|
![]() |
#3571 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
ja fino i dalje nastavljam ![]() 22 LP x2 možda sutra u Gold IV ![]()
![]() |
![]() |
#3572 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ah, budeš vidio ![]() Taj gold je meni brutala. Dođem na 90LP pa padnem opet na 0 i tako cijelo vrijeme. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3574 |
Premium
|
Za svaki division 1 piva. U bronze ih je 5 i u silver ih je 5. I ajde, ovaj gold se računa. Znači 11 pivica bi trebali popiti ![]() Teo po takvome 20 ![]() ![]() ![]() Damn, i'm good ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3575 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Jebote nemrem ja toliko pive popit. Ali čašica rakije, eee o tome bi već mogli razmisliti. Već kad smo kod pijače, treba organizirati neki događaj da se ždere i pije... ovako forumaši i to. Vjerujem da nikoga ne zanima, ali meni se i jede i pije.
![]() |
#3576 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() za svaki Tier jedna piva ![]() Bronze -> Silver -> Gold, po mojoj računici to su 3 pive ![]() inače, baš su me razveselile ove vjesti da bum dobil i elise i skin ![]() ovaj tjedan me par put protivnički jungler koknul' sa elise pa mi je ona bila iduća kupovina, ali onda ovak morem nekog drugog kupiti ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3577 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() PTSP sindrom, ili PiTijeStiPiti.. Uvijek za ![]() @Panda Da, i mene. Elise je super champ, mislim se baš više posvetiti njoj ko toperu i supportu. Jer je prejaka, ali dosta teška za igrati TBH. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 09.10.2013. u 11:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3578 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja nikako ne mogu savladati Elise, koliko god pokušavao, uvijek nađem način da failam. Istini za volju, nemam baš ni puno vremena za gejmanje pošto slijedeće godine postajem pravi mouž. No zato pokušavam masterati Evelynn, to je jedan vrlo vrlo zahvalan champion koji nije težak, ali ako se dobro odigra može kerijati gejmove.
![]() |
#3579 | |||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() nisam to radil' već koju godinu, ali dok sam bil' na takvim stvarima bilo je zabavno Citiraj:
![]() ma meni je elise bar naizgled jungler savršeni viđal' sam tu i tam i na topu, ali sad sve rijeđe i rijeđe, to tam često nakon izlaska a za support, e to baš ne znam, možda i jesam videl' ali se ne sijećam Citiraj:
![]() a za evelynn, e za to se slažem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3580 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3582 |
Premium
|
Ok, momačka, here i come ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3583 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Hue hue, vidio nešto na fejsu, ali nisam bio siguran da li je neki joke ili službeno ^^ congrats Inače, s Elise se treba doći na lv3 što prije (blue, red ili obrnuto) i odmah gank ili countergank!...stvarno je bolesni jungler, samo nekako kasnije mi opada malo njena vrijednost |
![]() |
![]() |
![]() |
#3584 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
kvale za gold 4 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3585 |
Premium
|
Ide to tebi ![]() GJ ![]() Btw. meni jedan od najdražih streamera Zekent je u curse sad. GJ ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 09.10.2013. u 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3587 |
Premium
|
Cijeli team mi je sad onako. Streameri trollovi, neozbiljni wanna be pro playeri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3588 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Evo link |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3589 |
Premium
|
Mah, oni su mi više showmakeri nego neki profesionalci. Kad sam počeo igrati lol, voyboy mi je bio bog. Sad..hm... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3591 |
Premium
|
Sutra je Shadowblade Zed na sale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3592 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Nabijem ja više njih naku*ac, svaki dan jedno te isto. Zarađuju masne pare i opet nisu voljni srediti igricu da radi kako treba -.-' |
![]() |
![]() |
![]() |
#3593 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kaj fkt? OMG!!! Ja sada bas razmislajm koji skin da si kupim i ne mogu se odlučiti između Zeda, Rengara, Katarine (onaj princess of persia xD), Pool party Lee Sina i još nečeg, al se ne mogu sjetiti, a EUW opet ne radi pa ne mogu vidjeti xD U izboru mi je bila i Elise dok mi na svu sreću frend nije rekao zašto je uzeti ako ću dobiti Championship Elise. Koji sam ja panj ![]() Sad kad si spomenuo da će Zed biti na popustu, mogao bih njega ^^ Edit: Iako, na obzoru je novi skin za Zeda pa sada ne znam ![]() Edit 2: Nije Shadowblade, nego Shockblade ![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 10.10.2013. u 18:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3596 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
goddamn, zkj nisu skinovi jeftiniji ![]() imam taman na kartici 5€ da kupim paket od 840 RP i na accu 94 RPa taman mi fali 41RP do skina, goddamn ![]()
![]() |
![]() |
#3598 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ping? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |