|
![]() |
#3601 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
cini se ok ako stvarno tako stave u igru(jos je to u testiranju). jedna jutrošnja sa strikanom, napokon dobra prava akcija u biznismarku 7kilova, 204k dmg, mnogo expa i medalja, skoro 60k secondary dmg ![]() http://wowreplays.com/Replay/17358 ![]() oko zastavica neki wg stuff lik kaže: "Because of the vast amount of dragon flags that are to be credited, doing them all at once would risk crashing the server. To avoid this, the flags are being credited in batches which is why certain groups of people have yet to receive them. Normally, everyone who was meant to get them should be getting them within the next few days. I do agree that this should have been specified beforehand, though."
![]() Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 21.09.2016. u 13:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3602 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ja sam dobio jucer, al da je njihova komunikacija na visini...je. Nesposobna stoka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3604 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja dobio campbeltowna i kapetana za njega s 12 bodova. Na zastavice nisam obracao paznju jer su ih dijelili svako malo. Sto se njega tice, nit mirisi nit smrdi. Premalo torpeda i main gunova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3605 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Jedini dobar brod koji dijele je stalno Myoko, al jebemu, pa imam ih vec 7 valjda xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3607 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3608 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Sutra će bit da ih dijele "na rate" ili "obročnu otplatu". ![]() Ovdje se ne radi o običnim zastavicama. Ove zastavice daju +333% kapetan XP. Dok ona koju zaradiš sa Confederate nagradom daje samo +50%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3610 | |||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3615 |
Premium
|
sa bismarckom sam se 5 put vise zilio nego u geringu, a dobio 0.7k manje base xp, definitivno trabaju srediti taj xp malo jer capanje je op http://wowreplays.com/Replay/17375
![]() |
#3616 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3617 |
DBS
|
Kod mene još niti zastavice. Malo prije provjerio. Fubuki naprema Bensonu dobiva više XP-a, cca 50% više prema mojoj odokativnoj procjeni - kad se oduzme perma camo koji imam s njim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3618 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2016
|
Ja sam dobio 100. Mislio sam, da mi pripada 50 ali sad vidim, da imam 936 randoma i 71 ranked = 1007 ![]()
![]() |
#3619 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Dal mi se cini il su sjebali nes sa 3x XP. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 21.09.2016. u 20:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3620 | |
aka Striko
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3622 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3623 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3625 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2016
|
![]() |
#3626 |
DBS
|
Pišaona... ![]() - To je ziher radi onog krakena koji je pobrao neki dan. ![]() Na kakvog smo jazavca naletili jučer Roy i ja to nisu istine. RNGnau i ShinyHorse divizija on i ja. Mapa North, plovimo po lijevoj strani mape oko A baze (u Division modu, ovo je bio Standard Battle). Lik se mota oko nas ali ne ide naprijed niti radi išta korisno. Toliko smotan da je tu imao prvi sudar samnom. Reko ok, desi se. Vraćam se natrag jer nam uletavaju u bazu kroz onaj prolaz između A i B s druge strane otoka. Opet se lik zabija u mene. Reko WTF, koji ti je k? Odgovara "brod je nov, nisam navikao na krug okretanja još". Nekako ne vidim kako je Mogami iznenađenje nakon Myoka ali dobro. Velim mu da pazi. U capu porješavamo njihovu ekipu, ali Mogami torpedira nekog našeg tako da izgubimo i brod. I onda se čudi u chatu kako lik nije vidio njegova torpeda. Poslije je tvrdio da se sve vidi na njegovom streamu ili što ja znam... No matter. Dobio je jedno 3-4 reporta od mene i ponešto od Roy-a. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 22.09.2016. u 09:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3627 |
Premium
|
Cini mi se da je WGu doslo iz guzice u glavu koliko su zapravo zahebali sa zastavicama i koliko su prejake u tak velikim kolicinama. Problem je sto je sad prekasno da bi se event ponistio i ekipa ce pocet jos vise ludovat ako ne dobije svojih 300+ dragon zastavica. Po meni su te zastavice trebali limitirati na 100tinjak i ubaciti mix ostalih zastavica. Price da bi se server srusio je samo za prolongiranje problema. Op je kad netko dobije 300 zastavica +333% na exp kapetana, a u zadnjih godinu dana se zadovoljio sa 70-ak standardnih zadtavica koje daju +50%exp kapetanu.
![]() |
#3628 |
DBS
|
Ja mislim da oni nisu toliko pametni da im se nešto "čini". Prije neki neplanirani zajeb kao što je bilo s onom GNB nagradom za X3 na kapetana vikend. A te +333% kapetan XP zastavice se najbolje iskorištavaju na +T7/T8 brodovima gdje zarađuješ dosta XP-a. Tako da je to ajmo reć motivacija starijim igračima da ostanu uz igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3630 |
DBS
|
|
![]() |
![]() |
|
|