|
![]() |
#3571 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Kako to izvest ? I mislim da bi vam umjesto pizze bolje "sjeo" jedan komad pancette istrijane : goood : njamm! ![]()
![]() |
![]() |
#3572 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3573 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
evo da se i ja oglasim. samo da kazem za arhivu da jako redovito citam sve na PcE forumu ali nemam volje nista komentirati jer se dosta svodi na prepisivacinu i pizdarije. igram sa 518-kom podloga func oko dvjestotinjak kuna ona dode ali zato sa snajperom skidam ljude na udaljenosti od 2m na vise. sto manje naravno bolje za snajperistu. na daljinu moze pogodit svaka fisa jer nema utjecaja vjetra ni tezine zrna. kad ti je netko ispred cijevi a ti gledas kroz snajper e to je onda problem. par stvari bi rekao koje smatram vaznima. vidim da vecina vas ovdje ima krivu teoriju o tome kakva je reakcija misa potrebna da bi se ostvario pogodak u igri. vecina vas a za to naravno imam dokaze jer gledam vasu igru dok sam mrtav ima poprilicno velik mouse sensitivity.to je pogresno s profesionalnog gledanja igranja. akseleracija gamerskog misa, vrijeme reakcije, odaziva i razlucivost kao produkt nedavaju brzinu misa. svaki mis moze letit to neznaci da je mis kvalitetan. zasto je gamerski mis skup i zasto su podloge skupe. zato jer promjene brzine kretanja, akseleracija kod naglih promjena smjera, tocnost tumacenja kretanja po podlozi su najvaznije odlike misa. podloge mora da reflektira sve sto joj opticki mis posalje. to je i njeno osnovno svojstvo ako njega nemate sve gubite. zato podloga mora biti AMEN pa ce vecina optickih miseva dati zadovoljavajuce rezultate. drugo svojstvo podloge je da mora nesmije pruzati osjecaj a kamoli otpor prema kretanju misa a kod profesionalnih dvostranih podloga hrapava i glatka strana pruzaju isto trenje samo kod hrapave je drukciji feeling pa kako vam draze sto se tice efikasnosti isto je. nakraju mozete sami zakljuciti da je vazno nanisaniti i pogoditi a ne zamahnuti i faliti te da je vasa reakcija mozak - ruka uvijek brza od najbrzeg sensitivity settinga u igri. moj savjet vam je nabavite velike podloge i dobre miseve. smanjite sensitivity drasticno. nemogu vam reci koliko to ovisi od vase podloge i misa ali neka vas zamah rukom preko podloge nauci slijediti svaku promjenu smjera kretanja vaseg protivnika. kad se budu prirodno ravnomjerno pomicali: on po ekranu a ona po podlozi to je tek onda pogodak. sve ostalo je micanje nisana misem po ekranu a to je kao da u paintu pokusavate nacrtati kucu ravnih zidova sa PENCILOM. jos nesto ima vas 50%koji ste instalirali neki cheaterski program na vase racunalo onako malo da probate sami kako to izgleda. onda vas ima 25% koji ste rekli ma nije ovo cheat samo cu malo ma ja imam los ping pa ako sebi malo pomognem ovim onda ja ne cheatam. naravno to sebi govore pubertetlije koji sebe mogu uvjeriti u bilo sto u ovim godinama pa i da nisu kreteni. ima vas 15% koji katkad koriste cheatove zavisno jeli gube, koga zele zajebavati i tako dalje i neki cudom misle da ja ta sranja zelim trpiti i gubiti svoje vrijeme. tako zapamtite nesto ja sam ovdje 4 godine vec. kad se pojavi punkbuster ja cu vidjet tko se vise nepojavljuje ili tko je odustao i sljedece 4 godine nece vas more jadransko oprati. igrao sam i unreal online i igram call of duty 2 na white tigersu svaki dan i davno sam proso dvadesetu da bi mi se neki folovi prodavali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3574 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Narednik .::Zderonje::.Rak MP44 Specijalist 1. Žderonjski pustinjski korpus
![]() |
![]() |
#3575 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
MM dobar si. ![]() ![]() nego, koga shaljemo u izvidnicu? : pirate : @rak ![]() jucher sam vidio neke kako se muvaju ispred shatora, recimo andeo, pa ne znam, jeli onda primljen, ili je kao i vechina dbio sadrzhaj cijevi?
