|
![]() |
#331 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
stojim na 28% i cekam patch ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#334 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
1. Go to your "Vehicules" folder on your game directory (example: E:\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules) 2. Choose one car you like to drive cause of handling/speed/acel and that kind of things xD, I`ll make the example with de Ferrari Enzo. 3. You will have to make the backup of 4 files you can find in Vehicules folder, in this case: "Enzo.bnk" , "Enzo_I.bnk" , "Default.bnk" and "Default_I.bnk". 4. Remove the 2 Enzo files from that folder. 5. Rename both "Default" files so their names looks exactly to the Enzo files (so the "Default.bnk" and "Default_I.bnk" will be "Enzo.bnk" , "Enzo_I.bnk") 6. Run the game 7. Now when you go and search the Enzo in your garage you will find that the Enzo now looks like this default car ![]() But if u replace for example Enzo with default car, u can have 2 problems. First, you can be kicked from server. Second, other players will see Enzo, not default car jeli mi moze netko pomoc oko ovoga. fajlove sam mjenjao za audi tt,skin mi je kao default car ali performanse su od tt-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
CHEATERU.....hehe shala, nisam, a i ne namjeravam.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
jbg ajde cheateri pomozite. ![]() R@zzoR-u ne spamaj. ![]() ![]() moderatori,admini brisite mu ovo. ![]() ovde dosa nabijat postove.looool sala mala |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#342 | |
Banned
|
Citiraj:
Ako ti se igra ne sviđa definitivno nije smeće! Možda si ti od likova koji se furaju na C&C,WoW,Star (D)Trek,SW... Igra nije realna kao GTR (i drugi) ali nije ni čista arkada! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
e, da vas pitam par pitanja... ![]() -kolko kosta original -dal bi ja tu igricu mogao vrtit recimo na 1024*768 i na nekim low/medium detaljima a da ne steka ?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sad je samo pobrisano. Drugi put će biti malo duže hlađenje...
![]() |
#346 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
test drive se čudno ponaša na većini konfiguracija npr meni je na medium dobro radio na 30 fps-a probaj prvo pitati nekoga tko ima da ti posudi da probaš a ako ne poznaješ nikoga tko ima onda se malo strpi pa pričekaj patch da budeš siguran ako je patch popravio to, 350 kn ipak nije malo
I hate to see you leave, but I love to watch you go Zadnje izmijenjeno od: krešo. 11.03.2023. u 15:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
350kn ti košta original. Mogao bi je ziher vrtit na toj rezoluciji uz neke slabije pa čak i srednje detalje bez AA. E sad, hoće li štekat, nemam pojma... moguće da hoće barem dok ne izađe patch. Nakon toga vjerujem da bi trebala normalno radit. EDIT: Big guy je bio brži.
![]() |
![]() |
#348 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
sto da napisem ?!
|
heh, ja sam si je instalirao, nakon instala je pokrenem i za neko divno cudo sve ama bas vse radi bez ikakvog trzanja na 1024*768 i medeium detalji, ja reko mrak, igrao 10 min i idem ja jesti, najeo se i pokrenem je i imao sam sto vidjet, kaos, trza, ne mozes krenut... u biti evo SS http://www.imagesforme.com/images/9665kakojeutdu.JPG EDIT: nakon restarta igra radi savrseno, samo ne znam, idem prema kuci i ima ona utrka honolulu nesto i kad idem na start tu stoji, ne zabloka se nego se nista ne dogada, pa me zanima jel to normalno ili nije ? jehehebemu patch kad ce vise, igra mi je savrsena. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Željac. 23.06.2007. u 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
freak
|
Joj,igra mi se cini dost dobra...Ali,izgleda da ima isti problem kao STALKER....bez patcha nemos igrat na normalnim FPS-ovima ![]() A mozda cu moci igrat na 1280x1024 sa nekim Medium...Vidjet cemo,kad uzmem,javim...
![]() |
#353 |
/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
/
|
khm, da...to najprije probao... ![]() btw. probao i reinstall windowsa i the same ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
sto da napisem ?!
|
ja sam uspio rijesiti to sto nezeli uci u utrku, svi koje to zanima mogu me PM-at jer nije u skladu s pravilima ovog foruma da bi to pisao ovdje ![]() a ovo sto moram svaki put restartat komp prije igranja da bi normalno radio cekam patch jer tu ne mogu nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Banned
|
Citiraj:
Inače može se lako riješit!(Pravila su da se krše)! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
/
|
zahvaljujem Željcu na pomoći ![]() ![]() sad sve radi i uživam u maximalnoj grafici/igri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|