|
![]() |
#332 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Je li moguce igdje sada naruciti (preko veze, prijatelja, porodice ...) pa dobiti kada budu dostupni? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#334 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Ne slažem se sa tvojim stavom o dot pitch-u. Ali jest zabavno. I cijenim trud, kao i uvijek. Za mnoge grafičare (CAD, animacija, obrada foto/video, ilustracija) vrijedi; što manji dot-pitch; to bolji prikaz. Sve (ili skoro sve) sto je sitno, a nuzno za rad; moze se povećati u OSu ili aplikacijama. Ako netko hoće čitati wikipediu ili knjigu s weba, neće ni kupiti takav monitor. That's all folks. I za kraj jedan stari, ofucani ali i dobar argument pobornika malog dot-pitcha: Vidis li ti, Visage, pixele i u stvarnosti? Ili si mozda u dugogodišjnem radu na L220X izgubio vid pa nas upozoravaš? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Netko = nekoliko forumasa koja vec sad broji novce da ga kupi. Monitor se prodaje i prodavat ce kao kucni/generalni monitor "za sve" namjene. U tome lezi moja kritika. Humor ide na racun vlasnika kojem ce isti biti jedini i primarni monitor na stolu. Crni humor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 | ||
"Samo vodu ne!"
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
kazu da je stigao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Jes, jes. Stigao je. Dobio informacion josh jutros. Jedan primjerak me već cheka. ![]()
![]() |
#339 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
E ovo je super, ja bio nestrpljiv i već uplatio 24" Philips TN, a vidi sad... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#342 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jep stigao je...ja bio tamo... No, sve je vec prodano ili rezervirano...slijedeci tjedan stize il "koliko hoces"... BTW Ako se netko boji mrtvih piksela....u roku 7 dana mozete vratiti bilo sto kupljeno u mikronisu ako vam se ne sviđa uz 3% manipulativnih troskova...što iznosi 96kn za taj monitor Ja ne znam za vas, ali ja radije riskiram tih 96kn i doma u miru sve pogledam nego pol ducana razjebem sa otpakiravanjem, spajanjem na svoj laptop itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Nevirujem da bi se tko žalia na veličinu zaslona da im netko ponudi HP 2465 za 3243 kune... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Just don't give a fuck
|
Evo kupio ga, no josh stoji neraspakiran u kutiji veličine kutije crt-a ![]() Javim dojmove kad složim. BTW, nisam kupio monitor da čitam forum i slično, već se bavim designom i bitna mi je velika radna površina. Obzirom da od monitora sjedim max pola metra, 24" bi mi čak i stvorio probleme. Idem sa Lenovom zaradit nofce za naočale i josh jedan Lenovo a onda tko yebe 24"...
![]() |
#345 |
Just don't give a fuck
|
Monitor sam pustio u pogon jučer kasno navečer i nažalost nemam slika, niti sam stigao vrtiti testove. Jedino što moram reći da dajem apsolutno svaku preporuku za kupnju ovog izvrsnog monitora. U pakiranju sam dobio apsolutno sve što dobiju i vani, D-sub, DVI, upute, software, spiralu za omatanje kablova itd. Prvo što me apsolutno oduševilo jest nevjerovatno korektna konstrukcija samog monitora i doslovce sam josh uvijek pod dojmom iste. Monitor djeluje kao da će nadživiti sve ostale komponente pa i mene samog. Rock solid. Druga stvar kojom sam ostao osupnut jest kvaliteta slike. Monitor stvarno ima nenadhebiv prikaz, sa realnim bojama, dubokom crnom i kristalno čistom bijelom. Primjerak koji sam dobio nema ni traga od backlight bleedinga. Vidni kutevi su strava. I nešto na što se moram osvrnuti: Naime, osobno nemam bash savršen vid i sa LG 204WT (20,1", 1680x 1050) sam zbog toga imao manjih problema sa sitnim i relativno nazubljenim fontovima. Ovdje, kod Lenova, to nije slučaj i sitniji font mi je savršeno čitljiv na nativnoj