|
![]() |
#331 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
sve to sa Hajdukom je postalo vec predosadno i prezalosno, prosle godine je bila halabuka oko nove uprave....Stimac&co..., pa opet nista, doveli Rukavinu, po novinama natpisi od kilometra, pa nista.... sve se to u sapunicu pretvorilo, sada dovode igrace koji su na zalazu karijere, igrace godinu ili 2, kolko ce i ova uprava ostat, a sta ce bit poslije boli ih Quratz, e pa boli i mene gledat cu LP i uzivat u nogometu, a kad cujem da je Hajduk poceo igrat mozda i odem na koju tekmu, al tesko jer skoro idem u Zg na faks ![]() i kad sam vec kod ZG-a svaka cast Dinamu, slozili su odlicnu momcad koja zapravi IGRA, igraci im ne trce okolo ko corave kokosi, i kad budem u Zg sa zadovoljstvom cu otic na oni vas ruzni stadion ![]() toliko od mene edit: vidim da je Dinamo doveo Robija bit ce ga ljepo za*ebavat kad dodje na ljeto (radim kod njih u restacu ![]()
![]() |
#332 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Cisto objektivno razmisljanje. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Najlakse je sada pokopavat Hajduka, je, u krizi je, ali to nije razlog da se vedrije ne razmislja, gore od ovoga ne moze....Sto se Dinama tice, svaka im cast, ali je lakse kad si blizi oltaru di je kesa, gospodarstvo u Splitu je lose, tesko je kupiti pravog igraca i svaki pomak je dobrodosao, najlakse je govoriti da je Hajduk skovaca i okrenit mu ledja, a cim dodje koja jaca utakmica ( npr. Roma ), najvaznije je biti vidjen....Da, Tudor dosta dugo nije igrao, ali mu je ovo najbolji potez jer je nasa liga nezahtjevna i taman da bude na oku Bilicu, Rapaja je i s 34 god. bolji od 90% igraca HNL-a, a N. Kovac je takva radilica da drugima treba boca s kisikom za onoliku trku...Sve u svemu bit ce vatre...Pozz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
teta Mraz
|
Citiraj:
slazem se da su to kvalitetni igraci, al isto tako igraci na zalazu karijere koji su tu vjerojatno dosli kako bi ubacili u "nizu" i lagano zavrsili karijere, sta se Tudora tice zadnji sam ga put vidio da igra jos kad sam imao dugu kosu i svirao po motopartijima ![]() a sta se tice novaca, da u Hajduku ima netko ko zna (zeli) izabrat igrace koji zaista i vrijede kolko ih se plati ne bi se pricalo o besparici, ima Hajduk dobre sponzore i ne vjerujem da je tu glavno problem, uostalom bilo je odlicnih sezona u kojima je sigurno bila manje novca na raspolaganju nego sada, a na Niku si zaboravio? za njega nije bilo novca jeli? mislim da je glupo rec da "Dinamo ima vise novaca pa je bolji", iako i u tome ima nes ali cinjenica je da Hajduk gubi od Slavena i "slicnih", a na terenu izgledaju ko macke bez brkova, strava, stvar je u cilom vodstvu, od uprave do trenera (pogotovo), koji mora bit autoritet igracima, Hajduku treba hrvatski "Hiddink", da natjera igrace da balet plesu ako treba, al da ima discipline, Stimca necu ni komentirat, kao igracu svaka mu cast, al mislim da u Upravi ne radi posao kako spada, jer kako sada stvari stoje ni pola Man Utd-ove postave ne bi puno toga prominilo ipak imam malo optimizma da se bude pomaklo na bolje, pa cemo vidit na jesen, jelde? odo sad spavat
![]() |
![]() |
#335 |
Respected User
Datum registracije: Jun 2006
|
Volio bih da Niko dođe u Dinamo,a ne u Hajduk ![]() S Modrićem bi se odlično slagao i dao Luki više slobode u napadu,te bi uz sreću u ždri***u,objektivno,Dinamo trebao ući u LP ![]()
Gericom Hummer- P4 3.06 GHz,512 Mb of RAM,80 GB,ATI Radeon 9000 64 Mb Black beast DFI Infinity NF4 Ultra-U,AMD Athlon 64 3200+(AC freezer 64 pro),2X512MB Kingmax PC3200,Gigabyte Radeon X1600pro 256MB,Seagate 250Gb Pioneer DVD-RW DVR-111D,Thermatlake Mambo+Fortron350W 17" LCD Philips 170C |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Dinamo je sretno pobjedio u kupu. Da su bili penali Nikoloski bi sigurno bio bolji od dinamovog klinca. Samo ne znam kako ce slaven u kupu uefa (tj. kvalifikaicjama) kad je otisao trener, mumlek i sopic su stari vec. Posavec nakon sto je otisao iz slavena prosle godine igra katastrofa. Zahora ako zabije gol to je cudo, Dodik je isto pred odlaskom cjelu sezonu je ulazio samo sa klupe u zadnjih 15-20min. Ali definitivno ne mogu bit gori nego sto su svi ostali hrvatski klubovi prosle godine pokazali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#339 |
Premium
|
1.HNL 06/07
Za ovo vridi placat HRT, Maminjo je legenda, ali i Stimac se neda...Sudar dvije najmocnije persone HR nogometa vrvi od replika, bez dlake na jeziku su, sto se i ocekivalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
