|
![]() |
#331 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
haha dakle, cekam prikljucenje od 6. mjeseca kad je krenuo Metronet (popunio sam onu on-line prijavu) i svaki mjesec odgadjaju i svaki mjesec pise na onoj provjeri da ce sljedeci mjesec bit dostupno... i danas dolazi paket od Metroneta poštom, i ja se vec poveselio neke papire da sam dobio ili sta ti ja znam sta, kad ono: t-shirt Metro2Fast i privjesak za mobitel (ona trakica) i mala kartica na kojoj pise "Zahvaljujemo na strpljenju. Radujemo se budućoj suradnji. Vaš Metronet" jos im nisam dao ni kune, a vec pokloni stizu ![]() sta ce tek bit kad pocnem koristit ![]() ![]()
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 |
MadModerator
|
Napokon su mi prikljucili ADSL. Zasad nemam nikakvih zamjerki. Brzina ADSL-a je odlicna, vec sam napravio dosta GB prometa. Uzeo sam 4Mbit i Flat, i jos 6mj je pretplata 1kn, super! ![]() Telefon isto tako bez problema. Zvuk super, nema smetnji. Nisam probao kakav je ping u igrama, ali ovako preko speedtesta mi je oko 50ms po serverima u sloveniji i njemackoj. Jedino sta bi mogli odgovorit na te-komovo podizanje brzina, ono, barem da dignu 4mbit na 6mbit ![]()
![]() |
#334 | |
Njub :P
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#336 |
Njub :P
|
meni je oko 220, varira izmedu 200 i 250 konstantno ali najvise se zadrzava na 220. nego, jel ima iko problema dns sa netom? malo je usporen, down mi ide do 100 a up do 20..
![]() |
#337 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() mene je metronet dobro s****, zva san prije nekoliko miseci da provjerim dostupnost, rekli su nema problema, sve ok, da otkažem internet kod t-scuma, platim penale jer prekidam ugovor ranije, i onda njima pošaljem ugovor s kopijom računa. Ja san sve tako napravija, sad 16-og u petak istječe onaj zakonski rok od 30 dana za uključenje,al san se lipo iznenadija kad san ih jučer nazva da pitan jel sve ok s ugovorom jer me nitko još nije kontaktira za dogovor oko termina uključenja, rekli su da imaju tehničkih problema i da neznaju kad će moć izvršit uključenje, da to može bit za tjedan dana i za nekoliko miseci, ja san bez net-a od 4.9 tako da san već poludia od čekanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 |
networking wannabe guru
|
evo procitao sam svih 34 stranica threada, jer se nisam mogao sjetit da li je neko spomenuo sljedeće, na kraju se ispostavilo da nije, pa da pitam: jel mozda netko zvao njihovu SZK za prebacivanje tog Speedtoucha u bridge mode? ovaj tjedan ce me prebacit na Metronet pa me zanima kakva je procedura oko toga
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
nisam citao svih 34 strana ove teme ali samo jedno malo upozorenje, naime procitejte jako pazljivo ugovor koji potpisujete, jer ukoliko ga potpisete mozete postati likoalna "centrala" i to u doslovnom smilu, naime od one rupice koju vamnaprave u stanu/kuci, oni mogu napraviti jos 1000 rupa i provuc jos 1000 kablova, a vi ih nikako nemozete zabraniti, ovo sam samo spomeuo jer sam vidio svojim ocima kada je jedan gospodin imao "kutijicu" na zidu i sljedecim dolaskom kod njega imao je "kutiju" (velicina cca 0.5mx0.5m) eto samo info, nista vise |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
MadModerator
|
Citiraj:
![]() meni nisu nista busili po stanu, samo je dosao lik i ukopcao modem u struju, uticnicu od tel. i u komp... Imaju svoju infrastrukturu do cetrala, isto kao i Amis, Optima i Iskon.
![]() |
![]() |
#346 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
sta se tice infrastukture, da imaju vlastitu ali telefonski pozivi jos uvijek idu preko tcom-a radi DTK-a (nebi u detalje, jer ce se tema zakomplicirat a to i nije cilj ove teme) sta se tice kutije, npr zgrada sa 100 stanova svaki kat 10 stanova, 10 katova. Ti se nalazis u prizemlju i sve ti sljaka super, ali svim ostalim stanarima neradi bas najbolje (mislim na ostale katove) tada oni mogu doc u tvoj stan i razvuc nanovo parice po svim ostalim stanovima a ti im nemozes nista, i da NISTA ti neplacaju taj "ormaric" koji stave kod tebe malo jasnije? ovo je samo jedan tipican primjer, nista vise, nije bas tako u praksi, ali morao sam nesto smislit da bude sto jasnije |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
..
|
Citiraj:
koje nebuloze.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
MadModerator
|
Citiraj:
I kao sto je msvrtan napisao, samo ako dodju sa nalogom i policijom ili ako ih sam pustis smiju uci u stan... Kad se vratim u VZ procitat cu ugovor, al 99% sam siguran da takva stavka ne postoji u ugovoru.
![]() |
![]() |
#349 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja opet zbunjen... imam normalno provedene žice za telefon po stanu... sve preko Tcoma iamm sada... i recimo oću Iskon ili Metronet. I što onda oni rade? samo donesu svoj modem i spoje ga na moje instalacije, ili doslovno znači mi lijepe po zidu nove žice, koje dovuku iz hodnika, ili kako? WTF? jer ako je ovo drugo, onda mi to nikako ne paše jer sam u podstanarskom stanu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
networking wannabe guru
|
Citiraj:
kakvo razvlačenje žica po stanu, lol ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
MadModerator
|
mikimikic je poceo pricat o tome... ali to nema veze sa vezom. Metronet ce ti donjeti Thompson modem kojeg se prikopca u uticnicu u zid, onda se u modem ukopca telefon i LAN kabel za komp i to je to. Nikakvih provlacenja zica nema!!!
![]() |
#355 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
hahaha, metronet se nudio T-comu da ih kupi, ovaj put im je propao dil, ali ne znaci da nece 2put. tak da ne mislite da cete daleko pobjeci time sto ne uzmete iskon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
networking wannabe guru
|
evo dobio Metronet, sve šljaka, brzina je u sigu... telefon radi, samo ne radi Caller ID, kaze frajer u SZK da nisu svi telefoni kompatibilni sa routerom sto se tice toga ako je netko saznao user i pass za admin pristup ovom SpeedTouch Thomson ST 780WL njihovom molio bi da mi javi na PM
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|