|
![]() |
#332 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo i ja sam instalirao Vistu. Problem naime u everstu mi uopce ne ocitava senzore ni temperature ni vot ni brzinu ventova pa eto ako neko zna u ceu je problem neka kaze. Inace mi se jako dopala. Konfa je u sigu ali neznam dali bi trebalo instalirati drivere za nForce3 Pozdrav Moki! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#334 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Premium
|
Citiraj:
Poz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Pokusavanjem resizanja jednog diska, uspio sam s***at stari C disk na kojem je bio WIN Xp... (u toku resizea se komp restartao). Ima li pomoci ili moram formatirati taj disk ? Ima li neki program za restore podataka. Napominjem da Windows VISTA ne vidi taj stari disk, a Partition Magic ga vidi (al s njim ne mogu napraviti nista osim formata). |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Slika na tv-u je opet malo sužena i tako je od verzije 9, a od opcija nema ništa u tom CP. Da, jesam ljut! Što je nvidia-i? Pa barem su oni uvijek imali drivere za sve OS-ove.
![]() |
![]() |
#339 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#340 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
da li postoje driveri za matične ploče bazirane na Uli 1695 čipsetu? takpođer, driveri za Live! karticu i Kasda ADSL modem... razmišljam o stavljanju Viste, pa da pitam prije... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta će ti driveri za Kasdu? Trebaju ti jedino ako se misliš spajati USB-om na njega.
![]() |
#343 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#344 |
Torrent freek
|
![]() |
#345 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#347 |
ZIJEEEEEV!!!
|
Ima, ima, sve radi na visti sa 1695 chipsetom, realtekove drivere za zvuk skines s realtekovih stranica, a drivere za jm360 kontroler, ako ti trebaju skines sa jmicronovih stranica...Ostalo sve radi odmah bez ikakvih dodatnih drivera.. ![]()
![]() |
#349 |
ZIJEEEEEV!!!
|
Jup, za sata2....ne mogu ti tocno odgovoriti, jer sam ja instalirao vistu na ide disk, a vista je uredno vidjela sata2 disk nakon instalacije bez ikakvih drivera, tako da neznam jel ih treba na pocetku preko diskete,i uopce jel ih treba uopce, meni eto nisu trebali, ali za slucaj da tebi trebaju da znas da postoje ![]() Naravno, ako ne uspije, uvijek mozes u biosu prebacit sata2 u ide mod i instalirat sve bez ikakvih drivera.. ![]()
![]() |
#351 |
Pink Floyd fan
|
nVidia je izdala drivere za chipsete, ali nema drivere za zvuk. Koliko vidim na forumu ima dosta problema sa njima, čak su ljudi morali napraviti restore iz safe moda jer se vista nije htjela ni bootati.
![]() |
#352 | |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Samo restart - plavi ekran - restart - plavi ekran .... I onda sam ubacio instalacijski cd od Viste, pokrenuo neki alat za backup restore i vrati Vistu u onu tocku prije nego sam instalirao Alcohola120%.... i naravno sve nakon toga radi normalno ![]()
![]() |
![]() |
#353 |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Evo jedan mali problem koji muci mog frenda: Vista + Kasda ADSL modem (LAN) Sve radi, komp radi normalno, internet radi (punom brzinom), sve ok, bez greske... ALI kod connectanja na Internet prodje nekih 15-20 sekundi dok se spoji (sto je stvaarno sporo za ADSL koji se na XP-u spajao za 2 sekunde) U cemu je greska? Kako da se to ubrza? ![]()
![]() |
#354 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Torrent freek
|
Isto... ma nije me ni briga, ionako se spojim jednon dnevno ![]()
![]() |
#357 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Ovako, instalirao sam vistu home premium sa orginalnog cd-a, zanima me ako ju prepržim i instaliram sa tog (preprženog)cd-a na drugi komp dali če sve normalno raditi...i biti legalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Radit će normalno, ali neće bit legalno. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Nebelwerfer
Datum registracije: Apr 2004
|
E vidiš to je i mene zanimalo ali malo drugačije pitanje. Je li moguće Vistu sa originalnog CD-a instalirati na PC i na Laptop pošto imam oboje bez nekakve povrede autorskih prava ili je moguće Vistu sa istim key-om instalirati samo na jedan komp?
![]() |
#360 |
Premium
|
Kak pise da su izdani 1-og 1-og a tek sad se moze download? I koje sad ja skidam? Znam da su mjenjali ono nf4 je nf500 al jos uvijek dole pise nf4? :confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|