|
![]() |
#332 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#336 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
u pravu je Vuco - sa 3 gola razlike... " ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Nije, nije u pravu... Dinamo treba 2 gola, jer se ne gleda međusobni susret, nego gol razlika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
![]() |
#339 |
Guest
|
Eeee,da,osim što su "pametni" na terenu,takvi su i u zbrajanju.Zato i jesu to što jesu.Muka mi je od samoga pojma "nesreća",u svim njenim varijantama.Čisto silovanje izraza.Nije to stvar sreće,već hebenog mentaliteta.Kada nisu suci,onda ta famozna "nesreća"/"peh"...HSV je igrao "da ne primi gol".TO im je bila misija-TO su i ispunili,jasno je rekao Olić(i imam dojam da je bio iskrenije nezadovoljan od pola Dinamovih igrača!čast izuzecima!).A Dinamo?Misija?Te:"Vjerujemo u pobjedu",pa onda:"...baš i ne vjerujemo,iliti:ne vadi se na HSV-u",pa još i:"Remi je isto dobar,svaki bod je dobar(ma,'aaajde...)",a kao šlag:"...bod ili poraz ne mijenja puno na stvari".Sve izjave po novinama,ovih dana...pa,mislim ljudi moji,super strateški odrađeno,nema šta... No,ono što me jako rasp**** je izjava onoga bisera D.Šukera za neke njemačke novine,kao Hrvatska nema nikakve šanse protiv Njemačke u skupini.Jer nema novih Bobana,Prosinečkih,a ne vidi on (pazi sad!) ni Šukera,kaže...Majko mila. Poučak:ne obuvajte zlatne kopačke-zlato dokazano smanjuje kognitivne funkcije,i iskrivljuje percepciju stvarnosti.Ili nije bio samo "na zlatu"? ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Prestao sam se zifcirat jer se stvarno ne isplati, al zato gledajuci repku uzivam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Odavno vec ne gledam ni ne pratim nasu ligu. Nemas sto vidjeti. Jad i bijedu nasih klubova kada izadju van ? Ne, hvala. Bolji je Cod2, Crysis ....Gledati napuhane i preplacene "zvijezde" naseg nogometa? Cast izuzecima i reprezentaciji, ostalo nije vrijedno gubljenja vremena pred TV ! Nazalost
![]() |
#342 |
Nitkov
Datum registracije: Jun 2004
|
Čini mi se da se ja još jedini nadam... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#344 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Sutra odu zivci kvragu, opet ce bit hebanja majke. Nadam se da mogu, al opet ne bi me ni cudilo da dobe po tamburi |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Nitkov
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jel jos netko primjetio na livescore ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
najbolji klizac=najbolji igrac... ![]() nadamo se da ce dinamo ustreliti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ništ od europe dok ne uđemo u EU he,he kochu traku oko ruke i poduplati ugovor... manđžukić klupa...a šokota i balaban posudba zaprešić ... dudu vrati seeeeeeee... |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Premium
|
Koch je najbolja investicija ove sezone, a utakmica nemam komentara, umjesto da kad zabiju i da im se sve počne otvarat, oni se povuku. Mah, a da su zaslužili i nisu. Već se protiv Basela moglo vidjet da ništ od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
®
|
Citiraj:
kochu svaka cast,nije za otpis... al dinamu fali dudu ili slican a takvoga vise nema i sad cekaj 5 god da naide nesto slicno za male pare... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo par komentara igrača koji su danas sudjelovali u tekmi: Koch-fighter i pol Čale-tatica plača pa dečkić igra Etto-li la-dije onaj Etto od prošlih sezona Carlos-dve lijeve noge i glup ko k... Drpić-isto kao i Carlos Vukojević-također figter i pol-radilica Pokrivač-nije mi jasno zašto ne igra kao lijevi bek kaj je igral u Varteksu-solidan Modrić-nije potrebno komentirat-igračina Sammir-potreban hitni preodgoj što se tiče zaigranosti Mandžukić-sebični konj-otišo u nebesa,zabrijo si da je van basten Tadić-trudi se Guela-isto kao i Sammir Balaban-Boško buha-marš u inter-sramota Šokota-blagi užas E da neko bi trebao naučit tzv. prof. Ivankovića o izmjenama igrača. nadam se da nisam nikog uvrijedio al ovo je moje mišljenje
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|