|
![]() |
#3571 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ej ljudi! Prvo svima sretan Božić sve naj, naj! Evo igram ja gta4 imam dva pitanja! Kako da seivam igru kad ju želim seivati stalno mi šalje onaj windows live da se moram prijaviti, ali ja neznam koji je taj id pasword koji me traži! Gdje ga nać! I kako ukucam šifre? Probo sam preko moba, ali kad utipkam broj i stisnem zelenu slušalicu on jednostavno mi da signal ko da je zauzeto i makne mi mob! Jer može neko pomoči? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3572 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3573 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
kao prvo napravi offline profil ako nemas original,ili svejedno znaci samo offline account ili skini xlive.ddl da blockas windows live i biti ce sve u redu sejvati ce bez problema a drugo,pa kako si upisao?! npr za Sanchez ovako upisi 555-0150 tako nekako ne sjecam se a kasnije dobijes mob i sam stisnes na mobu sta hoces i on ti spawna npr.nrg 900 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3575 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Skineš xliveless mod koji ti omogućava da saveas bez Livea i da pokreces igru bez Social Cluba. Pošto nemaš live, nemožeš igrati multi.
![]() |
#3577 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Kad ga skineš, staviš ga u mapu gdje je instalirana sama igra te taj file zamjeniš s prijašnjim koji se tu nalazi.
![]() |
#3579 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Imam problem oko prebacivanja Save Game-a. Naime,prebacim tamo gdje treba(ne da mi se objasnjavat,pa evo SS): ![]() Gore pise "put" do toga... I on meni nadje kada odem pod "Game"->"Load Game"..ali kad ga kliknem da ucita on ga pocne ucitavat i nakon 2 sec izbaci "Error on Hard disk"...tako nesto slicno. Zna li netko mozda u cemu je problem?? Unaprijed hvala ![]()
![]() |
#3580 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
nezzz meni je tako errore izbacivao slican tome i jedino mi je pomoglo skidanje xlive.dll koji onemogucava Windows Live ali dalje mozes sejvati probaj nisam siguran da li je rjesenje identicno tvome problemu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3581 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#3582 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Skinuo sam xlive.dll i stavio ga u Windows/system ali opet isto. Ali ne vidim zasto bi tu taj xlive radio problem posto mi je profil Offline napravljen. Tako sam i prije imao i sve mi je super radilo kad sam snimio save game i ucitao ga. dario_cile jesi i ti mislio na taj xlive.dll?
![]() |
#3583 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3585 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
#3586 | |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
![]() ROCK OOOOOOOOOOOON!!!!!!! To mi je najbolji poklon za rodjendan IKADA!!!!!!!Hvala vam R* !!! ![]() Pa ne mogu vjerovat,tocno na moj rodjendan!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3587 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() Ma sugavi Rockstar, nabijem ih na *****, neka nabave poštenog programera i testera onda cemo pricati o njihovom gta serijalu, svaki gta ima tone bugova, na ovom zadnjem(IV) na zadnjoj misiji kada trebam uc u helic cijela slika se pocne trest od lupanja po space-u i svaki put fejlam. ![]()
![]() |
#3588 | |
OC addict
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3591 |
OC addict
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3592 |
Premium
|
Moguce, (dali si koristio neki drugi kontroler osim tipkovnice?), ali to ne umanjuje sve ostale bugove koje ta igra tj. gta serijali imaju. A moguce je i to da netko namjerno ne želi dati $ kad zna kakav proizvod dobije!
![]() |
#3593 |
OC addict
|
Ne,koristio sam tipkovnicu i mis...Jesi instalirao patcheve?Sjecam se kada je drugi izasao nije se moglo ici na internet caffe,onda je u trecem to rijeseno.Ja imam "onu" verziju igre i sve radi,jedino sto se lose vrti,cak i sa svim patchevima ali to je zbog ove šugave 9500GT,kad nadogradim na HD4770 1GB onda ce se dobro vrtit...Ovako moram igrat na 1024x768 i to je ono,tak-tak igrivo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3594 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3596 |
OC addict
|
Radit ce bez problema,moras stavit "ono" od 1.0.4.0 patcha na taj patch i radit ce ti 100%,meni tako radi od kad je izasao patch i nema nikakvih problema! 5. patch je meni donio 2 dodatna FPS-a,a 3. mi je donio 6FPS-a. ![]() Ja sam primjetio da ti patchevi puuuunoo bolje djeluju na kompjutere sa AMD procesorom,i to sam testirao i stvarno je tako,kod jednog prijatelja sa Intel-nVidia kombinacijom su patchevi cak skinuli 2-3FPS-a,a kod drugog,isto sa Intel-nVidia kombinacijom su dodali svega 1FPS...a kod mene sa AMD-nVidia kombinacijom su dodali 7-8FPS-a.. ![]() @Gigi1: Da,znam da joj treba jak proc,ali isto tako znam da se GTA IV moze jako dobro vrtit sa procom poput 5000+ do 6000+ pa nadalje,sa grafom poput HD4670,HD4770,HD4850,9800GT,9600GT i tako redom,garantiram da se igra moze sasvim solidno igrati sa mid-range dual-core procesorom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3598 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3600 |