|
![]() |
#332 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
evo aktiviran mi carnet pristup i dodano još 1500mb ![]() malo sam se namučio dok nisam skuzil da moram odabrati PAP autentifikaciju APN: carnet.tomato.hr username: username kojim se spajate carnet (AAI@EduHr) pass: pass kojim se spajate na carnet proxy: *prazno* port: *prazno* auth type: PAP |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Dali postoji neka tarifa od ht/tele2 sa kojom se može jeftino napuniti tomatov "na tuđi račun". Znam da je bila neka tarifa na teletu koja se mogla aktivirati na 1 mjesec, ali koliko sam čuo da je sad na 2 godine.
![]() |
#334 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Je li ima netko žestoku tarifu da me preporuči? Tj. ne treba nikakva preporuka nego mi treba korisnički broj od nekoga tko već koristi tu tarifu http://www.tomato.com.hr/dovedi-korisnika Dobit ćemo oboje po 1 mjesec gratis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Evo meni treba također broj referenta da iskoristimo tu akciju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Brat i ja nikakvih problema,a i ostali prijatelji.To ti je je Vip,nema previše dileme. Jedino kod te brutalne tarife,ode dosta novaca na uspostave poziva. Zašto ideš sa bonbona ako se smije znati? Je li ono da ne stižu pozivi i sms-ovi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Sve mi štima kod bonbona, nema problema s pozivima i sms-ovima, stvar je u tome da ona promocija s 1000min i 1000 sms za 1kn će nestati druge godine i nema šanse da za 70kn dobim ovaj deal kao kod Tomato ![]() A šta je s pričom oko potrošnje megabajta kod Tomato? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Aha,ok. 10kb ti je u brutalnoj obračunska jedinica,tako da tu nemaš problema.Ali u Žestokoj je 1MB,pa je to zeznuto. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#346 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Ako u TOMATO netko želi prijeći na ŽESTOKU tarifu, i hoće mjesec dana potpuno BESPLATNU i BEZ NAKNADE tu istu tarifu, ali nezna nikoga ko ju već ima, možes slobodno mene kontaktirati jer je i meni u interesu kolko i tebi da dobijem BESPLATNIH mjesec dana!! MOJ Mail: jefferyopena@gmail.com Akcija traje još tri dana, zato POŽURI p.s. poslije plaćam cugu |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
prebacujem se na žestoku sa carnet 3gb šta mi treba za to? jesam li ja autmoatski u carnetu ako sam redovni student ili trebam to nekako aktivriati, kak to ide? je li problem ovaj 1mb obračunska za internet? namjeravam koristiti internet i na mobitelu i na laptopu preko mobitela, oće to bit ok? može li se limit umjesto na 200, namjestit po želji, da ne ide preko ovih osnovnih 99+5kn? Zadnje izmijenjeno od: M.Vlahovic. 27.12.2013. u 00:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ukoliko želite aktivirati CARNet promociju potrebno Vam je CARNet korisničko ime i lozinka a za pristupnu točku trebali bi izabrati carnet.tomato.hr Nakon prikupljenih CARNet podataka trebate kontaktirati Tomato Službu za korisnike na 092 9933 kako bi se usluga aktivirala. Nije problem ukoliko nemaš svako malo 3G/Wireless prebacivanje. Citiraj:
Ne znam.
![]() |
![]() |
#350 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
bilo im je i vrijeme ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
dani77 si dobio đabe mjesec? ![]() ako se neko prebacuje na ovu tarifu i pritom želi 1 mjesec đabe nek se javi na pm za studoše 3gb neta umjesto 1.5 i zbilja pohvalno za obračunske kilobajte, zasad je ok mreža |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
može, postavke>pristupna točka>+ da dodaš novi Naziv veze: tomato APN; Pristupna točka: tomato Proxy ulaz: 8080 Proxy adresa: 212.91.99.95 na kraju klikneš na to da se aktivira ak možeš slat onda samo podesi gprs pa ćeš moći i primat mms |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Nova tarifa točno po mojoj mjeri, tim više što mislim otić iz tele2 radi štekanja mreže: http://www.tomato.com.hr/zicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ovo zvuči odlično... Taman ću u petom mjesecu uključit tu tarifu umjesto ove brutalne koje sad imam... Ionako su mi poruke sve besplatne preko vibera a razgovori su mi kratki, još samo da povećaju podatkovni promet di bi im bio kraj.
![]() |
#358 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne zaboravite na uspostavu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa standardno kao i u brutalnoj... Uglavnom mi se ništa ne mjenja jer više od 200minuta nisam nikad potrošio a sada mi je u startu 20kn manje pretplata. Za tipove poput mene koji jedva da zovu i uglavnom koriste 3g ovo je najbolja tarifa.
![]() |
#360 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Imam brutalnu, sad ću se prebaciti na tu, 40kn mjesečno a neki vrag dobiš u tarifi ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|