo u testiranje romova, bila je verzija v10), i doživim čudo - nema battery draina, mobitel je brz, kamera radi u normalnom modu na 3.0mpix, sve aplikacije rade, nema force close-a, wlan radi normalno (za sad), u quadrantu 935 bodova. To je to, konačno. Nemam ga dugo, vidjet ćemo trajanje baterije nakon nekoliko ciklusa punjenja/pražnjenja, ali za sada vidim da baterija ne curi ni blizu kao prije. Dakle, ako se netko želi maknuti sa onog puža od stock rom-a, preporuke su: Froyobread v0.23b (2.2.9 je base) GingerXperia v11 (2.3.7 je base).
#3638 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Evo recenzija galaxy note, meni se sviđa...ne znam ogroman je...baš ga treba isprobati po đepovima. Ono doć u butigu i uzet ga malo i isprobat ga stavljat u hlače i malo sjesti, pa malo hodat i tako, kao što kupuješ patike da te ne bi slučajno žuljale. Ja bih ga uzeo da imam para odmah ![]() http://www.engadget.com/2011/10/28/s...y-note-review/ |
![]() |
![]() |
#3639 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
#3640 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3641 |
Premium
|
Preveliko brate. I SGS2 mi je malčice prevelik, a ovo je k'o manji tablet. Ne, fala. btw, pitaj ga što mu se dogodilo sa Streakom i šta je bilo poslije toga... ![]()
#3642 |
od LemilicE
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#3643 |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
pozz.. da priupitam nesto.. imam HTC desire HD star 8 mjeseci, u zadnje vrijeme sam primjetio da kada odem na kameru i uslikam sliku, mob mi se automatski ugasi :S eo sad sam 5 puta sliko i 5 puta mi se ugasio mob :S jel imo iko takav problem? |
![]() |
![]() |
#3644 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
vrijeme za rootanje? mislim da ti jedino factory reset može pomoć, ali za svaki slučaj odi u settings/applications/manage applications/all i tamo nadji aplikaciju od kamere i probaj clear cache si probao neku drugu aplikaciju za kameru?
|
![]() |
![]() |
#3645 | |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3646 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
probaj sa ovim app-om unlockat mob https://market.android.com/details?i...=search_result |
![]() |
![]() |
#3648 | |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
ali, sad sam tek skonto da kada slikam bez bljeskalice, sve je ok, a kada slikam s bljeskalicom onda mi se mob ugasi.. sta bi to moglo bit :/ isuse boze prelazim na ajfon ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3649 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
#3650 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Btw, upravo sam spojio: miša (MX518 ![]() Sad još moram osposobiti webtop tj. prevariti ga da misli da je spojen na dock.
![]() |
#3651 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
ako nemas jos nekog updatea firmwarea službenog, onda factory reset ili drugi ROM
|
![]() |
![]() |
#3652 | |
Premium
|
Citiraj:
Koji je mob u pitanju? tnx |
|
![]() |
![]() |
#3653 |
Premium
|
Konačno i SE ima konja za bitku u visokoj klasi - Xperia Nozomi LT26i http://justamp.blogspot.com/2011/11/...lt26-pics.html
#3654 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Naravno da radi externi disk, samo treba imati dovoljno jak ispravljač za USB hub ili disk sa vanjskim napajanjem. Defaultno je podržan FAT ali ima kernel modul za NTFS.
#3655 |
Guest
|
@Lacy A ext3 i slični FS-ovi? |
![]() |
#3657 |
Guest
|
Better safe than sorry :P Ma, pitam zbog HD fileova i reprodukcije sa moba na plazmi pošto su oni veći od FAT32 ograničenja! |
![]() |
#3658 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
pozz. imam priliku uzet sensation iz vipa no pošto koristim t-mobile vjerojatno ću trebat otključavanje. koliko je to zeznuto i jel komplicirano jako? il da jednostavno tražim po oglasnicima zamjenu za otključani il iz t-mobilea? |
![]() |
![]() |
#3659 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ukratko, uzmi SGS 2 |
|
![]() |
![]() |
#3660 | |