|
![]() |
#3601 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Canon 6D, 68mm tube extender, reverse mounted M42 50mm f1.8 ![]() IMG_5110_full by Marko Hreščan, on Flickr
![]() |
#3602 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ok, ovo je zaista uspjeh poslikati. Koliko je daleko bio aparat od muhe? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3607 | |
Premium
|
Hvala ![]() Citiraj:
![]() Bile su mi fora zbog velicine, jedna mesarka i jedna mini. Tesko ih je namjestit kad su mrtve, nece stajat bas kak god. Prvotna mi je ideja bila da stavim manju ispod velike no nisam nikak mogel a da sve stoji kak spada. Jedan crop : ![]() IMG_5110_crop1 by Marko Hreščan, on Flickr
![]() |
![]() |
#3610 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja nisam mogao ni ulaz nac. Mislim da je bilo prekasno. Iso sam gore stalno ko klinac, imali su odlican frape. Ali sam bio zato neko jutro na Dolcu, bilo je suncano i super. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3611 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() IMG_3442 by Marko Hreščan, on Flickr ![]() IMG_3479 by Marko Hreščan, on Flickr ![]() IMG_3561 by Marko Hreščan, on Flickr ![]() IMG_3434 by Marko Hreščan, on Flickr
![]() |
![]() |
#3613 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovo je 400+mm objektiv? Ne mogu do EXIF-a da vidim. Ja sam one svoje gore sa 80-200 i stavljanjem u APS-C mod da dobijem još malo dosega ![]() ![]()
![]() |
#3614 | |
Premium
|
Hvala ![]() Citiraj:
![]() Sigma 150-600 mi se dopada jako, no mislim da nemam previse koristi od nje, ne vjerujem da ju bum tak cesto koristil da se bi opravdala kupnja bas.
![]() |
![]() |
#3615 |
The mighty pirate
|
Baš sam s kolegom bio gore, koji ima 150-600. Na 600 je stvarno zvijer, ali ga je na 200mm pojela moja Minolta 80-200. Zgodan objektiv, i ne pretjerano skup s obzirom na mogućnosti.
![]() |
#3618 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
ja probao isto par puta dogovarat oko cijene za neke stvari, ali nejdu dole ni lipe... ![]()
![]() |
![]() |
#3620 |
Premium
|
![]() IMG_5146_47_48_49_50_fused by Marko Hreščan, on Flickr ![]() IMG_5172_3_4_5_6_fused by Marko Hreščan, on Flickr ![]() IMG_5192_3_4_5_6_fused by Marko Hreščan, on Flickr
![]() |
#3621 |
The mighty pirate
|
Evo i jedne panorame od danas. Bio poslom u Rijeci i uzeo aparat... https://onedrive.live.com/redir?resi...nt=photo%2cjpg
![]() |
#3622 |
|
moram kupit lens protect filter canon regular 409 kn marumi exus 386 kn marumi dhg 208 kn sigma 260 kn e sad ako je netko koristio zanima me dal se isplati uzet skoro 200kn skuplji marumi exus? canon vec imam na drugom objektivu i bar ovak kaj sam gledao u ducanu prema ovom exusu zgleda jadno ![]()
![]() |
#3623 |
The mighty pirate
|
Ti shvaćaš da je to samo komad stakla, ništa drugo? Otvori njuškalo i imaš 77mm Hoya UV za 50 kn, kao i brdo drugih komada stakla za malo novaca. Ako baš misliš da ćeš nešto specijalno dobiti za 200-400 kn, onda samo naprijed...
![]() |
#3624 |
|
nije to samo komad stakla... ta kineska sranja po 50kn nit imaju navoj kak se spada i donose samo probleme... za taj protect/uv je najbinije da cim manje utjece na geometriju loma svjetlosti, tj da se ponasa kao da ga i nema ispred front elementa i najbitnije da stiti front element...
![]() |
#3625 |
The mighty pirate
|
Da ne krećeš odmah s negativnim stavom, možda bi se informirao što je Hoya u fotografskom svijetu i da nije neko kinesko sranje, kao ni B+W kojih se da naći za iste novce. A ti dalje radi kako hoćeš, tvoji su novci...
![]() |
#3626 |
|
u fotografiji sam jos iz doba filma i dalje snimam za gust na film izmedju ostalog znam kaj je hoya i znam da je za50kn je kineski fejk koji nema veze s hoyom... a B+W su takoder po 400+kn, bitno da si ti najpametniji u svakom topicu...
![]() |
#3627 |
The mighty pirate
|
Bitno da ti vidiš razliku na slici, i znaš je li original ili fejk. Imam nekoliko B+W-a koje sam kupio za slične novce, od ljudi koji su to nasljedili i ne znaju o čemu se radi. Razliku između originala i kopije već vidiš po težini. Kopije imaju aluminijske okvire dok originalni obično koriste mjed.
![]() |
#3628 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ovako... imam pitanje.. došao sam u posjed sony a7s, na njemu je (trenutno) sony 70-200 mm g objektiv, između njih le-a4 adapter .. no postoji problem.. kod slikanja fotki nastaju vodoravne crvene linije koje unistavaju fotke, a i video pati od istog problema. koliko sam shvatio problem se pogorsava s povecanjem iso-a.. sto je manji to se manje vide linije.. ubio sam se tražeći po postavkama i nista nisam nigdje uspio naci kao uzrok.. da nije senzor loš? napominjem da sam fotic osobno izvadio iz kutije i slozio, pazen maze i star je tjedan dana-koristen doslovce dva dana.. ima li tko iskustva s necim slicnim? evo i par slika za primjer: http://imgur.com/HLReqzL http://imgur.com/ABb5LkY |
![]() |
![]() |
![]() |
#3630 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
hvala ti, zapravo još nije plaćen fotić i sve pa moram vidjeti s pravim vlasnikom kako da to iskombiniram. javim ti se na pm čim mi odobri vlasnik ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|