|
![]() |
#332 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Baš sam sad skinuo xs++ sa linka na prvom postu i unutar rar arhive se nalazi files_to_upload, još neki folder i xs++.exe Edit: files_to_upload je vjerovatno obični folder, možeš u mapi gdje je xs++ samo kreirati taj folder da ne skidaš cijelu arhivu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Samo je 1 datoteka u rar-fileu dok skinem.Sada sam napravio novu mapu,napisao sam joj ime xs++,u tu mapu sam bacio program,a pored njega mapu files_to_upload.Dobro sam napravio,radit će? |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
...slova...
|
poz svi. ja san proba flashirat svoj k750, napravija san sve iz uputa, ali mi xs++ stalno daje poruku 13:21:53| XS++ v1.5 Ready ! 13:21:57| Attempting to open the interface... 13:21:57| 13:21:57| Turn off phone 13:21:57| Hold C Button on phone and connect phone. 13:21:57| You have 30 seconds. 13:21:57| 13:22:30| Error: Cannot open phone communication port 13:22:44| Sorry, your phone is NOT SUPPORTED 13:22:44| +++ Sendinging shutdown signal to phone... 13:22:46| Shutting down... USB flash driver san skinija i instalira, proba san i restartat komp ali nema promjene, opet mi da istu poruku. proba san s drugin k750 mobom i dalo mi je istu poruku. ako neko može pomoč bia bi zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Kernel panic
|
S ovog linka skidaš: http://www.flash-file.com/XS++/download.php ? Dok skinem rar file s prvog posta, otvorim ga i dobijem sljedeće: http://img355.imageshack.us/img355/9...eenshotoi5.jpg ,a tako ti mora izgledati i xs++ folder na disku.
![]() |
#338 |
...slova...
|
meni se oba mobitela upale kad spojin usb kabel, a u tutorialu piše da mob triba bit izgašen tokom cilog postupka. ja držin "c" kad uštekavan kabel i onda ga drižn još malo, ali mobovi mi se svaki put upale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Kernel panic
|
Citiraj:
Moraš prije spajanja izvaditi bateriju na par sekundi, zatim bateriju vratiti, stisnuti c i uštekati mob, ako nisi. XS++ isto mora biti već upaljen.
![]() |
![]() |
#340 |
Registered User
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#344 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Str 1 post 2 http://forum.pcekspert.com/showpost....66&postcount=2 Kriomag 21.91 camera driver (tnx to Rams) Link ->http://rapidshare.com/files/35271803...21.91.rar.html ![]()
![]() |
#346 |
...slova...
|
sve san to ponavlja 100 puta, već mi malo diže živce. sad ću probat u frenda na laptopu ovo napravit |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | ||
Premium
|
Citiraj:
e sad naziv datoteke nemoj kopirat sve ovo da ima tip datoteke (.txt) nego samo upisi pref_store Citiraj:
kad sve procitas (svih ovih 12 strana) skontat ces, i ne samo ti i ostali onda necete postavljat jedna te ista pitanja! Zadnje izmijenjeno od: -IJ-. 26.07.2007. u 15:39. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Registered User
|
Kod mene sto se tice povećanja sms spremnika se desila greska ili nije. Odradio sam sve kako pise i poruke su se povecale na 65000... ali zauzetih poruka tako da nisam mogao vise da primam poruke! "Kao zauzeto" morao sam ponovo flashati jer se nisu mogle navodne "zauzete" poruke nigde obrisati. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Registered User
|
migo! probaj prikljucit ugaseni mob(ako ne prode,probaj sa upaljenim), pa odi na my comp(desni klik) - manage - device manager. tu odi na usb, i gdje ti je zuti usklicnik, tu klikni desni klik i update driver. ja sam imo istu foru kao i ti...i ovdje sam je rjesil ! sretno |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Premium
|
Citiraj:
pa jel ti poslje proradio? (a onda nisi probo ponove povecat?) meni je prija stvaro probleme ja samo kopiro u nazivu txt datoteke pref_store.txt i onda mi nije je ocitavo i nista se nije desavalo nikakovo povecanje, kad sam samo upiso pref_store proradio je ! (al zavisi kako je pstavljen windows, jer ako u nazivu datoteke ne upises i .txt, datoteka ce ti biti ne odredjena) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Registered User
|
tel je cid49 red. ukucao sam pref_store i pokazao je MyPhoneExplorer-a 65.... tako nesto i kontam to su slobodne poruke,kad mi je stigla sms pisalo je da nemam vise memorije za poruke tj . da su zauzete?! Morao sam ga ponovo flashati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() neznam, nemogu skontat od cega mi se pojavljuje (dodje nekad telefonu) da mi se slike u albumima ne prikazuju, tj. stoi mi samo za njih neka ikonica sa cikom, koji govori da mi je to slika, al je ne mogu vidjet i kad ugasim i upalim mob. opet mi se prikazu! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
...slova...
|
e ovako. nakon tjedan dana pokušavanja odlučija san se pravit da ništa ne znan o svemu. izbrisa san sve drivere od mobitela s kompa, očistija sve fajle i proba ponovo i opet ne radi. pratija san sve korak po korak u detalje i opet ne radi. kad upalin XS++ pritisnen START, mobitel mi je ugašen, resetiran, ja držin C ukopčan kabel komp mi napravi prvo dva puta "blup, blup" i onda nakon 2- 3 sec opet "blup" pa 2 ili 3 puta brzo "blup" i mob se upali, zavibrira i stavi poruku INSERT SIM. nakon par sec mi XS da poruku FAILED OPEN. ja tad iden na DISCONNECT, ištekan mob, izvadin bateriju na 10ak sec i proban ponovo sve i sve bude isto. proba san s XS++ verzijama 1,2 i 1,5 gleda san DM, ali on mi sve pepoznaje, evo slika ![]() ako neko zna do čega je neka pogogne, pls. unaprid hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Registered User
|
migo! kako ti se ponasa mob kad ga prikljucis bez xs-a? ja sam imal isti problem... znaci spojis ga upaljenog, ---my comp(desni klik)/manage/device manager/usb i ako imas skinute dobre drivere(skini ih sa prve stranice od crn-og, imas link) ...e i tu ides na update driver, oznacis i to je to... meni je nakon toga proradilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
...slova...
|
Citiraj:
aj ako imaš msn javi se na: jamig0@hotmail.com večeras i pomozi ako ti nije problem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
jel postoji neki mod da mi snima vise od 10s video? |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Premium
|
Citiraj:
jel ti sad u mob softwer od W800 ili od K750 jer ako ti je na w800 nece ti prepoznat drivere sa CDa sto si dobio uz K750 pa ces morat skinut sebi sa neta |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|