|
|||||||||||
|
|
#331 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
a staces, naucit cu sad, valjda lol. nije isplativo odvojeno jer te oderu na kutijama i processingu i shippingu. racunao sam sve solucije. razmisljo sam da kuciste vratim u amazon, al i to bi bila gnjavaza i bar 15ak € ak je uopce moguce. hebga, ucis dok si ziv. stavio sam si sad boldano napomenu kod logina "ne koristiti za vise posiljki because..." ![]()
|
|
|
#332 |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
A što ako tražiš nešto što uopće nije dostupno kod nas? Čini mi se da hrpu baš kućišta nema kod nas za kupiti. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#334 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma da, kucste mi cak nije ni trebalo, uzeo sam reda radi da imam u rezervi jer je bilo jako povoljno. major fakap. da nisam to uzeo, a takve stvari po pravilu mind salje odvojeno, puno bih jeftinije prosao. eto. sam da to sve dode u komadu i da pocnem lijeciti rane u novčaniku .
|
|
|
#335 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Kolega je napisao da su mu iz https://www.notebooksbilliger.de/ odgovorili da ne šalju na mailbox. Galaxus isto ne šalje. Jel uopće netko zna neki (povoljni) njemački IT shop sa puno laptopa koji šalje na mailbox? ![]() |
|
|
|
|
|
#336 |
|
Premium
|
Jucer sam naisao na tako dobar deal da sam odlucio riskirati sa notebooksbiligerom. Pod rechnung adresu stavio svoju hr adresu, pod adresu za slanje stavio mailbox.de sanducic, platio revolutom i eto sretno sve proslo. Dhl vec nosi na mailbox. Pa eto da se zna ako nekog bude zanimalo. |
|
|
|
|
|
#339 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#340 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Imaju puno vozača sa VSS ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#341 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Da li si našao kakvu alternativu MindFactoryju? Ja već posložio košaricu na MF za cijeli novi stroj, kad vidim ne ide narudžba van DE. Također mi treba za firmu na reverse charge bez PDV-a. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |