|
![]() |
#331 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Taman sam si skinuo vistu, poceo mi nesta ucestalo izbacivati BSOD, iako je uredno radio pola godine na XP. Znas sta me zanima, gdje je njima tu "zaljepljena" garancija (da ne mozes otvoriti, kao na stolnim racunalima) jer bih mogao bez problema otvoriti i sam neke dijelove...ili se varam .. ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ja sam vec mijenjao hard i dodao jos rama u trgovini gdje sam ga kupio. lik je pred menom otvarao i nisam nigdje vidio naljepnicu ali sam odluci hoces li radit sam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Ima ko iskustva s win xp 64 bit na ovom laptopu? I gdje skinuti drivere? na toshibinoj stranici ima samo vista 32 i 64 i samo xp. pretpostavljam da su to 32 bitni xp driveri i da ne rade na 64 bitnoj verziji.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
@Prince-Artas E evo i ja sam svoj isto ocistio, bratic mi pokazao kako da otvorim laptop, i mogu ti reci bilo je hebeno dosta prasine. na kraju sve super radi. E i mi imamo isto 2 utora za memoriju Pozz Zadnje izmijenjeno od: GrgaCRO. 20.10.2008. u 01:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Registered User
|
samo odvijac i pici :-). p.s. moras skinuti i tipkovnicu da bi mogao ocistiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Jel to ovaj sistem rastavljanja?? http://www.irisvista.com/tech/laptop...assembly-1.htm Pretpostavljam da je isto za seriju A200 kao i za A210, samo je razlika u komponentama unutra Ako unutra nema nikakve naljepnice za garanciju, ide sutra remont, imam već iskustva s prijašnjim laptopom. ![]() Dosad je bila temperatura 72 u idle, 80 dok igram igrice(GTR Evolution, COD4, Trackmania). Jucer okrenuo laptop u puhnuo u bočni otvor. Izletila je pristojna količina prašine. Sad je u idle 56-7 C, a u igrama 65 C, vjerujem da moze ici i niže, kak je kod Prince Artasa, oko 50. Jos imam one paste Arctic Silver 5 za procesor, od prošlog laptopa, to stavim i odlicno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Registered User
|
hm...ne vidim nigdje na toj stranici da ima gdje skida tiokovnicu, ok ima 2 slike za iskljucivanje onog kabla od monitora, ali kako doci to toga to ne vidim da ima. ali ako vec imas iskustva u tome onda ti nece biti problem. da mi bratic nije to pokazao, nikako nebi skuzio da moram skinuti tipkovnicu, nit bi sam znao kako da ju skinem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#343 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Dali je jos tko nasao kako rastaviti ovakav model laptopa, ali malo detaljnije,da posta link? Za nedaj boze. Mislim da je krajnje vrijeme,i brža pjesma mi ga ugrije ![]() Skuzih da ima par stranica na onom linku od malo prije, my bad. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Premium
|
http://www.irisvista.com/tech/laptop...ay-panel-1.htm gugl rezultati http://www.google.hr/search?hl=hr&cl...a%C5%BEi&meta= Javi kako je prošlo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Premium
|
tnx tebi na tome što si provjerio link u praksi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
kad smo već kod a210-16f modela..bacite malo oko na moju temu... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=125607 nije baš o driverima ali... Help? |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
ovako, imam a210-16f već mjesecima, koristio sam vistu jer prije nije bilo moguće instalirati xp a da vam sve radi ![]() čuo sam da su stavili sve drivere za xp pa sam ga i instalirao, sp3 skinuo sam sve drivere i sve radi osim grafičke :S. Javlja mi " Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system" pomoć! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Registered User
|
nakon određenog vremena sam sam došao do riješenja pa evo ako ikome bude trebalo - http://www.driverheaven.net/modtool.php užas.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Premium
|
evo nakon godinu dana uspio sam naci drivere koji mi rade za one multimedija kontrole ispod ekrana. ali samo radi u windows media playeru, a ja koristim winamp. probao sam podesit u winampu pod global keys, ali mi prepoznaje te tipke kao 0x100000. kako natjerat to govno da mi radi u winampu? molim pomozite jer sam nisam uspio pokrenut u godinu dana hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Premium
|
Ja se sijećam kad sam sebi to namještao samo sam uključio global keys opciju u winampu i radile su mi sve tipke osim one treće (na kojoj je slika note).... Išao sam sada provjeriti da li će opet radit al nemam global keys opciju iz nekog razloga.... Pokušaj izbrisat te drivere šta si instalirao i onda pokušaj sa global keys opcijom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Premium
|
napravio sam to i opet nista. ne razliku je nijednu tipku. npr namjestim za jednu da da bude play/pause i on shvaca sve tipke osim power button da je ta tipka. dok upisujem u globay keys za play mi definira kao 0x1770001, stop kao E, previous kao 0x1740001, a za next mi nedaje nista. cim stisnem add on svaku definira kao 0x1000000 bi mi mogao tko poslat svoje drivere za controls a da mu rade te tipke u winampu, plz |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Registered User
|
pitanje jel lap kad je ustekan na struju , drzat bateriju u njemu ili vadit ? i da tem mi je processroa u idle nekih 79, 80 C, al tera vec nekih 3 mj tak , da skidam vistu , bubam xp ?e da i jesu oni driveri sta su na pocetku postani jos uvijek aktualni ? ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mrmak. 12.12.2008. u 01:17. Razlog: Da |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Premium
|
ocisti ga prvo od prasine da spustis temperaturu. ja sam maknuo vistu jer mi nije odgovarala, a to ce ti vecina ovdje preporucit. ja sam neko vrijeme drzao bateriju vani i stavljao po potrebi. ali u zadnjih pol godine, skoro svaki dan nosim laptop van kuce i pocelo mi je biti tlaka vadit i stavljat. netko je jednom napisao da se baterija kvari ukoliko se grije, ja nisam primijetio da se moja grije, a nemogu ti ni potvrdit dali je ta tvrdnja istinita. neznam dali imas tocno tu verziju ali je izaslo dosta verzija nekih drivera. pogotovo za wireless. ovdje si pogeldaj za drivere -> link |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Registered User
|
ista serija A210-16F da ni meni se baterija ne grije koliko sam primjetio ali isto tako kad vadim bateriju , temp pada nekih 7,8 stupnjeva. Sad negdje sam procitao neznam jel to istina da ako dodje do pregrijavanja i baterija nije unutra da moze popalit sve ... Uglavnom, posto nema na toshibinoj stranici nista od drivera za xp , jel ko koristio moddane drivere za grafu i kakvim su se pokazali ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Premium
|
Citiraj:
provjerit cu kod sebe ovo sa snizavanjem temperature kad se izvadi baterija. ali cu je ipak drzat i dalje unutra jer kako sam reko, skoro svaki da nosim laptop okolo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Jel ovaj lap ima 2 plocice rama u sebi ili jednu?DI mogu naci drivere za bluetooth za xp da to napkon proradi?
![]() |
#360 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|