teta Mraz
|
Stimac nista doli pricat vise i nezna....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 | |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
maminjo je najveća sramota dinama, čoban i sramoti mi svetinju di god stigne, a što se štimca tiče, hm, također nemam lijepih riječi... dok je takvih u vrhu hrvatskog nogometa imat ćemo dinamu prvenstvo, hajduku kup i obrnuto, a ostali neće biti vrijedni spomena ![]()
![]() |
![]() |
#342 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Kriminal i korupcija ![]()
![]() |
#344 |
Premium
|
Domzale - Hajduk 2-0...Domzale, ej Domzale rasturilo i igrom kako kazu izvjestitelji...E, sad mi je stvarno puka film, nek se gone u onu stvar svi skupa, ja vise ni kune za kartu necu dati, dosta sam glumia budalu i vise mi je navrh glave pisma "ako ne postanes novi prvak ti"....Zalosno, zalosno....ali istinito... |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Čini mi se da hajduk nema tak lošu momčad koliko loše vodstvo. Pudar na tekmu sa slovencima došo ko na plažu ( u kratkim hlačicama).... ![]() U petak je (mislim) izvlačenje parova, pa ćemo vidjeti kog je dobio Dinamo....u svakom slučaju, nadam se da će relativno lako proći ova dva kola i da će prezimiti u europi, čisto zbog koeficijenta koja nam sad totalno sucks-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Premium
|
Ma Dinamo je za Hajduk televizija u boji - s daljinskim...Dinamo ce vjerojatno proc, a moji tesko, tesko, to je gomila sminkera i polupismenih ljudi dovucenih sa svih strana, kojima je najvaznije doc na neko otvaranje kafica i slikavanje kraj nekog bisnog auta za sponzore...A o balunu veze nemaju...Ma nabijem ih sve na gumistucnu od karabajze.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Mislim da bi hajduk mogo proći kolo-dva u kupu uefa da ih netko prvo dobro izbičuje i zaprijeti plaćom - da počnu trčati.... ![]() Dinamo sad ima dobru šansu sa ovom ekipom - na žalost zadnju jer će modrić, dudu, ćorluka do kraja godine otići....nadam se samo da poslije toga neće kupovati penziće ko DiCanija samo zato jer zna dizati ruku..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Fak, ode Eduardo, aukrasni****c.... ![]() Sranje. U Arsenal. Nadam se da je bar izvukao dobar ugovor...
![]() |
#349 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
20 miljuna ojera dinamu , a dudu 4god po 4 milijuna , zvuci dobro ... iako steta da je otisao jedan takav igrac , tesko da ce tadic , sokota , vuga i dr. kakti u napadu ove sezone biti po golovima blizu duduu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Super Moderators
|
Mislim da to za cijenu nije nigdje potvrđeno. Uf, kak mi je žao kaj je otišao...
![]() |
#351 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
http://www.net.hr/sport/page/2007/07/02/0493006.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Super Moderators
|
Ja sam naletio na dvije informacije. Jedna veli 9 milja €, druga 24 milje €...pa ti znaj :-)
![]() |
#354 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma nemjte me zezati, ovo je strašno, kaj se nisu mogli strpjeti do lige prvaka/kup uefa. Ovako su Dinamove šanse umanjene za barem 30% da uđu. Možda da je Kovač došao ne bi ga prodali. Znam da Dinamo ima kvalitetne igrače koji bi ga mogli zamjeniti ali Dudu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#355 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
mislim da bi ima više falio modrić. jest da će im faliti, ali ofenziva im je dobro popunjena (šokota, guella, vugrinec... navodno i tadić briljira u zadnje vrijeme) mene više brine obrana, tu je dosad bio uzrok europskih krahova, tako da me puno ne brine ova prodaja, štoviše drago mi je zbog njega, odavno je prerasao ovu ligu i tu više nije mogao napredovati...
![]() |
![]() |
#357 |
|
Pa da naravno, za te novce mogu još dovesti par igrača. Ja se slažem da su obrana odnosno golmani veliki upitnik. Kad se samo sjetim kakve su sve golove primali u pretkolima ![]() U svakom slučaju sve najbolje Eduardu, još kad bi nova ili rtl prenosili tekme većinom Arsenala kako je to bilo prije par godina ![]()
![]() |
#358 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Sramota ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo jos jedne novosti, bice svega u Mamicevoj kuhinji ![]() http://www.24sata.hr/index.php?cmd=s...e_id=main_page A oni su se kao iskazali kao kvalitetni golmani ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
|
|
|
Oglas
|
|