|
![]() |
#3602 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3603 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ovaj COD 4 je pun njubara, sada sam se nasmijao kao nikada... Igram na nekom lijevom serveru s pun kufer ljudi (50 ljudi da budem precizan) i pita neki lik da kako može dobiti dodatnu municiju. Ja mu odgovorim da upiše u konzolu /getextraammo 1. Na to me hrpa Rusa počela napadati da zašto ja varam i koristim šifre... Kako mi je to bilo urnebesno počeo sam pisati da za zlatna oružja ukucaju /blingblingweapons 1 i za kontroliranje MIG-ova ukucaju /givemebackmywings 1. Nakon toga je uslijedio ban... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3604 |
Proktolog
Datum registracije: Oct 2005
|
Jel netko ima problema sa Xfire-om vezano uz COD4? Igrao sam COD4 normalno dok nisam instalirao Xfire. Od onda ga ne mogu igrati ako ne zatvorim Xfire... Prikaže se ona prva slika (zelena) i samo nestane. Ima tko kakav savjet?
![]() |
#3606 | |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Unaprijed hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3607 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
disejblajte xfire in-game tools - options - games .. odaberete Cod4 ali MP i dolje stavite kvačicu kod "Disable X-Fire ingame " ... nakon toga apply i to bi trebalo biti to
![]() |
#3610 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Sorry za double post ali trebam bump teme. Može li mi itko uploadati defaultni config? ![]() Neda mi se reinstalirati a trebam nešto probati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3614 |
|
Zombie mod, kod Tradera se može kupiti mnogo C4 ![]() Inače, evo sad na BTD-u stavili 3 tradera ![]() KOnačno nema gužve i nas 20 na jednom traderu, mada lag i G Spawn error još uvijek su tu
![]() |
#3615 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Juhu ![]() IW je napravio igru tako da u jednom trenutku može biti max 450 animacija/entities u igri - znači igrača, zombija, pušaka i slično - kladim se da je server puknuo na onom screenu gore ako je bilo puno igrača - zbog puno C4...
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3616 |
|
Ma nije puknuo server, bilo nas je možda 7-8 igrača, a zombiji su se još nisu spawnali, tak da nije bilo puno animacija Još je lik i opalio sve te C4 malo FPS pao sa 125 na 50 al ok ![]() Kasnije je opet kupio puno C4 pa poslagao tak na onu ogradu balkona gore ![]() Dosada jbg... ![]()
![]() |
#3617 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
ovako imam cod 4 i ocu igrati multiplayer i udjem za multiplayer i pojavi mi se ovo znate li u cemu je problem ?? http://slike.hr/vidi/lalala0.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3620 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ručno podesiti IP i DNS? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3624 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3626 |
Banned
|
Pročitaj,dao sam neke na prošloj stranici teme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3628 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
eo sada ovo izbacuje http://slike.hr/vidi/sadaovo0.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3630 |
Banned
|
ROFL ja mu napisao za one koji su kupili igru,skroz sam zaboravio ![]() 195.222.33.246:28962 62.141.63.100:28960 217.75.192.84:28963 89.149.238.143:28960 Evo ovo su jedini koji su mi ostali još u xfireu.Ostali su popadali,dugo nisam igrao na takvim serverima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|