![]() |
#3576 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Nakon riješenog pitanja pršuta i kada svi zaključimo da je to bolje od pancettte, kost je spremna za plivanje u manestri sa bobići. Tako ispunjenu prijavnicu možeš poslati na adresu: Žderonje Ulica Bakine kuhinje bb 10000 Zagreb Republika Žderonjska Sa naznakom: Komisija za primanje novih članova (ne otvaraj). Naš tajnik vrlo mnogo drži do protokola i svaka nepotpuna i loše ispunjena prijavnica će biti odbačena sa gnušanjem i popračena rafalom iz MP44.
![]() |
![]() |
#3577 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
ccc...kaj smo na to došli? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3578 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Inače moramo ovog špijuna i poznatog c ![]() ![]() Taktika će biti vrlo jednostavna - blitzkrieg udar odmah sa svim snagama. Njihovi špijuni padaju prvi - nekima ćemo sakriti bicikle radi umanjivanja manevarskih sposobnosti, drugima ćemo hitrim diverzijama isparzniti tajna logistička skloništa - za koje misle da mi neznamo, treče ćemo onsposobiti konstantnim pokretanjem jedinica radi umaranja i konačnog uništenja. itd ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3579 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() I da se zna - osobno logistiku smatram najvažnijim dijelom svake pobjedničke vojske. ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3580 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Zaista ne znam kako ta današnja mladež ne poštuje tuđi mir i potrebu za zasluženim odmorom vrijednog Žderonje.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3581 |
herr Flick
|
@gospar Meni cheatovi nisu potrebni niti ih zelim. Ja sam na nasem serveru iz gusta jer zelim zaigrati i vidjeti kako drugi igraju i shvacaju jednostavnu stvar -IGRU. Koristiti cheatove ili ko zna sto ubija svaki smisao svega toga. Evo prije neki dan sam prvi put isao na "bosance". Sta se tamo radi nisam mogao vjerovat. Pucam u tipa sa 2 metra iz njega u glavu i nista, ne pada vec se okrene i skine me jednim metkom. Dao sam Jr da proba, on je poludio i iznervirano ostavio sve. Ja se ne nerviram, previse godina imam i iskustva da bi me to izbacilo iz takta. Ali na nasem serveru ne zelim vidjeti takve stvari, zelim fer i postenu makljazu pa ko ziv, ko mrtav. U tom pogledu RAK i MisterM imaju moju potpunu podrsku : goood : Zavlada li anarhija i cheateri ja prvi dizem sidro i odlazim a mislim i vecina vas. Ne treba nam to. Vecina vas je mladja od mene (i jos par nas ![]() ![]() PS idem na "bosance" kad se zazelim "klanja" a ne igre
![]() |
#3582 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Slobodno napadni naše skladište sa nekoliko kg kermenadla i faširanog mesa.
![]() |
![]() |
#3583 | |
herr Flick
|
Citiraj:
Prsut i vino. To je bit svega! :clap: A treba li na naznaci za Komisiju napisat i (ne otvaraj i ne jedi) ![]()
![]() |
![]() |
#3585 | |
herr Flick
|
Citiraj:
nego odyebi u troskocima ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3586 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
ej ljudi sta je sad na kraju s tim team speakom, ono sam sve podesio, sta mi treba jos neki kanal, mislm kako stvar funkcionira, ako moze netko ukratko. onaj dio konekcie do t-com servera sam rjesio, dakle sad samo onaj dio za igru, sta treba podesit, kanal...?
![]() |
#3587 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Darth Vader, treba ti samo funkcionalan mikrofon i u igri stisneš (default) Z jer je team speak integriran u igru. Nadalje, ja iskreno vjerujem da na našem serveru nema cheatera. Malo sam visio na spectatoru i nisam vidio ništa sumnjivo. @gospar: Nije istina! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3589 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
![]() nes sam cito o nekom kanalu, nes je misterM govorio o tome pa zato pitam, al nema beda vec cu nekako skontat, kad nas bude vise online pitat cu.
![]() |
![]() |
#3590 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3591 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3593 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3594 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
Nemoj mi samo muljat da nisi kapacitet jer sam te vidio na svoje oči ![]() Žderonje ne priznaju nikakve virtualne dogovore-samo uz papicu i hladnu Žuju ![]() Drugi put se izvoli dotepst skupa sa Račinom, uvijek objesimo termin barem dva tjedna prije da si svi mogu osloboditi termin. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3595 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3596 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Osim toga-objasnio sam Mitzeku, ne da mi se opet. (kaj se tiče igranja) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3597 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Već mi je glupo kempat samo z Mitzekom, a kad dojdeš nas dva te bumo štitili mislim nebumo pucali po tebi (tukli te budemo s drškom od pištole ![]()
![]() |
![]() |
#3598 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Kaj je ovo? Subota je nikog na serveru. Get moving!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3599 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() ![]() Dovuci guz na server da zaigramo koju ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3600 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|