|
![]() |
#332 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Citiraj:
Znači jednom smo izbacili ukrajince u baražu, jednom smo bili iza njih 3. u skupini, a sada nam još fali 2 mjesto bez baraža u kolekciji, a ukrajinci iza nas ![]() Što se tiče Dalića index je nedavno pisao da je on zamjena, a nažalost ni on nebi bio da nema neke veze sa "familijom". Zoki je bio njegov nasljednik tamo u arapskom klubu, neke veze imaju, ništa nije slučajno. |
||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#334 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Za one koje je Dalić anonimac ne bi trebao uopće komentirati nogomet.Vjerujem da je naš najtrofejniji trener,finale Lige Prvaka(Azijske),kupovi,prvenstva,najbolji trener godine(u ozbiljnoj konkurenciji).Mislim da bolje od njega trenutno nemamo.Što se tiče igre sve će meni ovo izgleda kao pobuna kojoj je bio cilj smjena izbornika(naročito ću u to vjerovati ako zgazimo Ukrajinu). |
![]() |
![]() |
#335 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ja mislim da su trenutno najjači naši treneri - Prosinečki, Jurić, Vladimir Petković, pa čak i Slaven Bilić koji sad ima dosta iskustva i solidnih rezultata. Treba gledati i težinu lige u kojoj se igra. Recimo Petković ne proizlazi iz kaljuže niti se vucara po hrvatskom medijskom prostoru pa vjerojatno nikad nije bio (niti će biti) u široj listi kandidata. Nije neki Klopp, ali je doktor za kojekave štimce, čačiće, jurčiće i sl. Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 07.10.2017. u 19:09. |
![]() |
![]() |
#336 |
Premium
|
Po mene Prosinečki treba još par g. iskustva,Bilić tek nakon još 2-3 kluba.Ali imamo mi i jednog Nenada Bjelicu kojeg svi zaboravljaju jer je stjerao sadašnje strukture HNS-a u .urac pa ga nitko ne spominje.A Dalićevi uspjesi ne smiju proći nezapaženo i NITKO nema finale LP(ma koja ona bila) par kupova i prvenstava,čovjek je pokorio Aziju u par godina.Bio je trener u mladoj repki.I sada to iskustvo samo treba pretočiti u A repku i poslije Europa mu je na dlanu.Ovo je jedan od rijetkih koji nema što učiti o poslu(samo se nadograditi) i čisto se čudim da ga je Šuker postavio(vjerovatno pokušava spasiti stolicu poštenim potezom).Samo se nadam da će ostati za slijedeći ciklus i da će imati vremena s ovom generacijom. |
![]() |
![]() |
#337 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Dečkima se ne da igrati nogometa. Neće to nijedan trener promijeniti. Trebamo nove klince sa željom i motivacijom. Svih 22 komada. (hint: Hrvacka - Mehiko - 2017 godina) Ali nije sranje samo kod nas, kod mnogih repstacija se to događa. Evidentno je da igranje u velikim klubovima za velike pare uzima svoj danak našim vrlim repstacijama. Modrić goes where the money is. A money bome nije u repstaciji nego u Realu. Isto vrijedi za svakog repstativca.
#338 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Nema to veze s lovom. Ne dobiju ni igrači u drugim repkama puno veću lovu (u razmjeru sa plaćama koje deru u klubovima) pa su im rezultati kud i kamo bolji. Nažalost, kod nas je problem kaj od glave do repa sve smrdi i ne valja... a nemaju ni onda ovi puleni volje igrati..
