|
![]() |
#3601 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
http://www.bug.hr/master/vijesti/dob...-3/117612.aspx mislim da ću se prebaciti na USA server pa zaradit neku paru! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3602 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3603 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3604 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
http://eu.battle.net/d3/en/profile/m...79/hero/990033 zajebavaju se s profilima umjesto da ubace neki kurac u igru da bude zabavno nama koji smo presli igru za 2 dana ![]()
![]() |
#3606 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Bas, ja bi neki capture the goblin, grupno preskakanje arcane lasera... nesto zabavno u multiju. Coop PvE kao jedini mod igranja nakon 5 god razvoja? Alo? Fali zabave i svjezine. SC2 tako zakon custom gameove, ne znam zasto ovdje ne otvore alate za izradu takvih stvari.
![]() |
#3607 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Nemaju šta ubacivati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3608 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
evo to cu vam ja rec decki moji, izmuzli su nam pare (meni 100 eura jer sam fanboy i uzeo sam CE) i dobio sam kurac eto sta. ![]() nek ovo
nek ono evo to cu vam ja rec decki moji, izmuzli su nam pare (meni 100 eura jer sam fanboy i uzeo sam CE) i dobio sam kurac eto sta. ![]()
![]() |
#3610 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
jedino što me muči je da kad najave ekspanziju opet ću bit nahajpan i predbilježit se za CE, a u podsvijesti ću znat da me čeka activisionova pomno razrađena akcija zarade trilijuna ![]() a ništa, pričekajmo daj PvP (koji mislim da će bit zabavan, 2 dana) i možemo lagano navlačit kitonža do izlaska nekog novog contenta u obliku exoanzije di će ubacit jednog bossa i očekivat da ga farmamo 3 godine
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3611 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Da je tako jednostavno svi bi igrali na us serveru. Za paypal moras imati broj u US da potvrdis account plus dobit ces ban odmah pri prvoj prodaji jer ti je paypal registriran sa hrv/logiran iz hrv |
![]() |
![]() |
![]() |
#3612 |
Guest
|
ne znam meni ovdje niš ne fali. Po n ti put farmam act 1 spremam se za act 2 i svejedno nije dosadno. Uvijek padne nešto novo , proda se, kupi se.. |
![]() |
![]() |
#3613 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3615 | |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Potpisujem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3616 |
Akutna lijenčina
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3617 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nist ak imate frienda prek bare, zicajte ga da otvori acconut i stvar sredena. Jbg Europa je u krizi i ne trose se pare na ovakve gluposti. Ja sam zadovoljan i sa 70,80 eura mjesecno. Nije to losa cifra za stavit na stranu.. btw skupio sam 40 level 63 itema sa drugog i treceg acta. Nisam ih otvaro nego spremo i otovrio sam ih tek danas. Od 40komada samo 5 iskoristivih koji vjerojatno vrijede izmedu 500k i milju, nist posebno. Sve drugo trash... Nekoc sam na prvom actu dobivo bolje iteme od ovih danas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3619 |
Guest
|
200 sati = 2 legendary. Jedan smeće lvl 17 drugi onaj na prethodnoj strani. I to je sve. ACT 1 , jer na 2 me nerviraju neki mobovi |
![]() |
![]() |
#3620 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Legendary su priča za sebe treba ti tjedan dana da ga dobiješ, a jedino što je legendarno u njima je to koliko su loši. Ima masu magic itema koji su puno bolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3621 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Meni se više gadi igrati D3; imam, evo monka lvl 57. Čekaju ga itemi za lvl 60, ne mogu se natjerati da to "natučem". Preordao se Torchlight 2 i Path of Exile, pa da ću, nadam se, opet moću uživati u RPG-ima. U nadi je spas, ali kad sam vidio skill tree od PoE dobio sam orgazam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3622 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
![]() I ja sam preorderao već pred 2 mjeseca Torchlight 2, a isto ću Grim Dawn dok dođe. Još me dugo i Diablo držao (250+ sati)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3623 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije ni europski rmah toliko los bio prije, dalo se zaradit preko 1k eura mjesecno samo sto je ovaj mjesec naglo opala zainteresiranost, mislim da je tako i na us serveru, igra jednostavno postaje monotona a patcha nigdje na vidiku. Ono par patchava sto je bilo samo su jos vise pokvarili igru. Ja sam davno odustao od farmanja, potrosis x sati dnevno grindajuci i dobijes shit stalno, na ah s flipanjem se moze zaraditi hrpa milijuna u par sati. Prije ias nerfa je barem bilo fun farmati |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3624 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3625 |
Premium
|
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6294649845 čak bi nešto i moglo biti od ovog patch-a... živi bili pa vidjeli! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3626 |
Guest
|
Ma igra je vrh , sve ostale hack and slash su imitacije ..ovdje se mogu samo igrat i preprodavanjem na AH..evo zadnjih sat vremena kupujem i prodajem jedino i onaj Gw2 izgleda obećavajuće |
![]() |
![]() |
#3627 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3628 |
Premium
|
A nema se sta puno pojasnjavati-preprodavanje itema. Naucis max statse i kako rolovi idu, naucis sve klase i koji im itemi trebaju i sto je najvaznije trazis iteme koji imaju 4+ vazna statsa (npr mainstat+vita+alres+crit hit itd itd) jer previse ljudi bota na ah i vrlo je tesko naci nesto dobro sa samo 3 stata. Kad su 4 ili vise botovi ti nisu konkurencija plus ljudi ne znaju procijeniti vrijednost itema jer ne mogu usporediti s ostalim pa se moze bolesnih dealsa naci... Npr sinoc sam kupio nat helm sa 4cc za 4 milje i prodao instant za 32, samo treba imati srece Komentar na ovaj gore link i 10k usd- niste ni svjesni koliko ljudi je botalo sa 6+accounta od pocetka igre, skupili su im botovi milijarde golda (da milijarde). Je fora onda pokupovati skupe iteme na ah i prodati na rmah pa se folirati. Mada sam gledao par streamsa i konsultirao se s par amera na forumu, stvarno je smijesno kakvi su se tamo itemi prije prodavali, ponuda i potraznja neusporedive s eu ali i kod njih je zamrlo sve sada |
![]() |
![]() |
![]() |
#3629 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da samo 6. Bila ih je masa sa 100+ i to svaki account je mogo ic na US ili EU server u isto vrijeme. 600k po satu po acc x 100 = 60 milja po satu... U startu je zlato kostalo skoro 10 eura po milji pa racunajte .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3630 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |