|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
A jeste ga navrli s monitorima i razlikama. Ja uopce nemam pojma kolko incha mi je monitor i koja je reza ![]() Brijem 22 ili 23".. Opicio po difoltu i deri. Za par igara godisnje apsolutno mi nista vise ne treba. Idem sad opet oderat sat dva, mozda mi se svidi ![]()
![]() |
#332 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni nije jasno kako izbaciti stvari iz inventoryja. Pun je nekih sranja koja ovaj usput skupi, a ni ne znam čemu služe niti kako ih koristit. Zapravo, općenito mrzim princip inventoryja jer me sva ta sranja uopće ne zanimaju, treba mi samo 2-3 mjesta za oružja i to je to. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#334 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Gle, fakat, ja jučer tražio 10 min, googlao, i fakat nema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Inače pohvala igri ide i za izgled menija, posloženost, logičnost, količinu detalja koja se da naštelati... sve je to odrađeno vrhunski |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Mene je to ubilo u pojam ![]() ![]() To mi je trebalo za onaj Been There, Done That achievement. Treba sve hunter challanges riješiti. Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Premium
|
Si pecao kaj? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Antimićanin
|
Misliš osim kaj imam ačivmente Fish Market (prodao 20 riba za pare), Been There, Done That (all hunting challages) i Hope County Master Angler (posjedovanje sva 4 štapa, skidanje rekorda okruga sa 12 raznih riba + hvatanje Admirala) ![]() A da, nešto malo jesam ![]() Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Premium
|
Lud ko šiba, nema kaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Antimićanin
|
Ma bitno je samo umoriti ribu. Ako misliš pecat, nemoj ići na hard (na hard rušiš rekorde okruga). Odi na obična mjesta u Holland valleyu i tamo se ispraksiraj. Ali si kupi onaj drugi štap u dućanu, prvi je stvarno zaqrac ![]() Ne znam, meni je to stvarno super stvar u igri ![]() ![]() Inače, in RL, ribičija me ne zanima nikako kao ni riba u jeloviku (osim tune i morskog psa) ![]() Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#342 |
Premium
|
A gledaj, to je dio huntinga.. Imaš lokalne lovce koji otkupljuju ribu/kožu/krzno itd. Fishing je dio huntinga, najbliže rečeno ![]() @drug Neću ja to raditi vjerojatno, gurati ću lagano prema kraju glavne priče, kada prođem, prođem, nemam volje loviti pume i šarane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Antimićanin
|
Pecanje ti je samo izvor zarade. Ništa bitno za priču i razvoj lika. Vezana su 3 ačivmenta za to a budući vjerojatno nemaš verziju sa ačivmentima, ne zamaraj se time ![]() Dobra lova se pobere na ribi. Više nego na krznima. Ja sam mnoge puške zaradio na ribičiji ![]() Perk points možeš naći po stashevima u obliku onih časopisa i po zabačenim dijelovima okruga (razne špilje i tako to). Tu se napravio odmak i općenito igra je "more forgiving" za izbjegavanje tih side misija. Moš se slobodni držat samo main story questova i sve bude u redu. Mapa ti se ne otkriva preko tornjeva nego tamo gdje si bio i koliko ti pogled seže ![]() Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
aha, znaci nije vise da moras huntat da bi upgrejdao pojas za vise municije i sl. kao sto je bilo u 3. i 4.? nisam bas gledao nikakve review-eve i filmice po jubitu (osim onog jednog sto je tu negdje u temi) jer ne zelim kvarit si igru, a i nemam vremena za to pa mozda pitam gluposti jer je to tamo prikazano... |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Antimićanin
|
Neeeee. Nema toga više. Sad craftaš samo homeopatske napitke za snagu, brzinu, neku vrstu shielda i hunting sense. Slotovi za oružje se unlokaju tijekom progresa i/ili side misija i/ili perkova. Količina streljiva koju možeš imati je ista od početka do kraja, nema tobolaca od međedovih muda kože i tako to ![]() Ipak ovo je Amerika, a ne neka tropska ili podhimalajska vukojebina ![]() Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
IMO kraftanje je bilo među boljim featuresima FC3. Relativno logično i obogaćivalo je gameplay, nešto malo drugačije od većine fps-a. Samo su menu-i i sučelje bili traljavo odrađeni Pogledao sam worth a buy video recenziju FC5, kaže ima dosta minuseva (već spominjanih ovdje da se ne možeš minutu voziti na miru a da te ne napadnu, loš AI, lošija glavna priča i negativac nego u prethodnim itd.), ali i velikih pluseva (ponajbolji osjećaj napucavanja među arkadnim fps, odličan zvuk, odlični side questovi, dobra vožnja, optimizacija itd.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Premium
|
Da, jučer doživio tu prenapučenost prvi puta. Došao ne neku farmu i ubio na križanju onog lika koji vozi taoce u kombiju. Sljedećih 3-4 minute došlo bar 20 raznih vozila koji su me željeli ubiti... Što je previše, previše je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Vaas mi je bio luk i voda. Bezze. Citiraj:
U FC3 i FC4 nije bilo toga jer je takvo područje i regija. Donekle ima smisla. Ali vjerojatno i to da nema mirovanja i campanja ![]() Sent from Mobara |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Premium
|
Luđak kojeg vidim negdje u toj Montani u Americi.. Isto kao i Trevor u GTA V. Hillbilly koji se ne boji ničega ![]() Meni je isto Joža lud ko puška.
Najgore je da Vaasu je to nekako bilo prirođeno + sama okolina je nekako vukla na tu stranu. Ovaj, ovaj je napravio hebenu sektu i ljudi mu vjeruju. Što je najgore, u Americi toga ima u svakom selu. Razni vjernici, razne religije, sekte ili kako oni kažu, komjuniti... Ili kako bi joža rekao: Luđak kojeg vidim negdje u toj Montani u Americi.. Isto kao i Trevor u GTA V. Hillbilly koji se ne boji ničega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Premium
|
Citiraj:
Čini mi se da se dosta toga da ispečirati - tih previše neprijatelja i loš AI. Uglavnom planiram jednom odigrati, za razliku od primala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
dečki a jel baš nikom ne smeta što se lik (i FC2,FC3,FC4) a vidim i u FC5 jednako brzo kreće sa lukom i strijelom i sa: zoljom, AK47, bacačem plameta i tonom municije po sebi ko rambo... nebi li kretanje i đampanje trebalo bit otežano i glasno pa da te enemy čuje??? ak ćemo ić na neki reality već... |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Odigra pola sata pa ajde zabavno nije lose nastavit igrat pa cemo vidit dalje stacemo . Sta se tice grafike cini mi se da je nivo nize nego predhodni naslovi ali zato je optimizirana jako dobro na mom rigu iznenadujucih 60 fps/a. https://www.youtube.com/watch?v=Im4ISX_usz4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Premium
|
Realna fizika i FC... Ne smeta te što ubiješ za 20 sati 1300 ljudi, ne smeta te što imaš međeda za ljubimca, ne smeta te što avion padne s 10km i ostane u komadu, ne smeta te da je AI gluplji od "earth is flat" pobornika, ali smeta te što lik ne trči sporije kada ima punu torbu metaka? ![]() Čak ni Kingdom Come: Deliverance nema tu dozu realnosti (osim kada ti se torba napuni do kraja), ali možeš trčati jednako s punom torbom i s torbom gdje je jedna jabuka samo. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 18.04.2018. u 20:21. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|