|
![]() |
#332 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Perverzno ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#334 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Jedno pitanje.Kako dobiješ te sive? |
![]() |
![]() |
#335 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
bilo već na forumu kad ti neko niže reputacije da reputation point |
![]() |
![]() |
#337 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ovisno o forumskim postavkama, ako osoba nema jos 10 reputacijskih bodova, niti 25 postova (postavke po defaultu) ne moze davati prave bodove ostalima stoga nema zelenu vec sivu rep power kucicu. Znaci to je osoba koja jos nema izgradjenu niti utvrdjenu reputaciju. O tome sam vec pisao na ovoj temi i na upgrade foruma temi pa potrazite da se ne ponavljam na svakoj stranici.
#339 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
#340 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Meni nije jasno iz kojih razloga su meni degradirali reputaciju sa 3 na 0. Stvarno ne kužim kojim sistemom ti netko bez nekakvog pravog razloga može svojim glasom skinuti ili dignuti reputaciju? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 | |||
.
|
Citiraj:
... Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
#343 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#345 |
Moderator
|
#346 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
meni palo na 0 : goood : idem popit bevandu da mu bude lakse ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
meni palo na nulu, pa na -3, pa na -1 sad mi je na 0 sa 1 bodom, a bilo mi 2 sa 10 bodova. mene to osobno baš i ne dira previše. ali opet kad razmislim kad bi nešto prodavao na tržnici normalno da bi mi to ugled srezalo totalno i onome koji bi kupovao bacalo ga u veliku dilemu, a nikad s nikim nisam imao problema ! ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Moderator
|
Pa nije reputacija ta samo za tržnicu. To govori koliko je netko aktivan član i koliko pomaže na forumu. Mislim, ljudi su na tržnici trgovali i sa onima koji su bili poznati da delaju sranja pa su nadrapali, a kao sada će nekoga reputacija veličine 0 spriječiti da trguje sa nekime?
#349 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
ali opet daje neku sliku o čovjeku, kad netko ima minusa bi više pazio u trgovanju, brojao lovu više puta, došao sa frendom, ne bi slao poštom itd. A onaj tko je redovno na forumu i tko je aktivan mislim da ne bi radio probleme niti u trgovanju ni na forumu. svaka čast pojedincima koji dokazuju suprotno ! :clap: ok, je ova reputacija.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#350 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ova reputacija je po meni bezveze, a kad vidim komentare, ono ostanem bez riječi. reputacija predstavlja pojedincima zadovoljstvo da nekome napiše pogrdnu riječ, jer se to ne b usudio napisati a da se zna od koga je. imho, nepotrebno i nadasve glupo. ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Moderator
|
Tako je, ajmo svakih par dana okupiti ekipu na ovoj temi koja ce popljuvati sve zivo. : cheers2 Nece se nista promijeniti, reputacija ostaje kakva je, i kada je pogledam malo bolje, vidim da pocinje liciti na nesto. Pogledaj listu membera, poslozi po reputaciji odozada pa vidi tko ima negativnu reputaciju. Tocno oni useri koji su bili najvise puta opominjani, primali kartone, banove, mijenjali nickove i slicno. A pogledaj prvih 50 usera. Tocno onih 50 usera od kojih volim citati komentare, volim saslusati pa cak i volim primiti kritiku. Pa ajde da pogledamo i onu stranu reputacije, za koju neki misle da je i uvedena - trznica. Sa svim tim userima bez razmisljanja cu trgovati, sacekati lovu, poslati, rijesiti - dogovoriti se. Ok, iznimaka ima i na negativnom i pozitivnom dijelu, no forum nije lisen RL budala, to moramo znati. Samo sto negdje u svijetu rade vece gluposti, a na forumu se nabacuju sa rep pointovima. All in all, kada si slozim malo sve promjene u zadnjih godinu dana na forumu, preustroja podforuma, promjene skina, reputacijskog sistema, infractiona, uvodjenja novih !aktivnih moderatora - dobijem neku sliku o svemu, a to je da ide samo prema naprijed. No, svatko ce sliku pogledati sa druge strane i o njoj reci nesto drugo. ![]() Cheers.
#354 |
Moderator
|
Ides na member list. Kliknes gore na rubriku Reputation, i dobio si A-Z sortiranje. Klik na trokutic kraj naslova rubrike Reputation, i dobio si Z-A sortiranje odnosno poredak po najslabijoj reputaciji.
#355 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
To on broji ove zelene kvadratice ili bas rep. pointse kolko ko ima? |
![]() |
![]() |
#356 |
.
|
Pretpostavljam da broji koliko ima rep. pointsa (po kojima se dobivaju ti ''kvadratići'' - 100 glasova = 1 ''kvadratić'' više, ako se ne varam) |
![]() |
![]() |
#360 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
No shit, ja sam jedanajsta Bit će nekima krivooooo ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|