|
![]() |
#332 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
A evo nekih igri zbog kojih ja sad moram naočale nosit call of duty 4,2 (igro ih stalno ali zapne mi negdje) Icy tower (igra 5mb a zarazna ) age of empiers 2 ( prove 2 g života na toj igri) stubs the zombie (igra rula smješna do boli) imperial glory (igra je dobra grafika ok strategija ok uglavnom igraj je jedna od boljih) age of mitologis the titans expansion (ja i moj frend igrali derali udarali uglavnom igru sam cjelu sam prešo ja mislim da je to najbolja igra koju sam igro) harry potter and oder of phoenix (igra je zakon i djeli prvo mjesto sa age of mitology) i možemi neko reći neku dobru igru gdje možeš bit mage bacaš čarolije i to a da nije samo ideš po mjestima i ubijaš neke divove i to ili još bolje neku igru gdje si učenik u školi magije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#334 | |
Premium
|
Citiraj:
ipak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Sve je to bla bla! Civiliztion je i ostati ce najbolja igra na svijetu. Ona je vjecna, nek mi neko dokaze suprotno ako moze. Onda je tu Elite...i svakako Sidovi Pirati (orginal) iako ni reciklirana verzija nije losa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma ljudi najbolja igra na svijetu je GRAN TURISMO ama bas svi djelovi! NA GT2 sam proveo 1,5 godina,na GT3 2 godine a na cetvorki isto toliko a 5 nazalot nisam ni igrao zbog neimanja PS3! Pa tako da mi je jedina zelja u svijetu igara da GT stigne na PC I da Age of empires 2 je isto jedna od najboljih! |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Half Life (multiplayer je bil zakon) ![]() BF2 Fear Effect:Retro helix (ps1), Tony hawk pro skater2(ps1) |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() menager 2007........ovisnik sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Metal Gear Solid ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#342 |
dev
Datum registracije: Nov 2007
|
Unreal Tournament 99 |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Hmmm pa jel itko igrao Front Mission 3 igru za PSX1??? Ja kad sam dobio tu igru tu noc nisam uopce spavao ni dan sutra do navecer, a onda sam krepao i zaspao zbog nedostatka sna..... Ako netko zna slicnu igricu za PC bio bih mu zahvalan da mi preporuci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
igrao....uploader još uvijek imam tu igru i još uvijek igram tu igru ![]() i od kad sam je dobio kad sam imao ps1 na mom kompu je emulator za ps1 i igru sam prešao jedno milion puta. Igra je meni jedan od najboljih rpg kojih postoje |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
clon: VW_Fan i Sony M2 i IntelCeleron i Cubisimo
Datum registracije: Mar 2008
|
Meni je najbolja Metal Gear Solid prešao sve neastavke osim četvorke,samo mi PS3 kupio zbog te igre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Kod mene: AVP 1 i 2, igranje kao alien je stvarno nesto posebno, a kao marinac je jedno od najstrasnijih iskustava u mom igracem zivotu. Volio sam nabaciti i Freespace 1 i 2, odlicne igre neznam zasto nisu dobile vise poklonika. (sada cekam da izadje Beyond the Red Line, simulacija Battlestar galactice u freespace 2 enginu, moglo bi biti fora za sve ljubitelje serije i igre). Od multiplayer: Quake 2, to je bio moj prozou u mp svijet, pogotovo q2dm1, o toj mapi dalo bi se napisati cijela enciklopedija, nevjerojatno kako dobro napravljena mapa, mozes ju igrati godinama a da ti ne dosadi, na toj mapi balans oruzja, pokreti i skokovi,sve je sjelo na svoje mjesto. Level designeri bi trebali dobro pruciti tu mapu. I za kraj cijela COD serija
![]() |
#356 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#357 |
Premium
|
Baldur's Gate 2: Shadows of Amn - priča, umjetna inteligencija, onaj osjećaj da u ogromnom svijetu se ne vrti sve oko tebe, samo si mali kotačić u tom svijetu ...
![]() |
#358 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
escape from monkey island 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007