![]() |
![]() |
#339 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
tak se vjerovalo šitmcu, biliću, kovaču pa i čačkeu i na kraju smo jedva čekali da budu smjenjeni.. azijska LP nije nikakvo mjerilo kvalitete. točka. love za stranog trenera se ima. kvlaiteta većine pojedinaca je tim stranim trenerima poznata. no očito nitko ne želi doć trenit repku iz ZNANIH razloga. (spominje brkanac neki ban pa ne govorim na glas) EDIT - zašto se u ugovore trenerima stavlja klauzula otpremnine, ako je rezultat ispod očekivanja? zna li tko? Citiraj:
sad baš razmišljam o ovome što si rekao,,,a ako i njima to smeta, nek i oni uzmu baklje i nek ih pale tijekom tekme kako bi apelirali na promjenu u vrhu HNSa...ali zašto, boli ih kuki, odrade tu tekmu za reprezentaciju i vrate se u klub koji im je omogućijo lagodan život...repka njima nije omogući ništa. Zadnje izmijenjeno od: smirnoff. 07.10.2017. u 20:45. |
||
![]() |
![]() |
#340 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Mi se sekiramo, a kaj da smo Nizozemci ![]() Bosna sigurno nejde u Rusiju. U golijadi izgubili 3:4 od Belgije, a Cipar nešto i neće poginut protiv "sunarodnjaka". A u zadnjem kolu, Grčka ide na Gilbratar tako da je to to. Samo ne njih u baražu ![]() EDIT: Nizozemci ipak poveli u 85. minuti ![]() A Balkan United (Švicarska) ubija u ovim kvalifikacijama. 9 od 9, max učinak. Svaka čast. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#343 |
Antimićanin
|
Zamisli tragedije. Imaš 9 pobjeda i poraz i budeš drugi jer imaš samo +18 gol razliku. I onda dođeš u baraž i neko te doma naguzi 1:1, a u gostima odigraš 0:0. I ne vidiš SP-a. A netko (mi recimo) sa 2 poraza i 4 remija i gol razliku debelo manje od +10 budemo drugi i još se skrumpamo tako kroz baraž ![]() To je kao ono jedne godine kad je netko u skupini ispao sa 6 bodova jer je bio 3., a Italija bila druga sa 2 boda i prošla dalje. |
![]() |
![]() |
#344 |
Premium
|
vi se smijete a švica sa 1% "poznatih" igrača ima SVE pobjede!! a nisu imali lakšu grupu od naše... i ne vidim baš da će ih portugal dobit - jučer jedva dobili ANDORU sa 2:0 (ja "tipovo" da će bit više od 4,5 golova) ![]() evo i danas se igra - oće li bit iznenađenja? |
![]() |
![]() |
#345 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ako tebi nije relevantnim ljudima koji se bave nogometom je ,tebe se ionako ama baš ništa ne pita po pitanju kvalite pojedinog natjecanja,možda da se takav stručan i sam prijaviš za izbornika s tezom Finale Lige prvaka nije mjerilo ali moje igranje nogometa nedjeljom poslijepodne iza zgrade je.Kada bi to bilo tako lako onda bi svaka šuša osvajala ALP,a da si malo upoznat s materijom znao bi koja sve imena trenerska se tamo takmiče,pa možda ne bi tako lupao.točka. Citiraj:
[/QUOTE] Zadnje izmijenjeno od: Prki. 08.10.2017. u 18:20. |
||
![]() |
![]() |
#346 | |
Premium
|
Citiraj:
2. relevantnim ljudima? kojima? HNSa? ali vidjećemo sa kojom medaljom ćemo se vratit iz rusije. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#347 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ima negdje prijenos za nas preko oceana? |
![]() |
![]() |
#349 |
Premium
|
Gazimo ko plitak potok. 3:0 za nase |
![]() |
![]() |
#350 |
Premium
|
#351 |
Premium
|
http://tuttosportweb.eu/ch14.html ovaj radi |
![]() |
![]() |
#354 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#356 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Skoro je nemoguće komentirati išta na temu, a da se ne zađe u politiku. Kako god bilo, nogometa tu nema, što je i očigledno iz igre. Najzanimljivija činjenica je da će ovo biti jedina Dalićeva utakmica na klupi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#360 |
Antimićanin
|
10 dana da se ova utakmica igra, naši neće gol zabiti. Strašno kakva beskrvnost i BMK mod. Kaj je najgore, neće zabit ni Ukrajinci. @mob |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|