rezoluciji, kao što su mi savršeno vidljive i ikone i njihovi nazivi. Dovoljno je reći da sa 3m mogu pročitati subtitlove na dvd-u, dok to kod LG-a nisam mogao ni sa pola udaljenosti. Premda sam se u početku bojao rezolucije, monitor me i tim segmentom potpuno oduševio i iskreno ne vjerujem da će negativno utjecati na moj vid. Dapače. Stavit ću slike kasnije (najvjerovatnije u nedjelju), pa procjenite sami. Probao sam spojiti monitor na ATi dvi i na nVidia d-sub i nisam primjetio razliku u prikazu. Jedina mana koju sam primjetio jest da se monitor dosta grije, no to me i ne brine previše kraj 36mj garancije. Ono što moram istaknuti, jest da sam uspio dobiti HB2 rev i neznam dali su svi u ovoj pošiljci te revizije. Na kraju, vrlo sam zadovoljan akvizicijom i ne da imam osjećaj da monitor vrijedi svake kune, nego imam osjećaj da sam ga još i premalo platio. Stvarno iskrena preporuka svakom u potrazi za dobrim monitorom, i svaka pohvala Lenovu za odlično odrađen posao. ![]()
![]() |
#346 | |
Premium
|
Citiraj:
joj... ![]() ![]() ![]() someone kill me please!! p.s. oce ko kupit 226bw prakticki novi? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Just don't give a fuck
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#349 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ma... bit ce i jos jacih monitora! (tjesim se, tjesim se! ![]() EDIT: aj sam postaj kako se ponasa na nenativnim rezama, kako ti se cini scaling? EDIT#2: jel ima koji BP? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
"Samo vodu ne!"
|
I reci nam ima li bandinga!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Lenovo L220x slikano sa P1i pozdrav, review za vikend ako stignem iako stvarno nemam puno kaj reć dojde mi da bacim puding na njega i poližem ga kak je dobar :-)
![]() |
![]() |
#355 |
Just don't give a fuck
|
Nisam primjetio ni banding ni bleeding. Ipak, za detaljnije proučavanje i seciranje detalja sam malo kratak sa vremenom, pa ćete nažalost morati malo pričekati. Ono što sam primjetio sam naveo, a što se tiče scalinga - probao sam sniziti rezu na 1680 x 1050 i pogledao kako se ponaša u COD4 (jedino što sam našao instalirano) i nisam primjetio nikakve razlike naspram nativne reze. Ono što me ponovo fasciniralo jest što sam ponovo pogledao DVD film, i to u ležećem položaju na krevetu dok je monitor bio na stolu pri udaljenosti od kakvih 3m. Meni je naprosto nevjerovatna činjenica da nemam problema sa čitanjem titlova na tom monitoru, jer inače pri istoj udaljenosti imam problema i a 72cm telkom. Ne sa izoštravanjem doduše, već više sa svijetlom koje ista isijava te sa kontrastom. Izgleda da ova matrica manje dispacira svijetlo, ili da isto puno bolje fokusira. Kontrast a posebno boje su nešto što svakim novim paljenjem monitora oduševljava.
![]() |
#356 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
..no dobro,daj ti meni reci samo di tog čuda ima kupiti..i kulike novaca ![]() ![]() ![]() ![]() ..još kad dođe DVB-T kartuša..bit će cile mile..HustlerTV cijeli dan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Just don't give a fuck
|
![]() Pa mislim da se spominje oko pun kupac puta u ovom threadu, kao i u reviewu PCE tima? Dakle, možeš ga kupiti u Mikronisu. No nisam ziher da ih josh ima. ![]()
![]() |
#358 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
"Samo vodu ne!"
|
Daj molim te provrti ovaj test. Sve ti je tu. Mene zanima eventualni banding kojeg mozes dobro testirati na onim gradientima u testu kad ih rasiris u full-screen. Kad nadjes vremena, molim te napravi to i fotkaj, pa postaj ovdje. Bilo bi mnogima od velike pomoci jer upravo je taj banding najcesca mana dosadasnjih S-PVA panela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Just don't give a fuck
|
Evo, skinuo sam test i provrtit ću ga večeras, poslikam i postam sutra.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|