|
![]() |
#331 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
280ks/6200rpm 363nm/4800rpm kad ubaciš ks, fali 40nm, a kad ubaciš nm fali 40 ks. Pitaj frajera kako on to računa, ali tablica NE VALJA i amen, a ti kalkuliraj do besvjesti. EDIT; i dobro, zašto bi mene zanimao podatak koliko moj auto ima ks na toliko i toliko rpm???glupe li tablice. rekao si da računa ks iz unešenih podataka, a to nije tako. I je uopće ne pobijam te tvoje tvrdnje, nego se vodi rasprava o dizelu i benzincu. dizel ima teži motor i i skloniji je podupravljanju od benza, samim time nepodobniji za sportsku vožnju. Svakog turbo benza se može više nasvirati od dizela, kako god okreneš. I taj benz će ga satrati. Onaj dizel sa Le Mancha se tu ne ubraja jer nije niti serijski niti išta, pričamo o serijskim vozilima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Vectra 0-100km/h 9.8 sek max 217km/h Passat 0-100km/h 9.8 sek max 209km/h Mjenjač je više za top speed, a ubrzanje mu ne zaostaje za passatom! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#336 |
Premium
|
Meni nije jasno zašto je to relevantno za raspravu o dizelima i benzinjarama, Na stranici piše power-torque, dakle ja sam mislio da računa koliki je moment/snaga automobila, jer bi to bio koristan podatak, mada se za sve aute može pronaći za 2min. A šta da radim sa podatkom koji zapravo izbacuje stvarno ne znam što bih : stoopid : stoopid , tj sa saznanjem da auto razvija nešto manje snage na max momentu i obrnuto, to je jasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Astra Karavan 1.9 CDTI 1450kg, 0-100 9.2 sek, 207 kmh Vectra 5v 1.9 CDTi 1469kg, 0-100 9.8, 217kmh nebih rekao da imaju isti mjenjač vectra je limuzina zato su napravili drukčije odnose u mjenjaču da ide malo brže, odnosi se na sve brzine što se vidi iz ubrzanja i među ubrzanja! : hello2 : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Guest
|
Onaj kalkulator je bio namjenjen za ovu tvrdnju : Citiraj:
Sad ste vas dvojica uletjeli sa baljezgarijama kako ovaj kalkulator ne valja ništa. I čudite se ko tuka govnu kako kad ubacite okretni moment i broj okretaja da vam ne izbaci odmah maksimalnu snagu. Kako, pomoću čarobne kugle? I što bi ja na to trebao reći? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Mislim nakon ovakvih i sličnih provala uopće mi se neda raspravljat, dobro je Sky rekao ovdje neki trebaju uzeti kjnigu u ruke i malo se educirati......gledati grafove i tak to.....pa onda tek raspravljati o ovim stvarima....... NHF...
![]() |
![]() |
#340 |
Premium
|
rekao je da je čipnuo škodu... Znači sa 9.6sec i 300nm, on tvrdi da ima 7sec i 400nm...Čisto sumnjam, bez obzira na onu tamo tablicu, auto bi morao imati 200ks da hvata 7sec do 100 Imaš ispis sa valjaka, gdje si to čipao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
POZZ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Inace taj motor 1,8T ima jako puno potencijala za dizat snagu...ako imas volje i para moguce je i 450KS izvuc iz tog motora... dok 300-350KS relativno "lagano". Ugradjivao se (i jos uvijek se ugradjuje - recimo od novijih Polo GTI) u skoro sve modele VW koncerna.
![]() |
![]() |
#343 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#344 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
http://www.audiworld.com/news/99/reprints/point8.shtml |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Premium
|
Citiraj:
Zaključak je da tablica izbacuje više/manje točne podatke o broju KS pri maksimalnom momentu i nm pri maximalnoj snazi. E sad, šta da radim sa tim podatkom ne znam. To je otprilike kao tablica o zagrijavanju procesora na xxx taktu, što je isto tako nebitno. treba jedino podatak o temp na max clocku, i to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 | ||
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Tek sam sad vidio ovaj thread... Megane II 1.6 115KS i naravno ovo: http://losinj.com/mklosinj/Repsol.htm Samo fale osvježene slike Race izdanja sa kompletnim Akrapovićem i još pokojim Carbonskim djelom...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Premium
|
Citiraj:
Uspoređujem krive stvari ?? Kojeg ti vraga lupetaš ??? Kažem da je apsolutno NEBITNO kolika je npr. temp. FX60 ako ga stavim da radi na 1.5ghz,isto kao i o broju ks na nekim okretajima. daj PROČITAJ ŠTA PIŠE prije nego lupetaš o stvarima koje niko ne spominje nigdje. OMG kakav lik : suicide |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Old school
Datum registracije: Mar 2006
|
E nek sad neko kaže da ima bolju pilu od mene: (this is what we call Neon under hood) http://img208.imageshack.us/img208/504/pila0wp.jpg http://img102.imageshack.us/img102/7184/neon5jp.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
od LemilicE
|
ja nemam neonku, ali mislim da se nebi niti vidjela od brzine he he...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
od LemilicE
|
i trese
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Guest
|
Fleks, znam da znaš kako smrdi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Tema glasi "Što vozite". Eto ovako: Mazda 323 2.0 DiTD - dizel - smrdi - trese Možda ste vi frajeri jer imate dobar start na semaforu ili idete brzo na autocesti. Ja sam frajer kada idem po gorivo. Na servisu štedim da si mogu postaviti neonke, alu-felge, krilo od Tupoljeva ili kanarinca na krov. Sve to ne stavljam jer se volim voziti u rasklimanom i jeftinom autu. I vozim posuđeni Tomos automatik. Od karakteristika bi naveo 12 kn/50 km.
![]() |
#359 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Naravno pri istom broju rpm...
![]() |
![]() |
#360 |
Premium
|
Avensis 2.2 D4D -dizel -ne smrdi -ne trese Toyota ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|